Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kız öyle deme herkesinki kendine göre zor. Ben günde 3 kez falan çıkınca bana göre de 2 güne bir çıkmak bile zor geldi. Bir de kabızlık... Zaten bende hemoroid de var... Çok zor bana kalırsa beni bu gebeliğimde en zorlayan şey kabızlık şişkinlik... Ama çok şükür bulantı kusma yok. Hiç olmadı bende

Canim sen kaç kilosun boyun kaç ?
Bu metabolizmaya zayıf olmalısın

İllaki ama düşün ben sadece adetten sonraki hafta rahatım onun haricinde her sabah kalktığımda karnım şiş kalkıyorum azcık yiyeyim su içeyim karnım davul gibi oluyor ne yesem sanki çok yemişim de boğazıma geliyor sanki dünyayı yemişim gibi öğüresim geliyor alışık olmadığınız için zor gelir tabi iki gün kabızlık benim vücudum uyum sağlamış falan değil yani
Benim yediğim yemekle normal bir insan ayda rahat 4 5 kilo verir ben anca koruyabiliyorum kaç kere acile gittim gaz sancısıyla kalbime kadar vuruyor zaten o gaz sancısı yüzünden kist ağrısını ayırt edemedim patladı yumurtalığımı kaybettim ya bide ağzından kaçırdı doktor gebelik oluşmuş o ay
Bir de gebe kalsam zaten ne olacak halim bilmem her gün 2 3 bardak kefir içiyom kayısı şncir yürüyüş falan filan banamısın demiyor eşim kefirin tadına bakayım dedi bir bardak içti ishal oldu bana kızdı bide manyak

Ahhhh ah nerde kuzu zayıflıgı kim kaybetmiş de ben bulacam ben 160 boyum 63 kgydum. Geçen tartıldım 64.5 olmuşum şişlikten de olabilir. Sigarayı bıraktıgımdan da almış olabilirim.

Canim sen kaç kilosun boyun kaç ?
Bu metabolizmaya zayıf olmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…