- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.361
Amin inşallah hayırlısı sağlıklaMaşallah canım sağlıkla büyüsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah hayırlısı sağlıklaMaşallah canım sağlıkla büyüsün
Geçen sene bitti gitti. Bebeğin seninle ve sımsıkı tutunacak annesi anın tadını çıkarÇok korkuyorum hamileyim geçen sene tam bu zaman kimyasal yaşadım tekrar olur diye dua edin ilk size söylüyorum
Geçen sene bitti gitti. Bebeğin seninle ve sımsıkı tutunacak annesi anın tadını çıkar
Bir iki damla birsey geldi esas bu sabah başladı bilemedm daha doğrusu 3.gunu doktora gitmek için kafam karıştı ilk hangisi diyeBence yarın saymalısın 12 de geçti yani ben olsam öyle sayardım ❤
Çıkar canim 12. Gün.Günaydın arkadaşlar reglime 4 gün kaldı mide yanma ve bulantım var idrarda gebelik yapsam çıkarmı acaba elimde artımed kaseti var yumurtlamanın 9. Günü baktığımda negatif ti bugün 12.günü
Tabi ki normaldir. 1 hafta önce nasıl çıksın zaten anca tutunmaya gidiyordur o araGeçen hafta cumartesi kan vermiştim negatifti 1 aralikta olmam gerekiyordu adet olmayınca verdim normalmidir
Eğer yumurtlamadan eminsen çıkar bugünGünaydın arkadaşlar reglime 4 gün kaldı mide yanma ve bulantım var idrarda gebelik yapsam çıkarmı acaba elimde artımed kaseti var yumurtlamanın 9. Günü baktığımda negatif ti bugün 12.günü
Çıkar kuzum yumurtlama tam bılıyorsanGünaydın arkadaşlar reglime 4 gün kaldı mide yanma ve bulantım var idrarda gebelik yapsam çıkarmı acaba elimde artımed kaseti var yumurtlamanın 9. Günü baktığımda negatif ti bugün 12.günü
Yüzde 95 evet canımKızlar ateşim düştü adet olcam galiba
Bu ateş olayı enteresan gerçekten burda gördüm hiç denememistm olceyim dedm adete bir hafta kala hep 36.5 36.20 çıkan ateş dun aksam 36.1 oldu bugün 36.0 ve ben adet oldmYüzde 95 evet canım
Tamam canım çok teşekkür ederim eşime söyleyeyim alsın onu da, dün Zühre ana kids macun da sipariş verdim her yolu deneyeceğiz artık inşallahSen yine de eczaneden al umca yı evde dursun bu süreçte lazım olur. Burnunun aktığını hapşırmaya başladığını gördüğün an başla kullanmaya Hastalıkları ilerlemesin
İnşallah öyledir en az on gün geçmeden yum sonrasi, yorum yapmak nafile bebişim inşallah böyle devam etsin sonu yesillensinİlk ölçtüm 36.6 çıktı bir daha ölçtüm 36.7 çıktı. Ben 36.6 yı girdim tabloya. Ne bu düşüş yerleşme düşüşü mü şimdi? ( kendimizi kandıralım:)) @Deepblues Papatyamaviss pozitifbiri
Bence zaten sen diğer ayı bekle kuzum ilaçlar falan etkilemesin , ateşin de çok dalgalıfnd_50 hadı senın yumurtlama cızgıyı cektıde dusus oldu pekı ya bennn bu ay çok yoruldum gerçekten bıtsede yenı döngüm gelse bıle dıyorum artık o kadar emınım bu aydan bı cacık çıkmayacağına pozitifbiri @Deepblues
Yavrum ilaçlar da etkiliyordur mutlakafnd_50 hadı senın yumurtlama cızgıyı cektıde dusus oldu pekı ya bennn bu ay çok yoruldum gerçekten bıtsede yenı döngüm gelse bıle dıyorum artık o kadar emınım bu aydan bı cacık çıkmayacağına pozitifbiri @Deepblues
Uygulama üzerinden bakıyorumÇıkar kuzum yumurtlama tam bılıyorsan
Olur öyle vakalar hakkımızda hayırlısı olsun bugün biraz daha belirgin kasıkta sızlama hissediyorumAynen canim havludan tanıdım seninkide lavodaydi sanırım altındaki taş gibi geldi hatlar karıştı testler cok olunca bende seninkine sahop yaptim hatta shopsuz da gördüm senin testinde cizgi