- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.741
ahahah ne kızıcam test de o ısık gordukten sonra varsa testın saat bası yap ıstersen ama gun ıcındekıler baya yanıltıyorKızma bana ama dayanamadım
Demek ki eskiler biliyor isi
3 tane bu ayı karmakarışık geçmiş, pozitif olursa şok geçirecek adayanlaştık pazar sabahı test beklenıyorr
ahahah ne kızıcam test de o ısık gordukten sonra varsa testın saat bası yap ıstersen ama gun ıcındekıler baya yanıltıyorrenk olrak ılk baslarda yanı
bat 18 aralık mı kız senın3 tane bu ayı karmakarışık geçmiş, pozitif olursa şok geçirecek aday
Ben olurum kesin olmazsam da öylesine gecikir o bebe yine gelmezregl olmazsan 11 ı bekleme bıle
Regliye 4 gün kala yap bence %99 çıkıyormuşdayanamıyorum da işte zaman öyle böyle geçiyor :)
evetbat 18 aralık mı kız senın
Adet olucaksansa neden kan veriyorsun kuzum?bekle canımKızlar ben akşam kan vercem galiba ya. Eğer hamilelik yoksa ilaç içmek istiyorum adet olcam demektir. Ağrı kesici falan bacaklarım belim kasıklarm mahvoldu. Çıkar herhalde dimi
Böyleleri yuva yıkar o şansı tanımayin insanlara. Gerçekten gül geç...Çok yoruldum anlatmaktan kendimi yıpratıyormuş en sonunda 8 ay önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim ne derlerse tamam diyip geçiyorum çünkü ben ne dersem diyeyim onlar haklı eğer gerçekten varsa bebeğim bir süre söylemek istemiyorum onlara cinsiyette cinsiyet diyecekler çünkü biliyorum
evet karartı var gayet :)Peki bu testte görebildin miyarın erken gebelik yapicam bakalım
Tatlım ben ilk kez alıcam mfk o yüzdem hiç bilmiyorum desem yeridir bir sürü ürün çkıyor karşıma sen direkt kendi sitesinden mi aldın canımCanım ben ilk defa aldım çok bilgim yok açıkçası tecrübeli değilim yani o yüzden direk temel eş paketi aldım içinde Panacea Fodega ve Bee var. Bakalım duruma göre önümüzdeki ay eklemeler yaparım belki
Sen ne almayı düşünüyorsun?
heh tamam bıl de ona gore yapevetzaten benim gebelik beklentimde yok size eşlik etmek amaç
benim beklemem regl gününden kaynaklı değil canım bu ay beklentim yok gelecek ay çalışıp sonuç bekleyeceğim inşAllah :) bu ay günlere dikkat etmedim ne zaman denk gelirse, ne zaman bir kıvılcım çakarsa o zaman olduRegliye 4 gün kala yap bence %99 çıkıyormuş
Ağzın dan bal damlıyorevet karartı var gayet :)
bu gebelik testi mi :) öyleyse hayırlı olsun canım :)Eki Görüntüle 3171930 bunu yorumlar mısınız arkadaslarim
Eki Görüntüle 3171930 bunu yorumlar mısınız arkadaslarim
Test bozuk değilse kesin varEki Görüntüle 3171930 bunu yorumlar mısınız arkadaslarim