-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.321
Amin inşallah, çokta doğru dedin veren rabbim veriyor,uzanmak yastık vb bir umut ama vericekse veriyor rabbim nasipte ne varsa tekrardan hayırlı olsunCanım bişey yapmasan da ağrı oluyor dokununca. Ucu sonradan oluyor ama geneli sis ve ağrılı oluyor.
Hayır herkeste olacak diye birşey yok şart değil yani.bende olmadı.hic hem de.
Canım ilk siligi gördüğümde nasıl ya dedim ben öbür güne ateş düşer adet gelir diyordum ama belirtilerim de acaba dediriyordu. Kendimi iyi taniyormusum demek ki dedim. Kendimde kesinlikle bir değişik belirti farkediyorum 3 gebeligim üçü de böyle oldu.. vay be dedim galiba gerçekten oldu ve bana mucize gibi geldi çünkü benim eşim hep geri çekiliyordu. Beni kırmamak için de, bir defasında içime gelip, bir defasinda da geri çekiliyordu. Bana göre imkansızdı olması cunku toplasan ayda 4 ilişki ikisi geri çekilmelidedim kurban oldugim vereceksen veriyorsun, daha daha güzel şaşkınlıkları size de tattirsin Rabbim canım Allah bekletmesin sizleri
Ben hala cuma kafasıyla yazdım aynen aynı şeyi demişiz ama ben biraz yanık beyinle bugün çok çalıştım ya yoruldum
Insallah canım benimde bir oğlum var ikinci için 6 7 aydir uğraşıyoruz hayırlısıyla nasip olur inşallahEvet canım inşallah Allah banada evlat nasip eder tez zamanda❤
Yok akşam yapmadım sabahkini attım kuruma çizgisi bile yok bakın diye attım sabahki test yani ay yok ben gerçekten çıplak gözle gidip gidip bakıyorum yok yaniNeyse bellı olur bır ıkı güne ama akşam yaptığında daha bellı fıltresızde oncecık kıl gıbı onuda mı gormuyon cıplak gözle fıltresızde ben goruyorum
Bu benim testimSeptember Wind kız fıltresızde bıle gozukuyo yenı yaptığında nasıl gormedın hayret ettım yarın sabah ılk ıdrarla yap
Amin canım benim isteyen herkese nasip olsun inşallah kendim gibi herkese ediyorum dua vallahiInsallah canım benimde bir oğlum var ikinci için 6 7 aydir uğraşıyoruz hayırlısıyla nasip olur inşallah
Akşam attığım testi filtrele di senin ki mi aaBu benim testim
Aynen canim havludan tanıdımAkşam attığım testi filtrele di senin ki mi aa
Ben istedigim zaman aylarca içmeyip bazende tiryaki gibi iciyorum tamamen kafada bitirmekte aslindaKızlar aranızda sigara bırakmaya çalışan var mı
Çok teşekkür ederim inşallah vardır ben de sizler için dua ediyorum sizin ilk gebelik mi? Ne kadardır uğraşıyorsunuz ?Adete bir gün kala yada geçince testi yap canım inşallah bebiş vardır. Bu arada başın sağolsun inşallah yeri tez vakit dolar.❤
Bende aslında günde 3 en fazla 5 oluyordur yani ama bugün 1 tane içtim kendimi tuttum artık içmeyeceğim zaten gebelik varsa ki yarın yine test yapacağım Allah'ım esirgesin ağzıma sürmek istemiyorumBen istedigim zaman aylarca içmeyip bazende tiryaki gibi iciyorum tamamen kafada bitirmekte aslinda
Benim de 8 var canım birlikte bekleyelim ozamanBat ne zaman
Gebelikte oyle güzel bir his geliyorki inan ben bekarken cok içiyordum evlendikten sonrada oyle hamile kalınca 1 tane bile icmedim dogumdan sonrada emzirme sürecimde icmedim oğlum 4.5 yasinda bu seneye kadar sadece kahveyle filan arada arkadaşlarla oturursak bi kac aydir cogalttim ama bırakırsın üzülme bebek için buna mecburuzBende aslında günde 3 en fazla 5 oluyordur yani ama bugün 1 tane içtim kendimi tuttum artık içmeyeceğim zaten gebelik varsa ki yarın yine test yapacağım Allah'ım esirgesin ağzıma sürmek istemiyorum
Kesinlikle oy kurban olduğum Rabbim bize öyle bir mucize veriyor nasıl kıyar ki insanGebelikte oyle güzel bir his geliyorki inan ben bekarken cok içiyordum evlendikten sonrada oyle hamile kalınca 1 tane bile icmedim dogumdan sonrada emzirme sürecimde icmedim oğlum 4.5 yasinda bu seneye kadar sadece kahveyle filan arada arkadaşlarla oturursak bi kac aydir cogalttim ama bırakırsın üzülme bebek için buna mecburuz
günlük 45 dk hafif tempolu ideal diye duymuştum ama daha iyi bilen arkadaşlar vardır canım belkiKızlar aranızda gebelik için yürüyüş yapan var mı, günlük ne kadar yürüyorsunuz ?
Amin inşallah canım oğlumu da bekledim baya 1 yil vajinusmus sonra bi bebek kurtaj oldu sonra oğlum yani bekletmişti oda bizi farklı şekilde ikincide pek nazli çıktı gelmiyorKesinlikle oy kurban olduğum Rabbim bize öyle bir mucize veriyor nasıl kıyar ki insanmaşallah sen oğlun varmış Rabbim ikinciyi de nasip etsin inşallah
Günlük beş bin adım atmaya çalışıyorum ama çok zorgünlük 45 dk hafif tempolu ideal diye duymuştum ama daha iyi bilen arkadaşlar vardır canım belki
7 Aralık bat yazabilir misin canımAteş ölçen bebişler:
@Deepblues : 615927 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@pozitifbiri : 78a23e Ovulation charts on FertilityFriend.com
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Hoşgeldiniz Hanımlar
*Yumurtlamadan en az 10-12 gün geçmeden test yapmıyoruz.Herkes gruba girdiğinde bunu okusun ve kendine, duygularına hakim olsun
Geç olsun Güç olmasın diyerek bu ayı ben açmak istedim
Anne Adaylarımız SAT BAT DURUM Papatyamaviss 10 Kasım 15 Aralık@fnd_50 13 Kasım 13 Aralık@Bearhug 9 Kasım 5 Aralık@maman 5 Aralık@smgsmgsmg
8 Kasım 5 Aralık
trkn0709 6 Kasım 4 Aralık@savascii
22 Kasım 20 Aralık@Mevsimlisan
11 Kasım 3 Aralık@melegim can
31 Kasım 1 Aralık@1ebe knickerbockerbande fatsek 9 Kasım 6 Aralık@Ihlamurseven @bebekheyecani 8 Kasım 3 Aralık@knickerbockerbande 11 Aralık@Kristialia
@beyons 30 Kasım 27 Aralık@pozitifbiri Papatyamaviss 10 Kasım belli değil@yanbaz 13 Aralık@Feyzacim 9 Aralıktrueliving_ 5 AralıkSeptember Wind 3 Aralık@Evimmis @ozayse 26 Ekım 1 aralık@zorunlualanlar 11 Kasım 3 Aralık@yelif10 1 Kasım 1 Aralık@Niqu @Angels900 11 Kasım 2 Aralık@Sura33 2 Kasım 1 Aralık@Devakus 9 Aralık@mydreams93 @lavinya- 14 Kasım 10 Aralık@Seyda kefir 14 Kasım 13 Aralık@Wanda Maximoff 13 AralıkMiss ela 15 Aralık@mssmaya07 4 Kasım 2 Aralık@DilekHanim 4 Kasım 5 AralıkN Ncct 15 Kasım 11 Aralık@gullcun 3 Kasım 1Aralık@pascal1634 31 Ekim@mgev 13 Aralık@babypink00 15 Kasım 11 Aralık@Sunshine597 12 Kasım 12 Aralık@Simgeklcc 6 Kasım 3 Aralık@angel0003 @Cey1an 17 Kasım 18Aralık@melisaa93 18 Kasım 18 Aralık@Aden2023 11 Aralık@Pandolfini 2 Aralık@çgh 10 Kasım 6 Aralık@keug03 @Sudemsade 18 Kasım 20 Aralık@mooncrown2001 18 Kasım 20 Aralık@Cicekcicek20 4 Aralık@ozlemem 7 Kasım 5 Aralık@aysesngul 20 Aralıkebrumsumsu 25 Kasım@TASUU 24 Kasım@canancan11 24 Kasım 7 Aralık@Usagitsukino 23 Kasım 18 Aralık@sevayd 24 Kasım 20 Aralık@Deepblues 26 Kasım 21 Aralık@yelif10 27 Kasım 27 Aralık@imagination forever 27 Kasım 22 Aralık@mutluanne2779 09 Kasım 7 Aralık@Mervenur277 27 Kasım 23 Aralık@Karakuzu12 11 Ekim 9 Aralık@Sirius2023 28 Kasım 27 Aralık@gulumse02 5 Aralık@Hayat sevince guzel27 9 Kasım 9 Aralık@bitliKedi 01 Kasım 27 Aralık@Hayirlisi123 6 Kasım 7 Aralık@genc1kadin 14 Kasım@esma324546