Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Anestezili yaptıran vardı kimdi hatırlayamadım. Acaba anesteziyi vücuttan atarken ne gibi etkileri oldu.genel anestezi gibi etkiliyor mu. Yaptıracak olursak ona göre seçelim
Ben çektirdkktein sonra suriyeli bir genç kız cektirdi onunki anesteziliyfi ağlayarak çıktı başım ağrıyor diye hüngür hüngür ağladım yarım saat hatta yanındakiler beni işaret ederek hemşireye bu niye ağlamıyor bizimki ağlıyor gibi şeyler söylediler 🤣

Eki Görüntüle 3174076
Kızlar benim adetim yeni bitti ancak içimden bi ses test yap dedi ve yaptım durum bu sizce ne ???
Kaç gün oldu biteli canım.kimyasal mı oldu acaba beta daha sıfırlanmadı mı🤔 adet olupta gebelik yaşayana birebir şahit olduğum için o ihtimalde var. Bir süre takip et ama çok kaptırma kendini üzülme canım

Ben çektirdkktein sonra suriyeli bir genç kız cektirdi onunki anesteziliyfi ağlayarak çıktı başım ağrıyor diye hüngür hüngür ağladım yarım saat hatta yanındakiler beni işaret ederek hemşireye bu niye ağlamıyor bizimki ağlıyor gibi şeyler söylediler 🤣
Ayyy anesteziyi ben aylarca atamadım o yüzden galiba bir süre acıyı çekmeye razı olurum

Anestezili yaptıran vardı kimdi hatırlayamadım. Acaba anesteziyi vücuttan atarken ne gibi etkileri oldu.genel anestezi gibi etkiliyor mu. Yaptıracak olursak ona göre seçelim
Birazda kişiyle alakalı galiba acı eşiğinle anestezi almadan hiç acı hissetmeden çektirenlerde var benmde ağrı olmuştu yoğun adet ağrı gibi ama 10 dakika flan

Ben neye inanacağımı şaşırdım artık valla. Her türlü ihtimal var şu hayatta.
Kaç gün oldu biteli canım.kimyasal mı oldu acaba beta daha sıfırlanmadı mı🤔 adet olupta gebelik yaşayana birebir şahit olduğum için o ihtimalde var. Bir süre takip et ama çok kaptırma kendini üzülme canım

Hala kahve rengi akıntı geliyor mesela çok az net bitti diyemem ama niye böyle çıktı ki kaset test negatif

Ayyy anesteziyi ben aylarca atamadım o yüzden galiba bir süre acıyı çekmeye razı olurum
O an anlık bir acı çekiyorsun özelikle.siringayla içeriye sıvıyı verirken ağrıyor kivrandim ben ama sonrasında ağrı sızı vs yok anlık yani dişimi sıktım her şey bir evlat uğruna.. sonrasında da bir iki gün lekelenme oldu o kadar oda normalmiş

4 yıllık evliyim canım kısmetse ikinci bebiş için çalışacağım😍 5 ay önce ilk bebeğimi kaybettim son haftalarda sezaryen olduğum için bu ayda da beklememi istedi doktorum. Diğer aya tam gaz gireceğim İnşAllah 🤲🏻 Senin bir oğlun vardı dimi Allah yolunu bahtını açık etsin 🤲🏻
amin amin kuzuuumm <3 hadı bakalım o zaman bu ayı guzelce kapat yenı yıl sana tüm güzellikleri ile gelsin kuzum :)

X