- 1 Nisan 2022
- 12.530
- 15.404
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #8.341
Oranı bilmiyorum kuzumsağlık kabini bu daha da vahim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oranı bilmiyorum kuzumsağlık kabini bu daha da vahim
Oyyyyy oyyyy devlet kuşu koca batıranlar siziiikız o paraya 15 tane test alınırda sabah akşam bebeyi görürdük kaset testteee150 tl verdim parasında değilim ama
Canım benim ne kadar üzerine gidersen o kadar ertelenir bunu unutma biraz Allaha bırakalım hayırlı zamanda hayırlısını eylesin inşallah. Sen odak noktanı değiştirdiğin noktada bir anda oluverir. Hayatımda dolu böyle örnekler var sen içini güzel tut her şerde bile bin hayır saklanırmış. ❤Yoruldum kuzum çok yoruldum 2 sene olucak..20 üstünde olsaydım yemin ediyorum o kadar inadci biriyimki sona kadar denicektim..beni en çok yoruyor onu yememek bunu yememek..hazır yemekler zaten yok bizde.. bu kadar sağlam hayat tarzımız varken..yine olmuyor.Her ay aynı manzara..bırakmak istiyorum ama nasıl birakayım onuda edemiyorum
Amin Allah canım.Boş bırakmak lazım farkındayımCanım benim ne kadar üzerine gidersen o kadar ertelenir bunu unutma biraz Allaha bırakalım hayırlı zamanda hayırlısını eylesin inşallah. Sen odak noktanı değiştirdiğin noktada bir anda oluverir. Hayatımda dolu böyle örnekler var sen içini güzel tut her şerde bile bin hayır saklanırmış. ❤
Canım testlerinin resmini atsana ona göre yorum yapalımKizlar ovulasyon testi ya bana oyun oynuyor ya da yumurtlama günlerim baya kaydı. Hafif silikten dün pike çıktı. 6sinda değerlendirmiştik 7si pike yakındı değerlendiremedik bugünde hafif silike doğru gidiyor ne olur ne olmaz degerlendiricem ama denk gelir herhalde ne regl tarihim belirli ne yumurtlama kafayı yicem
Kan testi verdim geldim negatif dediler...
Test resmen var diyorKan testi verdim geldim negatif dediler...
Yarin kan vercem teşekkürlerHer ay aynı olmuyor yumurtlama günleri değişebiliyor canım bekle biraz daha 2 3 gün daha regl olmazsan yine test yap
Allah razı olsun Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah5 ten küçük olursa negatif oluyor demek kuzum senin değerin 44 yani pozitif hadi hayırlı olsun
Kesinlikle var. Ben de böyle gördüğümde gidip kan vermiştim 57 ydi.Aynı testten aldım az önceki yaptığım dünkünün aynısı. Yarın sabah da yapıcam inşallah sence koyulaşma var mı
ya sağlık kabını o tarz yerler oyle dıyor be kuzum dırek hastane lab. daha ıyı ben oglumda gıttım boyle sılık dedıgın gıbı bıyere verdım negatıf dedıler ertesı gun ozelde bı hastanede verdım 83 cıktı değerim hiç bozma moralınıNegatif dedi sağlık kabini erken gebelik testi yaptırdım bat a var çünkü iki gün demin yine aradı silik bir çizgi var çok erken gebelik olabilir dedi var mı yok mu anlamadim
Aynen öyle şekerim, iyi ki varızaslında birçoğumuz burda yazılanların benzerini yaşıyoruz onun için empati yapıp birbirimize güç vermek bize her zaman iyi gelecek hepimiz mutluluğu ve tatlış bebişleri hak ediyoruz, güçlü duruyoruz
Yarin kan vercem.insallh vardir.tesekkurlerCanım burada adetten 3 gün sonra silik öğrenen arkadaşlar var, hakkında hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin bebişin
Çok güzel daha koyu olmuş rabbim sana bağışlasın kucağında görmekte nasip olsun inşallah ❤Ciddi misin üstteki iyice kuruduğu için öyle görünmüyordu dimi
Canım 5 altı negatif diyor orada seninki pozitif merak etme iki gün sonra yine ver
Kızlar benimde bugün yumurtlamadan sonra 5. Gün arada bir bel ve bacak ağrısı ama cok degil, bir de cok afedersiniz ağızdan g..z cıkarma, belirti olabilir mi acaba bi de sadece geceleri regl olacak gibi karın ağrım var
Kızlar benimde bugün yumurtlamadan sonra 5. Gün arada bir bel ve bacak ağrısı ama cok degil, bir de cok afedersiniz ağızdan g..z cıkarma, belirti olabilir mi acaba bi de sadece geceleri regl olacak gibi karın ağrım var
Evet silik çizgi var gördüm ben de hayırlısı inşallahİlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Bu şekilde. 6 Aralık ilişki olduCanım testlerinin resmini atsana ona göre yorum yapalım
Suna bir baksanıza siz olsanız ne yapardınızKizlar ovulasyon testi ya bana oyun oynuyor ya da yumurtlama günlerim baya kaydı. Hafif silikten dün pike çıktı. 6sinda değerlendirmiştik 7si pike yakındı değerlendiremedik bugünde hafif silike doğru gidiyor ne olur ne olmaz degerlendiricem ama denk gelir herhalde ne regl tarihim belirli ne yumurtlama kafayı yicem
Canım ben innovitanın kullanıyorum ona göre sende yumurtlama olmamış çünka t çizginin koyuluğu c çizgine göre bir tık daha az gibi geldi bana yinede ben kendi yaptığım markanın üzerinden yorum yapıyorum belki bu markanın hassasiyeti bu kadardır diğer arkadaşlar da bi yorum yapsınlarBu şekilde. 6 Aralık ilişki oldu
Hayır evde yaptığımız testin aynısı çizgi ile bakıyordeğerin neymıs soyledıler mı
Laboraquick kullanıyorum bazen aşırı pik yakalıyorum bazen bu şekilde olsa bile pozitif görünüyor hayır zaten siyiricam kafayı 3 ay oldu bir gün mü denk gelmez ya. pozitifbiri senin gibi tek atisla gol lazım yardım eeeeetSuna bir baksanıza siz olsanız ne yapardınız