- 4 Mayıs 2015
- 10.688
- 16.661
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.361
Bu mu hayalet sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın su gibi hamilelik geçirirsin İnşAllah Hayırlı olsun canımCanım hayalet çizgi şuanda böyle normal mi sence yarın doktora gidicem ylne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mu hayalet sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın su gibi hamilelik geçirirsin İnşAllah Hayırlı olsun canımCanım hayalet çizgi şuanda böyle normal mi sence yarın doktora gidicem ylne
Hayalet çizgi : ben ne alakaCanım hayalet çizgi şuanda böyle normal mi sence yarın doktora gidicem ylne
canım inşallah ya gerçekten oturup ağlamak istiyorum şu anda içim acayip bunaldı.her yerim ağrıyo.İnşallah düşmez ve gebelik haberini alırız canım
Bu mu hayalet sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın su gibi hamilelik geçirirsin İnşAllah Hayırlı olsun canım aderi
Adetime 1 gün kala çok hayalet Di kanda 10.93 çıktı şuan silik çizgi halinde yarında testi tekrar etcem arttı mı acabaBu mu hayalet sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın su gibi hamilelik geçirirsin İnşAllah Hayırlı olsun canım
Bak bi tane resim ekliyorum o resim adete 1 gün kala ve kanda değerim 10.93 çıktıHayalet çizgi : ben ne alaka
Kız bu resmen ikinci çizgi tebrik ederim hayırla ilerlersin süreç inşallah
2 günden sonda yeniden kan ver..İn şa Allah değerlerin yükselicek canımkızlar az önce kan vermiştim sonuç çıkmış 42,15 doktor normal dedi
Süper hayırlı olsun inşallah kucağınıza almakta nasip olsun dilerim ❤kızlar az önce kan vermiştim sonuç çıkmış 42,15 doktor normal dedi
Evet canım artmış inşallah artarak devam eder dua at bizedeBak bi tane resim ekliyorum o resim adete 1 gün kala ve kanda değerim 10.93 çıktı
Ve demin attığım resimde bu sabaha ait adet 1 gün geçti yarında tekrar etcem kanda artış varmı diye sizce artış olmuş muHayalet çizgi : ben ne alaka
Kız bu resmen ikinci çizgi tebrik ederim hayırla ilerlersin süreç inşallah
Yaaa yerim onlarıEvet gidip gelip karnımı seviyorlar ikisi de :) Babaları da dedi ki erkek olursa ben isim koyma hakkımı size vericem birer isim seçin ikisini koyarız dedi. Küçük olan ben Mert seçtim diyor
Stres yapma canım stres daha da etkiler süreci test yap yada kan ver yarın gerekirse netleşsin en azındancanım inşallah ya gerçekten oturup ağlamak istiyorum şu anda içim acayip bunaldı.her yerim ağrıyo.
Bence kan ver..su içmiştin diyorsunKizlar erken gebelik testin ve kaset testim pozitif cikmjsti biliyorsunuz. Gün icinde su icmistim ve idrarla bir test daha yapayim dedim ama idrarim bembeyazdi su gibiydi yani ama ikinci cizgi cikmadi bir olumsuzluk yok degil mi adetim gecikti bu aksam kan vericem adeti beklemistim kan vermek icin ama ikinci cizgi cikmayinca uzuldum bir 3 testimde pozitifti halbuki
Ay çok sevindim bu mesaja rabbim herkese nasip etsin inşallah ben 1 bucuk senedir deniyorum şimdi nasip olduEvet canım artmış inşallah artarak devam eder dua at bizede
Hshshshshhhd şaka yapmıştımyohh artıkk D:
doktor da öyle söyledi bakalım nasıl ilerleyecek2 günden sonda yeniden kan ver..İn şa Allah değerlerin yükselicek canım
Ayy bizde öyle olakbat bugün canım evde salı çarşamba iki gün yapmıştım ikisi de silikti
Test yaptım ama çıkmıyor ki. Adet de olamadım sabah yataktan kalktığımdan beri ağrım var. En azından birinden biri olsa da netleşse istiyorum.Stres yapma canım stres daha da etkiler süreci test yap yada kan ver yarın gerekirse netleşsin en azından
Atalım gruptan En çok bizimle paylaşacaksın P Pozitiflerceee saksı değiliz biz