- 6 Eylül 2013
- 143
- 223
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.721
Aynısını iki gün önce ben yaşadım.Kız arkadaşlarım demez mi işte gebelik böyle oluyo hamilesin sen net falan ben uyuyamadım heyecandan gebelik psikolojisine girdim sabaha kadar hayal kuruyorum eşime nasıl sürpriz yapsam diye.Sonuç bu sabah regl oldum ve nasıl yıkıldım anlatamam.Kalpten diliyorum ki inşallah yerleşmedir ama benim gibi üzülme diye bu ihtimali de düşünerek beklentiye girme canım benimKızlar merhaba adetime 1 gün var yani yarın adet olmam gerekiyordu ve normalde döngüm 28 gün sürüyor ama ve açıkçası hamilelik bekliyordum ama bugün kahve rengi akıntım var sizce adet mi olacağım yoksa yerleşme mi testlerim negatif bu arada
Olsun derdinin dermanini bir yere vermiştir rabbimCanım 2014 yılından beri tedavi görüyorum ben bu gittiğim profesör dokuzuncu gittiğim doktor oluyor.
Bende adet olcam galiba ya ağrım fazlalasiyor sankibat 11 Aralık ama belirtiler adet belirtisi mi gebelik mi bilmiyorum ama bekleyiş o stresten ara ara ağlıyorum doluyor insanın içi o testi almaya yapmaya korkuyorum tabi ki herşey rabbim den herşeyin vardır zamanı nasip ama o duygu o.bekleyis o duygusallık eminim çoğunuz anlıyorsunuzdur
İnşallah ya ama yerleşme kanaması nasıl oluyor ki ne kadar sürüyorAynısını iki gün önce ben yaşadım.Kız arkadaşlarım demez mi işte gebelik böyle oluyo hamilesin sen net falan ben uyuyamadım heyecandan gebelik psikolojisine girdim sabaha kadar hayal kuruyorum eşime nasıl sürpriz yapsam diye.Sonuç bu sabah regl oldum ve nasıl yıkıldım anlatamam.Kalpten diliyorum ki inşallah yerleşmedir ama benim gibi üzülme diye bu ihtimali de düşünerek beklentiye girme canım benim
Daha açmadım canım ben bugünlerde açmayı düşünüyordum listeli de pozitif biri öyle yazmış biri önceden almış ama daha açmamış galiba erteledim bende diğer ay açarım diyeOcak ayının linki var mı cnm bulamadım ben yarın olursam oraya transfer olucam
Bilmez miyizbat 11 Aralık ama belirtiler adet belirtisi mi gebelik mi bilmiyorum ama bekleyiş o stresten ara ara ağlıyorum doluyor insanın içi o testi almaya yapmaya korkuyorum tabi ki herşey rabbim den herşeyin vardır zamanı nasip ama o duygu o.bekleyis o duygusallık eminim çoğunuz anlıyorsunuzdur
İnşallah bir olmayız..Bende adet olcam galiba ya ağrım fazlalasiyor sanki
Daha açmadım canım ben bugünlerde açmayı düşünüyordum listeli de pozitif biri öyle yazmış biri önceden almış ama daha açmamış galiba erteledim bende diğer ay açarım diye
Bazen olmuyor kimseye belli etmemeye çalıştıkça gözden dökülüyor yaşlar o iç sessizlik üzüntü.. umut var ama üzülüyor insanBilmez miyizsanki hiç bir zaman olamayacakmış gibi bir umutsuzluk sonra silkelenip kendine gelmeye,umudunu diri tutmaya çalışmak
Kahverengi leke şeklinde oluyormuş ve yoğun olmuyormuş yine regl olacakmışsın gibi hafif kramplar olabiliyormuşİnşallah ya ama yerleşme kanaması nasıl oluyor ki ne kadar sürüyor
Benim arkadaşıma dr yumurta rezervi az dedi çocuk sahibi olma ihtimali çok düşük dedi korunmayı bıraktığı ilk ay kendiliğinden hamile kaldı o bile şok adetleri çok düzensiz uzun süre olmuyordu ama olduYumurta rezervim çok azalmış sağda hiç yumurta yok solda dört tane dedi eşimin 2019 da ki testi iyiydi.
Bende öyle düşündüm dedim kimse almadan erkenden açayım da varmış sahibiAnladım canım ben yarın adet olursam bir sonraki adet günüm 1 Ocak olacak
Hem Aralık'ta hem ocakta ayağım olacak
2023 yılında hepimizin kucakları sağlıklı bebişlerimizle dolsun aminBazen olmuyor kimseye belli etmemeye çalıştıkça gözden dökülüyor yaşlar o iç sessizlik üzüntü.. umut var ama üzülüyor insan
İçinde ne yaşandığını nasıl çığlık attığını kimse duymuyor sessiz sessiz gözünden dökülüyor.Ağladığımda ise bırakmıyorlar. Sanki onlar ağlamama engel olunca her şey çok normalleşiyormuş gibiBazen olmuyor kimseye belli etmemeye çalıştıkça gözden dökülüyor yaşlar o iç sessizlik üzüntü.. umut var ama üzülüyor insan
Bende öyle düşündüm dedim kimse almadan erkenden açayım da varmış sahibipozitifbiri ne sor bilir o kimin açacağını
Bende öyle düşündüm dedim kimse almadan erkenden açayım da varmış sahibipozitifbiri ne sor bilir o kimin açacağını