- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.401
Rabbım ne güzel yaratmış SimiBu ateş olayı enteresan gerçekten burda gördüm hiç denememistm olceyim dedm adete bir hafta kala hep 36.5 36.20 çıkan ateş dun aksam 36.1 oldu bugün 36.0 ve ben adet oldm
Cok fazla kafaya takmak için 6 ayin hatta 1 yilin cok erken olduğunu düşünüyorum canim kendini yıpratma. Benim 16. Ayim ama bende 3. Aydan beri oldumu olacak mi neden olmuyor diye arastirmadik yol yapmadık kür doktor bırakmadım en son gittifim ddr dedi hersey normal kafaniza takiyorsunuz olmamasindan korkuyorsunuz stresi birak 2 3 aya olur dedi ama gelde bunu bize anlatYa ben yıllardır sağlıklı besleniyorum asla abur cubur paketli ürün gazlı hazır içeçek türevlerini tüketmiyorum daha çok protein ağırlıklı besleniyorum iki yılı geçkindir haftada 3-4 gün olmak üzere ağırlık ağırlıl antrenmanı, pilates, cardio programlı evde sporumu yapıyorum yani her türlü bağışıklığım da iyidir vs ama 6 aydır deniyoruz daha olmadı son iki ay da kimyasal oldu düştü3 ay daha deneyin gelin dedi doktor ama ben şeyden şüpheleniyorum ilk doğumda sezeryandan kalan bir açıklık varmış sanırım o da enfeksiyon yaparmış. Bu ay fitil kullandım artık ne zaman olur Allahım takdiri diyorum
Ben beklemek istedim yapmak nedense hiç istemiyorum. Böyle daha mutluyum sanki ne bilim hayırlısı olsun kuzum. Öyle olmucak etmicek yok bu ay değil zamanı deriz, devam sonra yeni umutlaraBen sabah test yaptım negatif sizin insallah vardır ben artık niyeyse olmayacak diye düşünüyorum herhalde hakkimizda hayırlısı boyle demek
Hayırlısı neyse o olsun canım benimKızlar ben dayanamayıp yine test yaptım ve yine negatif ama ağrım çok ve su gibi akıntım var sanırım regl olucam
Eki Görüntüle 3170702
İşte sen bugünü say doktorada pazartesi varsa randevu al git bakalımBir iki damla birsey geldi esas bu sabah başladı bilemedm daha doğrusu 3.gunu doktora gitmek için kafam karıştı ilk hangisi diye
Test varmı test yaptınmıAkşam attığım testi filtrele di senin ki mi aa
amin inşallah hayırlısı hepimizn sağlıklaAllah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah gözün aydın olsun sağ salim kucağına almak nasip olsun❤
Çok net degıl onlar kuzum ozaman bılemedımUygulama üzerinden bakıyorum
Çok iyi bence ben adet gecikmesinden 6 gün sonra vermiştim 90.1 çıkmıştı yani güzel geldi bana inşallah sağlıkla ilerlesin hadi gözün aydın olsun darısı bizlerin başına197 cıktı sonucum iyimi normalde1 aralık adet tarıhım
İki elince avuçla mıncıkla acı ağrı var mı?Kızlar saflığımı maruz görün de bu göğüslerde hassasiyet nasıl oluyorkendini dinliyorum diye midir nedir var sanki bugün :) Kaç aydır hiç hissetmedim ama sanki bugün bir dolu gibiler. Arada yoklamak için elliyorum bağri bir şey hissetmiyorum ama dolular. Dokununca ucunun etrafındaki minik minik noktalar kabarık kabarık oluyor. Ben mi yoruyorum böyle belli belirsiz mi oluyor yoksa "hassas olsa bariz net direk kesin anlarsın" mı dersiniz :):)
inşallah amin pazartesi tekrar verecemÇok iyi bence ben adet gecikmesinden 6 gün sonra vermiştim 90.1 çıkmıştı yani güzel geldi bana inşallah sağlıkla ilerlesin hadi gözün aydın olsun darısı bizlerin başına
İnşallah belirtidir canımkızlar selammm bat'a 1 gün var , aşırı şekilde kremsi kokusuz akıntım var , kabızlık var ve 2 gündür kasık ağrım var test yamıycam asla piskolojimi bozmaycam bat geçerke 1-2 gün ancak öyle yaparım ,
inşallah vardır
Canim valla akşam biz de kavuştukpozitifbiri bencese bu ay bısey olmaz zaten suan çalışma adına bısey yapmıyorum bugun ilişki oldu ama tamamen ateşle alakası olmayan Özlem kaynaklı suan adet gunumu tahmın edemıyorum o benı geren aslında
Yok yapmadımTest varmı test yaptınmı
Valla bende ilk denedm hatta adete 1 hafta flan vardi burda gördüğümde ateş olayını öylesine denedm böyle çıktı sabah ilk uyandığında yazıyor burda ama ben ona pek uyamadmAa gerçekten doğru sonuç veriyor mu bende hep okuyorum ama hic yapmadim ne zaman bakmak gerekiyor ateşe
Allah allah neden yasak dedı çok saçma ya çen kesenızımı gördün çennnnCanim valla akşam biz de kavuştuksabah doktora sordum 1 ay yasak dedi ama akşam içimizi sogutmustuk neyse ki doktordan geldim bu arada keseyi gördük ama cuma yine görmek istedi progestan verdj
Goruyonmu bu seferBir testte benden
Ben hiç olcmedim hani sabit ates olayim kac adette falan bilmiyorjm ama simdi olceyim dedim 36.7 çıktı. Batta yarin catlamadan sonra 14. Gün ama 2-4 gun se gecikebilir adetim.. Öylesine olctum ama değer neyi gösterir tabi bilemiyorum bNa aşırı ates basıyor adete yKin adetin ilk günü falan .. Suan da da aşırı ates basıyor ve agrim var meselaValla bende ilk denedm hatta adete 1 hafta flan vardi burda gördüğümde ateş olayını öylesine denedm böyle çıktı sabah ilk uyandığında yazıyor burda ama ben ona pek uyamadm