- 18 Haziran 2022
- 4.207
- 5.951
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #3.081
Daha da umutlandim şu anDene bence cnm ben 5 sene önce oğlumdan önce 2 kez kimyasal yaşadım son kimyasaldan sonra bunu denedim o ay hamile kaldımoğlum şuan 5 yaşına girecek
Daha da umutlandim şu anbenimde kimyasaldan sonra daha hiç olmadı bir sene oldu
Amin canım benim inşallahİnşallah sanada faydası olur canım
Aynen canım çok çıkıyorYaaa çok reklam çıkmaya başladı bu sayfada size de öyle oluyor mu sinir oluyorum heee
Var var gördüm benTestime bakar mısınız bata 2 gün var
Eki Görüntüle 3167915
Efekt koydum görebilin diye yoksa kamerada çok zor gözüküyorVar gözüküyor
İlk defa üvalasyon yaptım inşallah onun faydası vardır çatlamadan sonra 9 gün oldu bugun normalde 11 12 gün beklemen lazımVar var gördüm ben
İnşallah canım yaVar gözüküyor
Catlamanin 10 günü çıkıyor kuzum çoğunda zaten seninde var iki günde bir tekrarla testi koyulaşırsa hemen kan vermeye çiçeğim.İlk defa üvalasyon yaptım inşallah onun faydası vardır çatlamadan sonra 9 gün oldu bugun normalde 11 12 gün beklemen lazım
Sen şu ovulasyon testi karmaşık olan kız mıydınnnİlk defa üvalasyon yaptım inşallah onun faydası vardır çatlamadan sonra 9 gün oldu bugun normalde 11 12 gün beklemen lazım
1 tane daha test var yarın 10 gün tam ilk idrarla yapayım çok heyecanlandımCatlamanin 10 günü çıkıyor kuzum çoğunda zaten seninde var iki günde bir tekrarla testi koyulaşırsa hemen kan vermeye çiçeğim.
Habire yumurtlama oluyordu silikleşipSen şu ovulasyon testi karmaşık olan kız mıydınnnismin tanıdık geldi
Ahahah evet hatırladım en son nasıldı peki siliklesmedi mi hicccHabire yumurtlama oluyordu silikleşip
Yarın bide ilk idrarla denicem yemekten sonra yaptım bunuİki gün sonra tekrarla
Üvalasyon testi bitti en son böyleAhahah evet hatırladım en son nasıldı peki siliklesmedi mi hiccc
Üvalasyon testi bitti en son böyle