- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.741
Hadi inşallahBende bu ay adet bitiminde yumurtladığımı düşünüyorum o zaman 2 yada 3 kere ilişki olmuştu. Hiç ummadığın anda gelirmiş ya bugün göğüslerde derinden bir hassaslık var birde ara ara kasıklarda sızı var. Hayır olsun
Bu ara yaşadığım üzüntünün üzerine en güzel moral o olur olsaHadi inşallah
Valla çok güzel olur inşallah nasip olurBu ara yaşadığım üzüntünün üzerine en güzel moral o olur olsa❤
Amin bebişim hepimizin olsun bol bol pozitif testlerle dolsun buralarValla çok güzel olur inşallah nasip olur
Kız öyle deme herkesinki kendine göre zor. Ben günde 3 kez falan çıkınca bana göre de 2 güne bir çıkmak bile zor geldi. Bir de kabızlık... Zaten bende hemoroid de var... Çok zor bana kalırsa beni bu gebeliğimde en zorlayan şey kabızlık şişkinlik... Ama çok şükür bulantı kusma yok. Hiç olmadı bendeŞuna mahvoldum diyorsun ya ya da az önce lavinya gibi iki gün önce kabız oldum o ağrı mı dedim acaba ya da ay kabız oldum diyenlerin çoğu sadece bir iki gün ya gebeler hariç çok sinir oluyom kıskanıyom çünkü eşim bile dalga geçiyor haha ben pembe bile yapıyorum sen yapamıyorsun yazık falan diyebenim kronik kabızlığım var ilaçsız çıkamıyorum 4 5 günde bir gelirse oh be diyorum kolonoskopi yaptırdım doğuştan gelen bağırsak uzunluğum varmış fazla kıvrımlıymış yolu bulamıyorlar demekki sizin mahvoldum dediğiniz nadir olan o ağrı benim artık kanıksadığım mecburi alıştığım bir ağrı (( Allah daha büyük dert vermesin gene de Yani tuvaletini yapabilmek bile büyük bir nimet benim gözümde
Güzel gidiyor canım bugün de yükselmiş az kaldıGünaydın:) son 4 gün kaldı:) kızlar etiketliyorum ama sona doğru yaklaştıkça heyecan basıyor sizinle de paylaşmak iyi geliyorPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues @TASUU
Canim sen kaç kilosun boyun kaç ?Kız öyle deme herkesinki kendine göre zor. Ben günde 3 kez falan çıkınca bana göre de 2 güne bir çıkmak bile zor geldi. Bir de kabızlık... Zaten bende hemoroid de var... Çok zor bana kalırsa beni bu gebeliğimde en zorlayan şey kabızlık şişkinlik... Ama çok şükür bulantı kusma yok. Hiç olmadı bende
İllaki ama düşün ben sadece adetten sonraki hafta rahatım onun haricinde her sabah kalktığımda karnım şiş kalkıyorum azcık yiyeyim su içeyim karnım davul gibi oluyor ne yesem sanki çok yemişim de boğazıma geliyor sanki dünyayı yemişim gibi öğüresim geliyor alışık olmadığınız için zor gelir tabi iki gün kabızlık benim vücudum uyum sağlamış falan değil yaniKız öyle deme herkesinki kendine göre zor. Ben günde 3 kez falan çıkınca bana göre de 2 güne bir çıkmak bile zor geldi. Bir de kabızlık... Zaten bende hemoroid de var... Çok zor bana kalırsa beni bu gebeliğimde en zorlayan şey kabızlık şişkinlik... Ama çok şükür bulantı kusma yok. Hiç olmadı bende
Canim sen kaç kilosun boyun kaç ?
Bu metabolizmaya zayıf olmalısın
Canım sen pazar günü test yapacak mıısn ?İnşallah kuzum amiiin
Dua hep ediyoruz canım.vitaminler bence iyi 5 ay mfk kullanıyorum canım +vit dAmin inşallah canım benim onu dene mutlaka bol bol dua et bır de vıtamın degelerıne baktır
Yok kuzum olmadım halaAdet oldun mu?
Umut yok muYok kuzum olmadım hala
Testler neqatif gördün sendeUmut yok mu
Benım 9.günüm bugun kuzum ılık ılık agrıyor gelmememe ıhtımalı yok gibiBenimde dün akşam işten gelince yatana kadar oldu, dedim gelecek heralde ama sabah gitmişti. Ateşte düşmemiş yerleşme ağrısı olabilir mi acaba ? 10. Gündü çatlama olalı kuzum.
PaZar günkü etkınlıpe katıl sendeTestler neqatif gördün sende