- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.681
Bende erken ogrendım gecen ay kuzum kaybettım de oyuzden erken yapmaya karşı fobı oluştu bende de ama 7 gün çok erken 5 ten sonra yap en azından ıstıyorsan daYa aslında şöyle ben 2 ay önce düşük yaptım. Çok erken öğrenmek istiyorumki yerleşirken yatayım çay kahve falan keseyim. Gerçi düşeceği varsa yine düşer ama çok istemek işte
Var bebıs bende fıltreleyınce gordumŞurda gölge yok mu bana mı öyle geliyor
canım sende testi açıp yakın çekebilir misin
Tam orda çok ışığa tutunca gözüküyor gibi ama test hatası da olabilir tabiki, o yüzden umutlanmıyorumŞurda gölge yok mu bana mı öyle geliyor
Çok geçmiş olsun, düşük benide çok etkiledi maalesef, ben yinede umutlanmıyorum 2 gün sonra tekrar yapayım, varsa daha koyu çıkar nasılsaBende erken ogrendım gecen ay kuzum kaybettım de oyuzden erken yapmaya karşı fobı oluştu bende de ama 7 gün çok erken 5 ten sonra yap en azından ıstıyorsan da
Burda gölge var evetŞurda gölge yok mu bana mı öyle geliyor
Gölge görülüyor canım yarın sabah tekrarla olmadı inşallah vardırKızlar sabah testi yaptım..şimdi biraz oynadım..ama bu 20 dakika olan çizgi..ben sinirden sonra çöpe atıyorum zatensonradan testin üstünde yazılmış 4 ya 5 damla..bende 3 damla etdim..ilk defa yapıyordum bu testden sabah aldırdım eşime 1 tane
Amin Allah canım.Ama ben adeti beklicem kuzum..zaten testimde bitmiş..kalırsam mucize bebek olurGölge görülüyor canım yarın sabah tekrarla olmadı inşallah vardır❤
Öncelikle bebeğinizi kaybetmişsiniz sanırım çok üzüldüm, başınız sağ olsunKendi öykümden bahsedeyim; ben ilk önce klomen kullandım yumurtam gelişmedi. İkinci ay Femera ile iki tane nur topu gibi yumurta geliştirdik, çatlattık fakat gebelik elde edemedik. Doktor bana; kist oluşmasını önlemek için iğne vurduğunu söyledi. Evet kendinden de çatlayabilir fakat çatlamazsa kist oluşur, kist ise tedavide aksamaya neden olur dedi.
Amiiin canım inşallahDoktor vermedikten sonra alıp yapmak çok doğru değil bence Doktora telefon yoluyla ulaşabiliyorsan ulaşıp bir sor istersen. Onun haricinde iğneyi eczanelerden yazdırmadan da temin edebilirsin.
Ayy Allah korusun kızlarını..Benim hiç yok..yaşımda az diğil..geç hamile kaldım sonrada giderken doktor dedi kalbi zayıf atıyor 1 hafta bekleyek dedi belki gelişti..ama bende kanamada vardır..sonra kalbi durdu..kendime gelemedim..o kadar sevinmiştimki anne oluyorum..ve en korktuğum yine bu kadar beklemeyim..
Bende clomifen kullandım bu ay regliyken sadece 5 gün sen nasıl kullanıyorsunTamam canim sabah bakalım.
Şu an sancım var baya, inşallah yumurta beklenenden gazla buyuyup liste dönüşmez klomenle.
Bata kaç gün var canım filtre yaptım da var gibi de yok gibi de tam emin olamadım
3gün var bende yaptım var gibi canım bulantım çok olduğu için yaptımBata kaç gün var canım filtre yaptım da var gibi de yok gibi de tam emin olamadım
O zaman tekrar test yaptıkça koyulaşır İnşAllah sağlıkla büyür bebişin3gün var bende yaptım var gibi canım bulantım çok olduğu için yaptım
Höy maşallah bu ne ya küçük bir şey çıkacak sandımMaaşAllah bu ay bereketli başladı her test atanda bir şeyler görünüyorbu ay beklemekle hata mı ediyorum acaba Eki Görüntüle 3171891
İnşallah canım vardır kayınvalidem gilin dilinden bıktım eabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın aminO zaman tekrar test yaptıkça koyulaşır İnşAllah sağlıkla büyür bebişin