- 25 Eylül 2022
- 9.211
- 13.350
- 36
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.781
Kız azıcık dur dedik sana yawwwwİlaç içemiyorum ki. Adet mi olcam hamilelikle mi ilgili onu öğrenmek için test yaptırmak istiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız azıcık dur dedik sana yawwwwİlaç içemiyorum ki. Adet mi olcam hamilelikle mi ilgili onu öğrenmek için test yaptırmak istiyorum.
Parol içe bilirsin canım..valla o cevabı beklemek bile stres..İlaç içemiyorum ki. Adet mi olcam hamilelikle mi ilgili onu öğrenmek için test yaptırmak istiyorum.
Hahahha off ya valla napcamı şaşırdım. Gebelik belirtisinde böyle ağrı olur mu. Ha geldi ha gelecek hissi var sankiKız azıcık dur dedik sana yawwww
Bişey yapmaz mı parolParol içe bilirsin canım..valla o cevabı beklemek bile stres..
Hayır yapmaz..gebelikte veriyorlar doktorlarBişey yapmaz mı parol
Şu harita falan o ne ya beni bir aydınlatır mısın aşkocıkar canım
Aşkoooo ben ayın 11inde test yapmaya varımfnd_50 ayın 11 ınde test yapıyormuyuz katılmak ısteyen varmı battaşlar
IKI TANE parol ıc bak keyfıne bebıs yaİlaç içemiyorum ki. Adet mi olcam hamilelikle mi ilgili onu öğrenmek için test yaptırmak istiyorum.
senı hesaplayarak karar verdım bu tarıhe zatenAşkoooo ben ayın 11inde test yapmaya varım
Daha 7 gün var canım az daha sabredelim benim de yarın 7 gün kalmış oluyor ben son 2 kalana kadar test yapmıyorum son 2 kala son 2 aydır yapıyorum ikisinde de pozitif gördüm ama kimyasal oldu malesefKızlar testime bakar mısınız, artımed, reglime 7 gün var, içini çıkarttığım fotolarda ben bir gölge çizgi gördüm, görebilen var mı? Ben mi uydurdum acaba
kan testi versenHahahha off ya valla napcamı şaşırdım. Gebelik belirtisinde böyle ağrı olur mu. Ha geldi ha gelecek hissi var sanki
Hahahahhajaj diyorum içimi okudu herhal ben hep 2 kala yapıyorum ayyyy bu ay da kalıcı pozitif görsek ne varsenı hesaplayarak karar verdım bu tarıhe zaten
ben gecen yaz baslarında doğum harıtama baktırmıstım kuzum Bearhug da ılgılı ya astrolojıye ondan ona soyledım o kadın o zamanlar bana agustos eylul gıbı esın tarafından bebek ısteme yolları acık gozukuyor dedı ama senın verecegın karar bellı degıl dedı ıste 2023 de sezeryan gozukuyor dedı amelyat varmıs evlerımde işte gozukenŞu harita falan o ne ya beni bir aydınlatır mısın aşko
yok ıcını okumadım bılıyorum 2 gun kala yapacagnı benden bı cacık cıkmaz da eslık etmek ıstıyorumHahahahhajaj diyorum içimi okudu herhal ben hep 2 kala yapıyorum ayyyy bu ay da kalıcı pozitif görsek ne var
tabıkıde yapmaz ıcebılırsın hamelıleık ve emzırme bıtene kadar tek arkadasın o olacakBişey yapmaz mı parol
Kuzum gördüğün yer burası mıEki Görüntüle 3171952
Papatyamaviss gördünmü kız varmı sanki var gibi olmadı kan veririm 3 gün daha beklerim
Günah mı bu olay ya ben de merak ettim şimdi nasıl bakılıyor bu harita bana da bakarlar mı Bearhug arkadaşımız mı bakıyor anlamadım kafam döndü benimben gecen yaz baslarında doğum harıtama baktırmıstım kuzum Bearhug da ılgılı ya astrolojıye ondan ona soyledım o kadın o zamanlar bana agustos eylul gıbı esın tarafından bebek ısteme yolları acık gozukuyor dedı ama senın verecegın karar bellı degıl dedı ıste 2023 de sezeryan gozukuyor dedı amelyat varmıs evlerımde işte gozuken
İçimden bir ses pozitif senden negatif benden diyoryok ıcını okumadım bılıyorum 2 gun kala yapacagnı benden bı cacık cıkmaz da eslık etmek ıstıyorum
Olur canım ikisininde belşrtisi aynı hemen hemen parol iç varsa bugün bekle bak sonra düşük çıkar yükselecekmi diye strese girersin canımHahahha off ya valla napcamı şaşırdım. Gebelik belirtisinde böyle ağrı olur mu. Ha geldi ha gelecek hissi var sanki