Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yoruldum kuzum çok yoruldum 2 sene olucak..20 üstünde olsaydım yemin ediyorum o kadar inadci biriyimki sona kadar denicektim..beni en çok yoruyor onu yememek bunu yememek..hazır yemekler zaten yok bizde.. bu kadar sağlam hayat tarzımız varken..yine olmuyor.Her ay aynı manzara..bırakmak istiyorum ama nasıl birakayım onuda edemiyorum
Canım benim ne kadar üzerine gidersen o kadar ertelenir bunu unutma biraz Allaha bırakalım hayırlı zamanda hayırlısını eylesin inşallah. Sen odak noktanı değiştirdiğin noktada bir anda oluverir. Hayatımda dolu böyle örnekler var sen içini güzel tut her şerde bile bin hayır saklanırmış. ❤💐

Canım benim ne kadar üzerine gidersen o kadar ertelenir bunu unutma biraz Allaha bırakalım hayırlı zamanda hayırlısını eylesin inşallah. Sen odak noktanı değiştirdiğin noktada bir anda oluverir. Hayatımda dolu böyle örnekler var sen içini güzel tut her şerde bile bin hayır saklanırmış. ❤💐
Amin Allah canım.Boş bırakmak lazım farkındayım

Kizlar ovulasyon testi ya bana oyun oynuyor ya da yumurtlama günlerim baya kaydı. Hafif silikten dün pike çıktı. 6sinda değerlendirmiştik 7si pike yakındı değerlendiremedik bugünde hafif silike doğru gidiyor ne olur ne olmaz degerlendiricem ama denk gelir herhalde 😂 ne regl tarihim belirli ne yumurtlama kafayı yicem
Canım testlerinin resmini atsana ona göre yorum yapalım

Negatif dedi sağlık kabini erken gebelik testi yaptırdım bat a var çünkü iki gün demin yine aradı silik bir çizgi var çok erken gebelik olabilir dedi var mı yok mu anlamadim
ya sağlık kabını o tarz yerler oyle dıyor be kuzum dırek hastane lab. daha ıyı ben oglumda gıttım boyle sılık dedıgın gıbı bıyere verdım negatıf dedıler ertesı gun ozelde bı hastanede verdım 83 cıktı değerim hiç bozma moralını

Canım 5 altı negatif diyor orada seninki pozitif merak etme iki gün sonra yine ver
Kızlar benimde bugün yumurtlamadan sonra 5. Gün arada bir bel ve bacak ağrısı ama cok degil, bir de cok afedersiniz ağızdan g..z cıkarma, belirti olabilir mi acaba bi de sadece geceleri regl olacak gibi karın ağrım var
Kızlar benimde bugün yumurtlamadan sonra 5. Gün arada bir bel ve bacak ağrısı ama cok degil, bir de cok afedersiniz ağızdan g..z cıkarma, belirti olabilir mi acaba bi de sadece geceleri regl olacak gibi karın ağrım var

İlk sizinle paylaşmak istedim inanamıyorum orada silik bir çizgi mi var bata 3 gün var elim ayağım titriyor bakar mısınız kızlar filtresiz çektim göremiyorum ben ağlamaktan çok silik yanlış mı anladım
Evet silik çizgi var gördüm ben de 🤗hayırlısı inşallah 🤲🤲🤲

Eklentiler

• IMG_20221208_144830.jpg
    IMG_20221208_144830.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 75
Kizlar ovulasyon testi ya bana oyun oynuyor ya da yumurtlama günlerim baya kaydı. Hafif silikten dün pike çıktı. 6sinda değerlendirmiştik 7si pike yakındı değerlendiremedik bugünde hafif silike doğru gidiyor ne olur ne olmaz degerlendiricem ama denk gelir herhalde 😂 ne regl tarihim belirli ne yumurtlama kafayı yicem
Suna bir baksanıza siz olsanız ne yapardınız

Eklentiler

• IMG_20221208_144830.jpg
    IMG_20221208_144830.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 70
Bu şekilde. 6 Aralık ilişki oldu
Canım ben innovitanın kullanıyorum ona göre sende yumurtlama olmamış çünka t çizginin koyuluğu c çizgine göre bir tık daha az gibi geldi bana yinede ben kendi yaptığım markanın üzerinden yorum yapıyorum belki bu markanın hassasiyeti bu kadardır diğer arkadaşlar da bi yorum yapsınlar

X