Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ya canım jelden önce 3 ay denedim ama yumurtlama günlerinde birlikte olamadık desem yeri.biraz sorunlu bir süreçti ben kürtaj oldum ardından bebek fikri yerleşti kafama çünkü kürtaj olduğum bebek sürpriz oldu. Eşimin çok yoğun çalışması denk getirememek falan derken hiç zamanlamalı olmadı sorunluydu biraz kısacası.Mayıs ayında takip ederek oldu ve jeli de kullandım
senin düşük doğal Seçilim kuzu sağlıklı değildi vücut istemedi.
Ben şimdi aksatmadan folik ve kan sulandırıcı kullanıyorum başka vitaminler de alıyorum. Şimdi var yumurtlamaya daha pazar pazartesi olur nasipse bakalım bi aksilik çıkmazsa yaşayıp göreceğiz
Anladım canım..bende folik ve kan sulandırıcı kullanıyorum.Hayırlısı artık ne deyim

Yoo hayır o vajinal muayene bu ayrı isteyene anestezili veya anestezisiz bakılıyor hicaz ağrılı bir işlem kamera ile bakılıyor şırınga ile basınçlı su veriliyor vajinaya tıkanıklık varsa açmak veya yapısal bozukluk varsa tespit etmek için
Biraz zor bi işlem belli ki. Kamerada bile canım acıyo benim

Gerçekten ise yarıyor mu bu jel ilişki sonrası sperm akması olmadı mi hiç jelden sonra ? Beb ilişki sonrası bele yastık alıp yarım saat ayaklarımı havaya kaldırıyorum lavaboya vs gitmiyorum sabaha kadar dusumu da sabah alıyorum.. ise yarıyorsa bende deniyim ya
Valla yaradı galiba bilemiyorum içerdeki işleri 🤭 bir ilişkide önce sıktım bir ilişkide de birleşmeden sonra sıktım valla akma oluyor illaki. Totoyu havaya dikip peçete koyup bacaklarımı da birleştirip yattım ben de hemen duş almadım

Bende de kaşıntı oluyor. Ama benim böbreklerimden de kaynaklı. İdrar yolu enfeksiyonu çocukluğumdan beri var
Ben bura geldiğimden enfeksiyon oluyorum..valla bence buranın sularından hepsi..sular çok kötü..ben geldiğim günden saçlarım dökülüyor..eskiden tesettürlü diğildim..burda kuaföre giderken her kes diyordu ne güzel kalın saçlarım varmış..şimdi anladımki sular o kadar kötüki kadınların bakıyorum saçlarda gitmiş..enfeksiyon artmış

Bende kürtaj ve histeroskopi sonrasi oldu aslında korunma sürelerine fazlasıyla uyduk ama çalıştığım için toplu alanlardaki wc lerim kullanmak zorundaydım oradan kaptım diye düşünüyorum aşırı bir yanma yerimde duramıyorum resmen acı biber sürmüşler gibiydi ve sarı akintim olurdu hep yuruyemezdim ağrısından
Bence bendede kürtajdan sonra artmış..sende daha zor oluyormuş canım..ben bir defa kan verdim..ama o ayı cocuk denemedim..kanda yüksek çıktı ve ben antibiyotik kullandım hemen geçti..şimdi kullanamıyorum çocuk istediğim için

B857FE53-BAE3-4511-99CB-C65E481AC590.jpeg

Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???

X