- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.541
Bişey çıkmadı yaptım ama. Adet belirtim de yok. Çok ağrılı geçiyo normalde benim sadece sol kasığımda sızlama var. O zaten yumurtlamadan beri geçmediBugün test yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bişey çıkmadı yaptım ama. Adet belirtim de yok. Çok ağrılı geçiyo normalde benim sadece sol kasığımda sızlama var. O zaten yumurtlamadan beri geçmediBugün test yok mu
Sen neden test yapmıyorsun..yap birini yarınKızlar bişey diycem benim en ufak bir adet belirtim yok şu anda ya. @pozitifbiri @September Wind Niqu deli demeyin bana ama.
Evet evet hsg çektireceğim adet olursamKız marttan önce özelde hsg yapabilirsin ki
Yaptım aşkım sabah bişey çıkmadı kiSen neden test yapmıyorsun..yap birini yarın
Bence bizle birkaç kisi daha var gerisi gebe kaldilarOff ya Allah bize en azından ilk bebişimizi yetirse biraz rahatlarız.Eskilerden bir tek bizmi kaldık?
Kızlarım acil bi bakın ben mi hayali bir şey görüyorum yoksa sizde görüyor musunuz
Senin sat 8 benimki gibi..dur var halaYaptım aşkım sabah bişey çıkmadı ki
Değil mi insanlar ne kadar hadsizler kiz erkek ne fark eder Rabbimin takdiri o onlara mi kalmisO terör bitmiyor canım bak benim iki oğlum var hamdolsun şimdi hamileyim her duyan inşallah kızdır , kızdır o , bari bu kız olsun, ya bu da erkek olursa diye diye yemin ederim kız çocuktan soğudum ya
Olsun kuzum geliyoruz bizde az kaldıkız sende aşılama yap bekleme benceBence bizle birkaç kisi daha var gerisi gebe kaldilar
Ama 26 günde adet döngüm benim normalde dün olması lazım hesabıma göreSenin sat 8 benimki gibi..dur var hala
Tövbe yarabbim. Sex hayatımıza katıştıkları yetmiyor gibi. Yüce Rabbim in işine karışmadıkları kalmıştı bi. Tövbe tövbeDeğil mi insanlar ne kadar hadsizler kiz erkek ne fark eder Rabbimin takdiri o onlara mi kalmis
Ben gördümKızlarım acil bi bakın ben mi hayali bir şey görüyorum yoksa sizde görüyor musunuz
Tamam anlıyorumda..bak mesela geçen ay ben çok erken oldum..yani bilmek olmaz ben hep satı bekliyorumAma 26 günde adet döngüm benim normalde dün olması lazım hesabıma göre
Nasıl hesaplıyosun meselaTamam anlıyorumda..bak mesela geçen ay ben çok erken oldum..yani bilmek olmaz ben hep satı bekliyorum
Bak bende sat 8..tamam bende oturub bekliyorum ayın 8..8 atlatırsa demek gebelik ola bilirNasıl hesaplıyosun mesela
Hahaha aynen ya kim önermişti sagolsun benimkide bu sabah geldi bi tane daha vericem siparis kalsın beles resmen vallahi 9 tl tanesi eczanedeKızlar PTT AVM'den 10lu gebelik testini kim önerdiyse sağolsun 36 TL'ye 3 tane bile gelmiyor normalde 3 günde de geldi
Eki Görüntüle 3170773
10 TL ben aldım..nasıl sipariş ediyorsunuz?bende edeyim yaHahaha aynen ya kim önermişti sagolsun benimkide bu sabah geldi bi tane daha vericem siparis kalsın beles resmen vallahi 9 tl tanesi eczanede
Aşkım benim sat 2ydi işte tabloya bile öyle yazdırdımBak bende sat 8..tamam bende oturub bekliyorum ayın 8..8 atlatırsa demek gebelik ola bilir
Ben hemen googleden girdim üye olup biraz karıştırınca altlarda bazı fiyatlar yüksek bu uygun sepete ekle kart gir hatta esim kartı ise götürmüştü ben kapıda ödemeli aldim bugun kargocuya verdim parayi 3 4 gün içinde de geldi kargoda ücretsiz ayrıca10 TL ben aldım..nasıl sipariş ediyorsunuz?bende edeyim ya