- 26 Aralık 2015
- 11.600
- 18.653
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #2.961
Amiiiiinnnnn ya aminnnnnnnn bir poşet havuç boşa gitmez inşallah hahhahahjahahAy bende dün gece yatarken yıne 4 tane yedım gündüz yedım kıtlayıp duruyorum resmenınşallah bu akşam o akşamdır yarın ateşler yukselır veee ınmezz
Ya görmedim ben paylaştın mı bir bakayım bakayım. Havuç ye şimdi bol bol çatlaması içinvurduğunuz gol olsun aşko bol şans
Oğlum da sarı çok sever hepsini denedim en çok maviyi sevdim ya
Bende emin olamadım yarın tekrar yaparım ya da bi erken gebelik gün için de yapsam belli olur muKuzum yapınca hemen bakmadıgın ıcın emın olamadım.bıdaha yap bence test
Damlatmadım daha deniycem bi söylerim ama kuruma çizgisi test tamamen kuruyunca da rengi değişiyor ya zaten o zaman mı sayılıyor acaba çünkü şuan rengi değişti mesela kurudu tamamen ve hale belirginÇok belli inşallah kuruma çizgisi değildir ilk 10-15dk önemli o zamanlarda da hafif varmıydı yoksa bembeyaz mıydı su damlattın mı üstüne biraz öylede anlayabilirsin diyorlar
Bende mavııııOğlum da sarı çok sever hepsini denedim en çok maviyi sevdim ya
Bilmiyorum canım yarın olmadı yine yap ve bekleyebilirsen iki gün bekle bat ne kadar varBende emin olamadım yarın tekrar yaparım ya da bi erken gebelik gün için de yapsam belli olur mu
Damlatmadım daha deniycem bi söylerim ama kuruma çizgisi test tamamen kuruyunca da rengi değişiyor ya zaten o zaman mı sayılıyor acaba çünkü şuan rengi değişti mesela kurudu tamamen ve hale belirgin
Bat yarınBilmiyorum canım yarın olmadı yine yap ve bekleyebilirsen iki gün bekle bat ne kadar var
Kuzum sen bı erken gelebık testı al ama yarın sabah ılk ıdrarınla yap o zaman kesınlesır.ınsallaj vardırBende emin olamadım yarın tekrar yaparım ya da bi erken gebelik gün için de yapsam belli olur mu
Damlatmadım daha deniycem bi söylerim ama kuruma çizgisi test tamamen kuruyunca da rengi değişiyor ya zaten o zaman mı sayılıyor acaba çünkü şuan rengi değişti mesela kurudu tamamen ve hale belirgin
Inslllah canimmAynen varsa çıkar canım yükselir o zamana kadar inşallah bebişin senledir
Yarın bi tekrar yap canım bu testin baya belirgin inşallah vardırBat yarın
Merhaba bu kullandıgınız programın adını yazabilir misinizKızçeeelerrrrr saat 10:30 da ki testim ancak atabildim resimler 15. Dakika da çekildi t daha da kızarmış akşam üzeri bekliyorum çatlamayı bakalım :) Eki Görüntüle 3167461 Eki Görüntüle 3167463 Eki Görüntüle 3167464 Eki Görüntüle 3167466
Su damlattım 3 damla zemin beyazlaştı renk kaldıYarın bi tekrar yap canım bu testin baya belirgin inşallah vardır
Öyle yapayımKuzum sen bı erken gelebık testı al ama yarın sabah ılk ıdrarınla yap o zaman kesınlesır.ınsallaj vardır
Yarın bi tekrar yap bakalım ilk 10dk önemli canım sonrası geçersiz diyorlar kuruma çizgisi gibi bilemedim inşallah bebişin senledir eğer olmadıysada üzülme inşallah diğer aya olur sıkma canını bi yarınıda bekle bakalımSu damlattım 3 damla zemin beyazlaştı renk kaldı
benım de boyle yarın yukselmesı lazım :)İnşş inşşş bacımmmm :))) evet geliyor 17-17:30 giib yine yapacağım bakalım atarım yine bak :) çatlamış mı diye :) ateşimde dün 36,4 tü bugün 36,2 ölçtü :) Eki Görüntüle 3167559