- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.801
Tamam canımcımOlur canım ikisininde belşrtisi aynı hemen hemen parol iç varsa bugün bekle bak sonra düşük çıkar yükselecekmi diye strese girersin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canımcımOlur canım ikisininde belşrtisi aynı hemen hemen parol iç varsa bugün bekle bak sonra düşük çıkar yükselecekmi diye strese girersin canım
Bende istiyorum bu haritadan kim nasıl bakıyorGünah mı bu olay ya ben de merak ettim şimdi nasıl bakılıyor bu harita bana da bakarlar mı Bearhug arkadaşımız mı bakıyor anlamadım kafam döndü benim
Yaaa gerçekten miiiVeziir aşko hoşgeldin ben taze taze ağustos annelerine transfer oldum,, iiiiinnnnşşşşaaaaallllaaah bizim gruba gelirsin
Hoşgeldin canımYaaa gerçekten miii
Çok sevindim senin adına eee ne zaman öğrendin nasıl oldu kııız
Ay bu ay ben tüm tuşlara bastım neler neler yaptım ayrı bi heyecan var içimde Allahım yüzüme bakar inşallah
yokk aağğnasssıınnn şeysııİçimden bir ses pozitif senden negatif benden diyor
EvetKuzum gördüğün yer burası mı
kuzum benım arkadasımın bı arkadası baktı tee o zaman fal değil bu öncelıkle doğdugun tarıh yer zaman dogum saatı ıle o anda kı yıldızların konmuna bakılarak yorum yapılıyor bebıskoGünah mı bu olay ya ben de merak ettim şimdi nasıl bakılıyor bu harita bana da bakarlar mı Bearhug arkadaşımız mı bakıyor anlamadım kafam döndü benim
Ya ahhahahhahahqhhqhqy
yokk aağğnasssıınnn şeysıı
Ya bana da baksıııııııın lütfeeeeen ama lütfeeennnnnnnkuzum benım arkadasımın bı arkadası baktı tee o zaman fal değil bu öncelıkle doğdugun tarıh yer zaman dogum saatı ıle o anda kı yıldızların konmuna bakılarak yorum yapılıyor bebısko
kuzum ben bunu iş olarak yapan bırıne baktırdım ama kednını hafıfe alıyor Bearhug yorumlaması bence gayet güzel hobı olarak yapıyorum dese de :)))Ya bana da baksıııııııın lütfeeeeen ama lütfeeennnnnnn
Yaaa gerçekten miii
Çok sevindim senin adına eee ne zaman öğrendin nasıl oldu kııız
Ay bu ay ben tüm tuşlara bastım neler neler yaptım ayrı bi heyecan var içimde Allahım yüzüme bakar inşallah
Bak canım bu benim bir ay yaptığım test. Normalde 17 sinde felan yumurtlardim o ay 20 yi buldu ve bulana kadar siliklesti koyulaşti. Çok dalgalanma oldu. SabretYa kızlar ben bu ay daha ovulasyon testinde gerilmeye başladım. Tam biraz belirginleşmişti çizgi ama pik falan yapmadan silikleşti, bugün yaptığımda ise nerdeyse yok gibi, deliricem ya (( niye böyle??
Ay resmen ekran görüntüsü aldım bakıp bakıp kasmayayım kendimi diye, işte senin 16.gündeki gibi falan oldu maksimum. Şimdi silikleşti iyice.Bak canım bu benim bir ay yaptığım test. Normalde 17 sinde felan yumurtlardim o ay 20 yi buldu ve bulana kadar siliklesti koyulaşti. Çok dalgalanma oldu. Sabret
ahahah neden olmasınnPapatyamaviss fnd_50 kız bende sizin için bir lh testi patlatırım 11 inde muhtemelen yumurtlama o zamanlarda olur
y
yokk aağğnasssıınnn şeysıı
Kızlar hapşırmakta öksürmekten ölüyorum grip oldum kaç gündür.zaten bu ciğerden öksürmeye varsa da duramaz bebe falan