- 18 Eylül 2022
- 139
- 202
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.341
Günaydın ben 2.çizgiyi silik de olsa görüyorum inşallah güzel ilerler 1-2 gün sonra tekrarlayın muhakkakKızlar 2. Çizgiyi gören var mı sabah uyanınca tekrar test yapıcam evde son bir testim kaldı ve bu ay ovulasın ile takip etmiştim bu testler 9. Güne ait yarın 10. Gün olacak yani inşallah bu ay pozitifi görürüm
Belirtilerim aşırı bir gaz , adet sancısı gibi ama çok daha hafif sancılar ve sindirim sistemimde son 4 gündür bir sorun var gibi bazen kabız bazen ishal oluyorum.
Testi yorumlar mısınız?
Gördüm ben canım inşallah kopkoyu olurKızlar 2. Çizgiyi gören var mı sabah uyanınca tekrar test yapıcam evde son bir testim kaldı ve bu ay ovulasın ile takip etmiştim bu testler 9. Güne ait yarın 10. Gün olacak yani inşallah bu ay pozitifi görürüm
Belirtilerim aşırı bir gaz , adet sancısı gibi ama çok daha hafif sancılar ve sindirim sistemimde son 4 gündür bir sorun var gibi bazen kabız bazen ishal oluyorum.
Testi yorumlar mısınız?
Ben ikizler, eşim ikizler, oğlum da ikizlerBiri ikizler sanırımmm
Evet canım malesef geliyor ama hayırlısı ve sağlıklısı diyelim üzülmeKızlar ateşim düştü adet olcam galiba
Desteğin için çok teşekkür ederim canım benim inşallah dediğin gibi rahatlar Rabbim tüm annelerin yardımcısı olsunAlerjik çocuk zor, sen elinden geleni yapiyorsun 3. dozdan sonra rahatlar canım, biraz daha sabır, annelik böyle ister istemez üzülüyorsun ama güçlü olursan çocuğun da iyi olur
Ay inşallah gerek kalmaz iğne ile hallolur kuzum dua et ne olurKuzum bızım Ocak annelerinden olgunun grubundan bu ameliyatı olan. Var çok zor bı süreç degıl Rabbım yardım etsın bebeler hasta oldumu zor ya amann
Hayırlı olsun ferah tut içini inşallah kimyasal değildir sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniÇok korkuyorum hamileyim geçen sene tam bu zaman kimyasal yaşadım tekrar olur diye dua edin ilk size söylüyorum
Mfk diye araştırır misin Instagram da öncelikle çok geçmiş olsun fakat böyle konularda bir kaç Dr a gitmelisin benceKızlar ben 1 Aralık'ta adet oldum yaşım gelecek ay 39 olacak Dr tüp Bebek hastasisin demişti dün ilk kez gittik büyük bir kistin var önce onu eritelim dedi gelecek ay başlanacak tedaviye sanisimiz yüzde elli atmış arasiymis burası benim son durağım artık herkesin anne olması dileğiyle.
Maşallah canım sağlıkla büyüsünÇok korkuyorum hamileyim geçen sene tam bu zaman kimyasal yaşadım tekrar olur diye dua edin ilk size söylüyorum
Ben de görüyorum canım, sağlıkla büyüsün kuzuuKızlar 2. Çizgiyi gören var mı sabah uyanınca tekrar test yapıcam evde son bir testim kaldı ve bu ay ovulasın ile takip etmiştim bu testler 9. Güne ait yarın 10. Gün olacak yani inşallah bu ay pozitifi görürüm
Testi yorumlar mısınız?
Sen yine de eczaneden al umca yı evde dursun bu süreçte lazım olur. Burnunun aktığını hapşırmaya başladığını gördüğün an başla kullanmaya Hastalıkları ilerlemesinAmin inşallah canım benim aynen dünya duruyor ya hastalanınca onlar Rabbim korusun inşallah iyi olur tüpe gerek kalmaz
En sağlıklı şekilde nasıl kavuşacaksan öylesi nasip olsun. Neye göre tüp bebek ki? Evet yaş faktörü var ama çok da değil. Yumurta rezervi nasıl? Eşinizin sperm durumları ne bunlara bayıldı mı?Kızlar ben 1 Aralık'ta adet oldum yaşım gelecek ay 39 olacak Dr tüp Bebek hastasisin demişti dün ilk kez gittik büyük bir kistin var önce onu eritelim dedi gelecek ay başlanacak tedaviye sanisimiz yüzde elli atmış arasiymis burası benim son durağım artık herkesin anne olması dileğiyle.
40 dkKızlar aranızda gebelik için yürüyüş yapan var mı, günlük ne kadar yürüyorsunuz ?
Amin inşallah hayırlısıHayırlı olsun ferah tut içini inşallah kimyasal değildir sağlıkla kucağına alırsın bebeğini