- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.501
Hemen çizgi çıktı mı?Eki Görüntüle 3174076
Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen çizgi çıktı mı?Eki Görüntüle 3174076
Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???
Görüyorum çizgi nasıl yani. Kesin adet miydi her zaman ki gibiEki Görüntüle 3174076
Ben çektirdkktein sonra suriyeli bir genç kız cektirdi onunki anesteziliyfi ağlayarak çıktı başım ağrıyor diye hüngür hüngür ağladım yarım saat hatta yanındakiler beni işaret ederek hemşireye bu niye ağlamıyor bizimki ağlıyor gibi şeyler söyledilerAnestezili yaptıran vardı kimdi hatırlayamadım. Acaba anesteziyi vücuttan atarken ne gibi etkileri oldu.genel anestezi gibi etkiliyor mu. Yaptıracak olursak ona göre seçelim
Kaç gün oldu biteli canım.kimyasal mı oldu acaba beta daha sıfırlanmadı mı adet olupta gebelik yaşayana birebir şahit olduğum için o ihtimalde var. Bir süre takip et ama çok kaptırma kendini üzülme canımEki Görüntüle 3174076
Çizgi var ama adet yeni bidtiyse o nasıl oluyor ki..Eki Görüntüle 3174076
Ayyy anesteziyi ben aylarca atamadım o yüzden galiba bir süre acıyı çekmeye razı olurumBen çektirdkktein sonra suriyeli bir genç kız cektirdi onunki anesteziliyfi ağlayarak çıktı başım ağrıyor diye hüngür hüngür ağladım yarım saat hatta yanındakiler beni işaret ederek hemşireye bu niye ağlamıyor bizimki ağlıyor gibi şeyler söylediler
Birazda kişiyle alakalı galiba acı eşiğinle anestezi almadan hiç acı hissetmeden çektirenlerde var benmde ağrı olmuştu yoğun adet ağrı gibi ama 10 dakika flanAnestezili yaptıran vardı kimdi hatırlayamadım. Acaba anesteziyi vücuttan atarken ne gibi etkileri oldu.genel anestezi gibi etkiliyor mu. Yaptıracak olursak ona göre seçelim
Kaç gün oldu biteli canım.kimyasal mı oldu acaba beta daha sıfırlanmadı mı adet olupta gebelik yaşayana birebir şahit olduğum için o ihtimalde var. Bir süre takip et ama çok kaptırma kendini üzülme canım
Hala kahve rengi akıntı geliyor mesela çok az net bitti diyemem ama niye böyle çıktı ki kaset test negatifKaç gün oldu biteli canım.kimyasal mı oldu acaba beta daha sıfırlanmadı mı adet olupta gebelik yaşayana birebir şahit olduğum için o ihtimalde var. Bir süre takip et ama çok kaptırma kendini üzülme canım
O an anlık bir acı çekiyorsun özelikle.siringayla içeriye sıvıyı verirken ağrıyor kivrandim ben ama sonrasında ağrı sızı vs yok anlık yani dişimi sıktım her şey bir evlat uğruna.. sonrasında da bir iki gün lekelenme oldu o kadar oda normalmişAyyy anesteziyi ben aylarca atamadım o yüzden galiba bir süre acıyı çekmeye razı olurum
amin amin kuzuuumm <3 hadı bakalım o zaman bu ayı guzelce kapat yenı yıl sana tüm güzellikleri ile gelsin kuzum :)4 yıllık evliyim canım kısmetse ikinci bebiş için çalışacağım 5 ay önce ilk bebeğimi kaybettim son haftalarda sezaryen olduğum için bu ayda da beklememi istedi doktorum. Diğer aya tam gaz gireceğim İnşAllah Senin bir oğlun vardı dimi Allah yolunu bahtını açık etsin
Aminn herkese şifa versin bu yolda önümüze çiçek bahçeleri serilsin inşallahAmin inşallah sağlıkla vesile olur
Allah Allah ya çok ilginç gerçektenGayet çok afedersiniz basbaya adet gördüm anlamadım şuan yani
nasıldı pekı yogunugu günü vsEki Görüntüle 3174076
Hemen çıktıHemen çizgi çıktı mı?
yanı yorum yapamadım suan cok baska testın varmı elınde yarın sabah tekrar yapGayet çok afedersiniz basbaya adet gördüm anlamadım şuan yani
Bugün 6. Gün benim normalde 4 yada 5 sürüyor ve yoğunduadet
nasıldı pekı yogunugu günü vs
Kaset testim vardı yaptım tek çizgi neye inanacağımızı şaşırdık artıkyanı yorum yapamadım suan cok baska testın varmı elınde yarın sabah tekrar yap
işte net sonuç öğrenmek için her ihtimalde zaman gerekiyor sadeceBen neye inanacağımı şaşırdım artık valla. Her türlü ihtimal var şu hayatta.