- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #4.041
bekliycem canım ya ne bilim netleşsin diye düşünmüştüm de.iş yemeği çıktı zaten şimdi istesem de gidemem artık :)Bu grupta kimse dur demez iki gün kalmış zaten bekle istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bekliycem canım ya ne bilim netleşsin diye düşünmüştüm de.iş yemeği çıktı zaten şimdi istesem de gidemem artık :)Bu grupta kimse dur demez iki gün kalmış zaten bekle istersen
2-3 üç gün içinde diye biliyorum kuzumKızlar ben daha once kenıdmı bu konularda cok takıp etmedıgım ıcın bılmıyorum , yumurtlama beklıyorum biliyorsunuz Sonbahardagel @TASUU @pozitifbiri @fnd_50 Bearhug diğer kızlarım , hafıf bı agrım basladı tuvaletım var gıbı , wcye gıttım nasıl dıyım sıvı sabun dan bır ıkı fıs basmıs kadar buyuk yumurta akı tam 1 tl kadar vardı sizce catlamıs olma ıhtımalı nedır @savascii @zorunlualanlar
Süpersin bende tam olarak böyle düşünüyorum gerçektenSen sıkma canını. Nezaketinden kalp kırmak istemesende yapıştır cevaplarını, böylesini hak ediyorlar.
Onların asıl derdi yaşayamadıkları gençlikleri. Sende görüp sahip olmak istedikleri. Sana sadece doğurganlıklarıyla üstünlük taslayabileceklerini sanıyorlar çünkü başka artıları yok.Ayrıca sen daha yeni evlisin hemen çoluk çocuğa karışacaksın diye bir şey yok.
kızlar ben bi çılgınlık yapcam galiba hemen beni durdurun diye size bu mesajı çoook uzaklardan yazıyorum.akşam gidip kan vermemek için kendimi zor tutuyorum.o yüzden siz beni tutun 2 gün kalmış zaten bekle falan diyin bişey yapın ..... :)
Reglime 7 gün kala bugün test yapan ben seni nasıl tutimkızlar ben bi çılgınlık yapcam galiba hemen beni durdurun diye size bu mesajı çoook uzaklardan yazıyorum.akşam gidip kan vermemek için kendimi zor tutuyorum.o yüzden siz beni tutun 2 gün kalmış zaten bekle falan diyin bişey yapın ..... :)
Haset yiyip fesatlık içiyorlar bence ve asıl dertleri hep kendileri ve yasayamadiklarinda...Bunlar ne yeyib içiyorlar anlamıyorum
hahahahhaahha hiç güleceğim yoktu :)Reglime 7 gün kala bugün test yapan ben seni nasıl tutim
Bekle canım ben diyorum sanazaten 2 gün kalmış..ben nasıl sabr edicem bilmiyorum..eşim qaza gelmiş gitmiş yine test almışkızlar ben bi çılgınlık yapcam galiba hemen beni durdurun diye size bu mesajı çoook uzaklardan yazıyorum.akşam gidip kan vermemek için kendimi zor tutuyorum.o yüzden siz beni tutun 2 gün kalmış zaten bekle falan diyin bişey yapın ..... :)
Bakkkk anasayfada en başta ne yazıyorrrr 10 gün geçmeden test yapmak yasak , yumurtlamadan yanı en en en erken 4 gün kalaReglime 7 gün kala bugün test yapan ben seni nasıl tutim
Aşko işte o bir anda pat diye düşen sümük gibi akıntı benimki de öncesinde gelen şeffaf akıntı sumuksu akıntıya hazırlık gibi oluyor ben de. Bu ay sen de resmen anatomini yeniden çözüyorsun hepzrtesıden berı akıntım vardı bebegım uzayan seffaf cınsten bugun uzamadan zıyada jole gıbı bı akıntı dustu dıyım geldı demektense oyuzden acaba dedım aman neyse bakak görek cokta sey etmeyekk
Kıyamam ya benimki de bana sakın söyleme sürpriz yap diyoBekle canım ben diyorum sanazaten 2 gün kalmış..ben nasıl sabr edicem bilmiyorum..eşim qaza gelmiş gitmiş yine test almış
Bekle kizzz iki gün daha ne kalmış şurada ben de cuma günü test yapicam tutuyorum kendimi bak bekle sen dekızlar ben bi çılgınlık yapcam galiba hemen beni durdurun diye size bu mesajı çoook uzaklardan yazıyorum.akşam gidip kan vermemek için kendimi zor tutuyorum.o yüzden siz beni tutun 2 gün kalmış zaten bekle falan diyin bişey yapın ..... :)
Evde 3 tane testim vardı..bana diyor en kalitesini almışımbizimki sürprizden gecmişKıyamam ya benimki de bana sakın söyleme sürpriz yap diyo
Tamam bugün gitmiyorum zaten bakalım sabah tekrarlarım. Belki de tekrarlamam adet olmayı beklerimBekle kizzz iki gün daha ne kalmış şurada ben de cuma günü test yapicam tutuyorum kendimi bak bekle sen de
Kızlar betam büyük 1000 çıkmış yahu çok fazla değil mi artış ay ikiz mi yoksa başka bir sorun mu var acaba ? en son geçen hafta perşembe verdim 57ydi Papatyamaviss @Deepblues @fnd_50 melegim can @TASUU bi bakın hele panik oldum ben az biraz
Çpk güzel canım saglıklı gebelik oldugunu. Göstergesi normal bence ikiz degildir kız normalKızlar betam büyük 1000 çıkmış yahu çok fazla değil mi artış ay ikiz mi yoksa başka bir sorun mu var acaba ? en son geçen hafta perşembe verdim 57ydi Papatyamaviss @Deepblues @fnd_50 melegim can @TASUU bi bakın hele panik oldum ben az biraz
neyse bidahakı aylarda işimize yar artık ne dıyım gerek kalmaz ınsallah dıyecegım de bu aydan umıt sıfırAşko işte o bir anda pat diye düşen sümük gibi akıntı benimki de öncesinde gelen şeffaf akıntı sumuksu akıntıya hazırlık gibi oluyor ben de. Bu ay sen de resmen anatomini yeniden çözüyorsun he
500 az olurdu canım 2 gün sonra 3 bin olur kesen çok rahat gözükür inşaşlahnormal şartlarda 500 küsür çıkmalıydı ama 2 güne bir artarsa. her gün artarsa bu değer normal tabii
Niye sıfır kız bak görürsün iki üç güne pıt diye çatlayacak senin yumosneyse bidahakı aylarda işimize yar artık ne dıyım gerek kalmaz ınsallah dıyecegım de bu aydan umıt sıfır
dahahaftasonuna kadar ılıskı mılıskı cıkmaz bızden o yuzden dıyorum ha yumurtladım yumurtlucam derken tum performansı sergılsedık cuma aksam cumartesı pazara baglayan gece pzrtesı aksam salı aksam nerdeyse cumadan berı full ılıskı o gunler degerlı dıye dusundugumuz ıcın ama megerse yumurta catlayan eden yok catlmadıysa az daha sabretsın de cuma cumartesı falan catlasın barıNiye sıfır kız bak görürsün iki üç güne pıt diye çatlayacak senin yumos
biri atom yapıyodu kimdi hatırlayamadım şimdi :) hemen yap bunu işe yarar belki hemen umutsuzluğa kapılma ya bunu bu grupta bize en çok söyleyen sensin :) iş kendine gelince de böyle olsun lütfen cınımsssssdahahaftasonuna kadar ılıskı mılıskı cıkmaz bızden o yuzden dıyorum ha yumurtladım yumurtlucam derken tum performansı sergılsedık cuma aksam cumartesı pazara baglayan gece pzrtesı aksam salı aksam nerdeyse cumadan berı full ılıskı o gunler degerlı dıye dusundugumuz ıcın ama megerse yumurta catlayan eden yok catlmadıysa az daha sabretsın de cuma cumartesı falan catlasın barı