- 5 Ekim 2022
- 5.358
- 10.070
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.281
Merakla hepimiz pazartesiyi bekliyoruz o zamanBende ara kana olunca kendimi onunla frenledim bu ay aslında böyle düşünüp tersi olursa çok sevinicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla hepimiz pazartesiyi bekliyoruz o zamanBende ara kana olunca kendimi onunla frenledim bu ay aslında böyle düşünüp tersi olursa çok sevinicem
Ben nerde takıldım biliyor musun. Ateş takibi yaptığımız program dün adet olman lazımdı diyo. Diğer program 3 ü diyo. Yumurtlamaya göre bugün olması lazımdı.26 gün döngü
7 kasımda oldun o zaman en son ve bir gün kaldı gösteriyor attığın tablo eğer yarında gelmezse sen bizi sevindiricen ya26 gün döngü
En geç mi yoksa normal döngüde 14 gün değil mien geç 14 gün sonra canım
Allahım sen konuyu biliyorsun amin ❤Merakla hepimiz pazartesiyi bekliyoruz o zaman
26 gün sayınca 2 si oluyor işte valla yarın da olmazsam halay çekeriz burda7 kasımda oldun o zaman en son ve bir gün kaldı gösteriyor attığın tablo eğer yarında gelmezse sen bizi sevindiricen ya
En geç mi yoksa normal döngüde 14 gün değil mi
AminnnnAllahım sen konuyu biliyorsun amin ❤
Evet okuduğum belli olsun diye, bir ifade bırakmaya çalışıyorum. Bugün yoğundum gündüz okuyamadım. Baya da birikmiş mesajlar. Başladım okumaya ama oğlan ateşlendi onunla ilgileniyorum
Sondan devam ederim inşallah
İnşallah olmazda davullar çalar 1 gün kaldı yazan programı kullanıyorum bende o en garantisiBen nerde takıldım biliyor musun. Ateş takibi yaptığımız program dün adet olman lazımdı diyo. Diğer program 3 ü diyo. Yumurtlamaya göre bugün olması lazımdı.
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hiç hastalanmasa keşke ❤Evet okuduğum belli olsun diye, bir ifade bırakmaya çalışıyorum. Bugün yoğundum gündüz okuyamadım. Baya da birikmiş mesajlar. Başladım okumaya ama oğlan ateşlendi onunla ilgileniyorum
Sondan devam ederim inşallah
Evet canım inşallah Allah banada evlat nasip eder tez zamanda ❤Sizin ikinci çocukmu olacak
Alerjik çocuk zor, sen elinden geleni yapiyorsun 3. dozdan sonra rahatlar canım, biraz daha sabır, annelik böyle ister istemez üzülüyorsun ama güçlü olursan çocuğun da iyi olurCanım geniz eti vardı yazın ameliyat oldu. Hem de aşırı alerjik bir çocuk. Şimdi akşam yine ateşi yükseldi uyudu bir öksürük başladı anlatamam uyuyamıyor öksürükten artık ne yapacağımı şaşırdım
Aminnnn ❤Hadi inşallah vardır bebek sen de vardır. M
Kuzum bızım Ocak annelerinden olgunun grubundan bu ameliyatı olan. Var çok zor bı süreç degıl Rabbım yardım etsın bebeler hasta oldumu zor ya amannCanım bugün doktora gittik tekrar çok moralim bozuk doktor oğlumun iki kulağına da baktı. Çok enfeksiyon olmuş dedi hatta sıvı birikmiş. Bu enfeksiyon bitmeden ateş asla bitmez dedi. Ben damardan tedavisini vereceğim dedi 5 adet iğne günde bir tane yapılacak dedi bittiği günün ertesi günü kulak burun boğaz doktoruna kontrole gitmelisiniz dedi. Çünkü bunu iğne bile geçirmeyebilir dedi orda kulağına kamera ile bakarlar hala varsa sıvı hafif anestezi ile uyutulur kulağa tüp takılır o tüp sıvıyı boşaltır dedi ya çok modum düştü moralim bozuldu yavrum ne acılar çekti inşallah fazlasını çekmez ne olur dua edin hepiniz @pozitifbiri Papatyamaviss @TASUU @Deepblues
Bence yarın saymalısın 12 de geçti yani ben olsam öyle sayardım ❤Birsey sorucam şuan az Birsey geldi adetim ama tam anlamıyla değil bugn ilk gunmu sayılacak yoksa yarinmi
Adetine ne kadar kaldıBende aşırı akıntı, ıslaklık hissi ama yok ıslaklık ve aşırı göğüslerim de ağrı var meme ucunda hafif koyuluk var ama çocuk istiyorum diye psikolojik mi bilmiyorum gebelik belirtisi mi onu da bilmiyorum olursa ilk olucak karnımın ortasında bir ağrı var
Psikolojik olabilir iki yıldır her ay aynı belirtileri yaşıyorumBende aşırı akıntı, ıslaklık hissi ama yok ıslaklık ve aşırı göğüslerim de ağrı var meme ucunda hafif koyuluk var ama çocuk istiyorum diye psikolojik mi bilmiyorum gebelik belirtisi mi onu da bilmiyorum olursa ilk olucak karnımın ortasında bir ağrı var
Bat ne zamanBende aşırı akıntı, ıslaklık hissi ama yok ıslaklık ve aşırı göğüslerim de ağrı var meme ucunda hafif koyuluk var ama çocuk istiyorum diye psikolojik mi bilmiyorum gebelik belirtisi mi onu da bilmiyorum olursa ilk olucak karnımın ortasında bir ağrı var