- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 27
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.381
Acaba geç yumurtlama mı oldu takip etmiş miydinTest yaptım ama çıkmıyor ki. Adet de olamadım sabah yataktan kalktığımdan beri ağrım var. En azından birinden biri olsa da netleşse istiyorum.
çoook teşekkür ederimSüper hayırlı olsun inşallah kucağınıza almakta nasip olsun dilerim❤
Hayalet diğil gebesin canım..sağ salim kucağina al canımCanım hayalet çizgi şuanda böyle normal mi sence yarın doktora gidicem ylne
Yaşadığın kanama yoğun muydu yerleşme kanaması olmasınKızlar adetim bu ay nerdeyse 2 gün gelip kalan 3 gün yok gibiydi dün 5. gündü biteli bugünde kasıklarda o hamilelik belirtisi gibi sızlama var ara ara erken yumurtlama diyebilir miyiz acaba
Akıntı nasıl uzayan gibi miKızlar adetim bu ay nerdeyse 2 gün gelip kalan 3 gün yok gibiydi dün 5. gündü biteli bugünde kasıklarda o hamilelik belirtisi gibi sızlama var ara ara erken yumurtlama diyebilir miyiz acaba
Kız bu hayalet fln degıl hayırlıbolsunnnnnCanım hayalet çizgi şuanda böyle normal mi sence yarın doktora gidicem ylne
Bence seni hamile ilan edelim denildiği gibi hayaletten level atlamış maşallahCanım hayalet çizgi şuanda böyle normal mi sence yarın doktora gidicem ylne
Buna göre 18 i demişlerdi kızlarAcaba geç yumurtlama mı oldu takip etmiş miydin
size de nasip olsun inşallahAyy bizde öyle olak
Yok canım düşük yaptığım gebeliğimde yerleşme nokta kadar olmuştu eğer her lekelenme farklı olmuyor ise bu sefer ki 3 gün ful kahve geldi ama adetin 2. günü yalnızca bordo renkte geldi ama neredeyse 1 gün söküldüm kalan günler ve başlangıç hep kahve geldi ve daha çok sıvı şekilde oldu ilk kez bu ay böyle oldum kafam karıştı inan kiYaşadığın kanama yoğun muydu yerleşme kanaması olmasın
Aynen normal zamanda olmuş aslında bekleyelim bakalım canım stresini çok iyi anlıyorumBuna göre 18 i demişlerdi kızlar
Amin Allahsize de nasip olsun inşallah
Ben bu ay yumurtlama gördüğümü bile fark etmedim. Uygulamanın gösterdiği tarih aralığında ovulasyon testi yaptım hep silik çıktı hiç pik görmedim akıntım da olmadı yani. Yasmini bıraktığımdan beri düzensizlik de vardı onun için yumurtlama zamanını anlamak mümkün olmadı
Tam olarak doktorumda kimyasal gebelik için böyle söyledi cogu kadın farkına bile vermiyormuş kimyasalın tutunamayınca adet e dönüşüyor dedi banada Bi folio verdi bide clomifen verdiBence bu kimyasal gebelik olayını çok abartmamak lazım sebebi şu ki her kadın hayatında defalarca kez kimyasal gebelik yaşıyor farkına bile varmıyor hatta. Biz bu kdr arkasına düştüğümüz ve umut ettiğimiz için böyle hissediyoruz. Yoksa bu da çok doğal ve normal bir durum çünkü sağlıksızı atıyor vucut. E tüm hazırlıklar da zaten her ay bebiş için. Her ay o rahim bebek için alan hazırlıyor istisnasiz... bu belirtiler de cok normal olması gereken şeyler hanımlar
Tam uzayan gibi değil ama hiç adet gibide değildi hep akıntı kahve renkte geldi bazen oluk oluk bazen wc çıktıkça bir silmelik gibi geldi üstelik bu ay 21 günde oldum bir hafta önce geldi düşük öncesi 28 de bir olurdumAkıntı nasıl uzayan gibi mi
Canım o ilk nokta dediğin nasıldı ? Bende iki gün önce falan peçeteye sildikçe böyle iğne ucu kadar 2-3 tane kırmızı pembemsi şeyler geldi devamı gelmedi ama seninde mi öyleydiYok canım düşük yaptığım gebeliğimde yerleşme nokta kadar olmuştu eğer her lekelenme farklı olmuyor ise bu sefer ki 3 gün ful kahve geldi ama adetin 2. günü yalnızca bordo renkte geldi ama neredeyse 1 gün söküldüm kalan günler ve başlangıç hep kahve geldi ve daha çok sıvı şekilde oldu ilk kez bu ay böyle oldum kafam karıştı inan ki
ben geçen hafta cumartesi günü erken gebelik testi yapmıştım yani 5 gün kala işte o da bembeyaz bir negatifti amaaa..Amin AllahBende yumurtlamayı takip etmiyorum..sık ilişki oldu..akıntım bile geldi gitdi çokta umursamadım.Sat 8 bende..hala neqatif gösteriyor..umut ediyorum adetim gelmez
Hıc yazdırmadım aklıma gelmedı gerçekten genelde sorun yapmazlar ama kestıremıyorum da sağlarını sollarını onların
Nerde kız hayaletCanım hayalet çizgi şuanda böyle normal mi sence yarın doktora gidicem ylne
Sabahmı yapmıştın??benimkide beyaz..sadece birinde kızlarda dedi çoool hafif görüküyor ama ikinci yine bembyazdırben geçen hafta cumartesi günü erken gebelik testi yapmıştım yani 5 gün kala işte o da bembeyaz bir negatifti amaaa..