- 1 Nisan 2022
- 12.504
- 15.390
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #6.701
Bir şeyler görünüyorda sonuç doğru olsa kaş canımMaaşAllah bu ay bereketli başladı her test atanda bir şeyler görünüyor bu ay beklemekle hata mı ediyorum acaba Eki Görüntüle 3171891
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şeyler görünüyorda sonuç doğru olsa kaş canımMaaşAllah bu ay bereketli başladı her test atanda bir şeyler görünüyor bu ay beklemekle hata mı ediyorum acaba Eki Görüntüle 3171891
kaş derken anlayamadım canım :)Bir şeyler görünüyorda sonuç doğru olsa kaş canım
senin iki kızın vardı dimi :) başlarına taç edeceklerine bir de laf ediyolar Allah akıl fikir versinİnşallah canım vardır kayınvalidem gilin dilinden bıktım eabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin ❤❤
Dur ben sizinle Azerice konuşayımyanikuruma çizgisi olmasa doğru çıksa dediğin gibikaş derken anlayamadım canım :)
ay ben bayılırım azeri diline :) üniversitede en sevdiğim hocam azeriydi genellikle anlamadığım olmazdı ama kaş kelimesini ilk kez duydum bak :)Dur ben sizinle Azerice konuşayımyanikuruma çizgisi olmasa doğru çıksa dediğin gibi
Ne için laf ediyorlar ya böyle insanların kendi kızı yok mu ? Hiç ki Allah'tan korkmazlarİnşallah canım vardır kayınvalidem gilin dilinden bıktım eabbim tüm isteyenlere nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın amin ❤❤
Aynen Öyle canımsenin iki kızın vardı dimi :) başlarına taç edeceklerine bir de laf ediyolar Allah akıl fikir versin
Erkek istiyler canımNe için laf ediyorlar ya böyle insanların kendi kızı yok mu ? Hiç ki Allah'tan korkmazlar
Bende hep kaş kaş diyorum sanıyorumki anlıyorsunuzzaten valla yazıb bitirdikten sonra yeniden okuyorum Azerice yazarım diyebirde Rus dili var bende..sinirlenince eşimle Rus dilinde konuşuyorum..bana diyorki kesin küfür ediyorsunay ben bayılırım azeri diline :) üniversitede en sevdiğim hocam azeriydi genellikle anlamadığım olmazdı ama kaş kelimesini ilk kez duydum bak :)
Duymamış olayım Allah'ım evlat ayrımı yapan insanlara o duyguyu tattırma. Verin şöyle insanların cevabını Allah aşkına..... İnsan tabi ki kızı da olsun oğlu da olsun ister ama SAĞLIKLI ama HAYIRLI. Erkek doğurunca baş göğe ermiyor. Kendine stres yapma, böyle insanlarla uğraşmak zor gerçektenErkek istiyler canım
Adetin 5. Günü başladım. 5 gün boyunca sabah akşam kullandım canim.Bende clomifen kullandım bu ay regliyken sadece 5 gün sen nasıl kullanıyorsun
evet ya zaten azeriler genel olarak çok dil biliyorlar öğrenmeye yatkın mısınız eğitim sisteminiz mi çok iyi bilemedim :) dediğim hocamda 4 dil biliyordu derslerde farklı dillerdeki dökümanlardan anlık çevirerek konu anlatırdı.Adam bir de 75 yaşlarındaydı helal olsunBende hep kaş kaş diyorum sanıyorumki anlıyorsunuzzaten valla yazıb bitirdikten sonra yeniden okuyorum Azerice yazarım diyebirde Rus dili var bende..sinirlenince eşimle Rus dilinde konuşuyorum..bana diyorki kesin küfür ediyorsun
göz kırpıyor ordannn bızee :)))Canım bak şimdi okuldan geldim kurumuş hali Papatyamaviss
Bende 3cü günü başladım 5gün kullandım 7 gün adet görüyorum adet bittikten iki gün sonra yumurta çatlayınca gelen seffaf akıntıdan geldi 2 günde ilk defa böyle erken geldi ilaçtan sanırsamAdetin 5. Günü başladım. 5 gün boyunca sabah akşam kullandım canim.
Bence dayanabiliyorsan iyi yapıyorsunMaaşAllah bu ay bereketli başladı her test atanda bir şeyler görünüyor bu ay beklemekle hata mı ediyorum acaba Eki Görüntüle 3171891
Rus okulunu bitirdim ondan biliyorum..ama dili hemen kolay öğreniyoruz..zor olmuyor..mesela burda kime desem toyuq al bana..deyecek anlamadım?ama işte biraz oturub anlamak lazımki sonuçta dilimiz benziyor..toyuq yani tavukevet ya zaten azeriler genel olarak çok dil biliyorlar öğrenmeye yatkın mısınız eğitim sisteminiz mi çok iyi bilemedim :) dediğim hocamda 4 dil biliyordu derslerde farklı dillerdeki dökümanlardan anlık çevirerek konu anlatırdı.Adam bir de 75 yaşlarındaydı helal olsun
evet oluyorBirde benim yumurtlamadan beri devam eden (6 gündür) beyaz kremsi akıntım oluyor ama çok aşırıda değil az az, gebelik başlangıcında böyle bir şey var mı? Başka belirti yok henüz
kız ben anlardım hocam da soğuk yerine soyuq derdi bak aklıma getirdin özledim bir de çok aşırı disiplinliydiRus okulunu bitirdim ondan biliyorum..ama dili hemen kolay öğreniyoruz..zor olmuyor..mesela burda kime desem toyuq al bana..deyecek anlamadım?ama işte biraz oturub anlamak lazımki sonuçta dilimiz benziyor..toyuq yani tavuk