- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.561
PTT avm den canım10 TL ben aldım..nasıl sipariş ediyorsunuz?bende edeyim ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PTT avm den canım10 TL ben aldım..nasıl sipariş ediyorsunuz?bende edeyim ya
O zaman bu günde bekle..adet gelmese yarın test yapTamam
Aşkım benim sat 2ydi işte tabloya bile öyle yazdırdım
Ben beklemeye devam bişey de çıkmıyor anlamadım bu işiO zaman bu günde bekle..adet gelmese yarın test yap
Tamam canım bende ederim o zaman iyi yaBen hemen googleden girdim üye olup biraz karıştırınca altlarda bazı fiyatlar yüksek bu uygun sepete ekle kart gir hatta esim kartı ise götürmüştü ben kapıda ödemeli aldim bugun kargocuya verdim parayi 3 4 gün içinde de geldi kargoda ücretsiz ayrıca
Sen erken gebelik testini yaptın?Ben beklemeye devam bişey de çıkmıyor anlamadım bu işi
Canım arkadas sey demek istiyor sanırım yanlış anlamadiysam 6 kasimda benim son adet tarihi bat 4aralik bile olsa 6 araligi bekle oyle yap demek istiyor sanırım yanlis anlamdiysam aydan aya bak diyor galibaTamam
Aşkım benim sat 2ydi işte tabloya bile öyle yazdırdım
Ben de en son tanesini 13e almıştım kargo da olmayınca uyguna geldiHahaha aynen ya kim önermişti sagolsun benimkide bu sabah geldi bi tane daha vericem siparis kalsın beles resmen vallahi 9 tl tanesi eczanede
Evet ya ben hatta gelmez diyodum bu kadar uyguna bi yanlışlık vardır filan dedim açarken de umudum yoktu ama sağlam geldiBen de en son tanesini 13e almıştım kargo da olmayınca uyguna geldi
İnşallah öyle yapmaya çalışıyorumMaşallah canım sağlıkla ilerlesin inşallah güzel düşün maşallah güzel koyulaşmış testin içini ferah tut
Aynen öyle canım yani 8 kadar umut var diyorumCanım arkadas sey demek istiyor sanırım yanlış anlamadiysam 6 kasimda benim son adet tarihi bat 4aralik bile olsa 6 araligi bekle oyle yap demek istiyor sanırım yanlis anlamdiysam aydan aya bak diyor galiba
Bence döllendi o yumurta ya hic umut vermek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi aynıları bende olduğu icin Allahım insallah vardırBişey çıkmadı yaptım ama. Adet belirtim de yok. Çok ağrılı geçiyo normalde benim sadece sol kasığımda sızlama var. O zaten yumurtlamadan beri geçmedi
Benimde oyle yumurtlAmdan 6 gun sonra falan kasık ağrısı başladı ve geçmdi hiç bende aşırı ağrılı oluyorum adet donemindeBence döllendi o yumurta ya hic umut vermek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi aynıları bende olduğu icin Allahım insallah vardır
İşte buuuu maaşAllah size çok çok sevindim canım yaaa sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşAllahKızlarım acil bi bakın ben mi hayali bir şey görüyorum yoksa sizde görüyor musunuz
Amin kuzum benim Allah razı olsun inşallah , hemen fakülteki doktora yazdım pazartesi gideceğim yanına kan pıhtılaşma problemim için kan cıvıtıcı hap ekstra takviye vs varsa onları konuşacağız dualarında unutma beni Aynı şekilde sende dualarımdasın Rabbim o kaybettiğimiz yavrularımıza sağlıklı sıhhatli kardeşler nasip etsin inşallah seninde en yakın zamanda haberlerini bekliyorum takibindeyim bakİşte buuuu maaşAllah size çok çok sevindim canım yaaa sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşAllah
Şu erkekler delirtiyor insanıOlsun kuzum geliyoruz bizde az kaldıkız sende aşılama yap bekleme bence
Her zaman dualarımdasınız canım benim ay vallahi o kadar sevindim ki sanki kendi testimi gördüm gibi çok şükür Allah’ım çok şükür İsteyen herkese de tez zamanda hayırla nasip olur inşAllah doktora gidince de haber et canım Fakültede hangi doktora gidiyorsun canım söylemiştin de kaybettim mesajıAmin kuzum benim Allah razı olsun inşallah , hemen fakülteki doktora yazdım pazartesi gideceğim yanına kan pıhtılaşma problemim için kan cıvıtıcı hap ekstra takviye vs varsa onları konuşacağız dualarında unutma beni Aynı şekilde sende dualarımdasın Rabbim o kaybettiğimiz yavrularımıza sağlıklı sıhhatli kardeşler nasip etsin inşallah seninde en yakın zamanda haberlerini bekliyorum takibindeyim bak
Ben varım birde kalmayanBence bizle birkaç kisi daha var gerisi gebe kaldilar
Yaptım yavrumSen erken gebelik testini yaptın?
7 sine kadar bekliyim mi o zaman sat 7 Kasım çünküCanım arkadas sey demek istiyor sanırım yanlış anlamadiysam 6 kasimda benim son adet tarihi bat 4aralik bile olsa 6 araligi bekle oyle yap demek istiyor sanırım yanlis anlamdiysam aydan aya bak diyor galiba
Ama niye çıkmıyor ki o zaman. İnşallah vardır bebeğimBence döllendi o yumurta ya hic umut vermek istemiyorum ama tutamıyorum kendimi aynıları bende olduğu icin Allahım insallah vardır