• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ah deme ya covıdden zıyade ınfulenza a tıpı de çok kötü onun salgını var suan oda olabılır kı ben onu da oldum covıdde oldum ınflueanza çok daha zordu maske tak evde hemen Rabbım korusun oğlusunu kankam ya çok uzuldum
İnfluenza olmuşum kuzum aynen covidden daha ağrı geçiyor :( çok zorlanıyorum oğluma bir şey olmasın başka bir şey istemiyorum aşko dua et :(

Söküldün mü kuzum? Tam anlamıyla geldi mi? Bir de doğru ölçüm yapmıyorsun değil mi uykunu uyuyup, yataktan kalkmadan aynı saatte
Canim benim zaten 3 gün kahverengi lekelenme olur, o şekilde 2 gündür.

Her sabah 6 da alarmla kalkıp, pozisyon bile değiştirmeden olcuyorum.

Dereceyi gün içinde evdekilere de kullanıyorum, her zaman değişik çıkıyor bir bozukluk yok yani.

Sanırım benim aktif kanamam baslayinca ateşim düşecek.

Sen nasıl oldun peki ?

@Deepblues canım hastalıktan dolayı ateşim sabah 38 çıktı oraya ben de 36.3 yazdım o civarlar gidiyor hep zateb diye. Zaten adetin 6. Günü falan diye. Bir şey olur mu boş mu bırakmalıyım nasıl olmalı

Eklentiler

• 2BD7D0B7-6831-44B9-89D0-33F57CFC89EE.jpeg
    2BD7D0B7-6831-44B9-89D0-33F57CFC89EE.jpeg
    203,9 KB · Görüntüleme: 34
Canim benim zaten 3 gün kahverengi lekelenme olur, o şekilde 2 gündür.

Her sabah 6 da alarmla kalkıp, pozisyon bile değiştirmeden olcuyorum.

Dereceyi gün içinde evdekilere de kullanıyorum, her zaman değişik çıkıyor bir bozukluk yok yani.

Sanırım benim aktif kanamam baslayinca ateşim düşecek.

Sen nasıl oldun peki ?
Benim de az leke geldiği gün ateşim 36.5 ti. İkinci gün aktif kanamam başlayınca 36.3 e falan düştü. Yani aktif kanaman olunca düşecektir muhtemelen canım. Ben idare etmeye çalışıyorum kuzum daha ahır seyrediyor :(

@Deepblues canım hastalıktan dolayı ateşim sabah 38 çıktı oraya ben de 36.3 yazdım o civarlar gidiyor hep zateb diye. Zaten adetin 6. Günü falan diye. Bir şey olur mu boş mu bırakmalıyım nasıl olmalı
Şimdilik böyle kalsın ilerleyen günlerde discard edersin zaten ovulasyonu etkileyen dönemin değil o nedenle çok önem arz etmiyor

Annemler memlekette, biz gurbet ellerdeyiz kuzum ya daha geçen gitmişti oğlum anneannesine bir ay kadar orada toparladı aldık geldik ama böyle hastalıklar devam ederse biraz daha götürüp bırakmayı düşünüyorum çok tırpanı çünkü hastalıktan oğlum da ben de o öyle diye.. inşallah canım çok teşekkür ederim 😢
Canımsın inşallah bi an önce sağlığına kavuşursun. Oğluna da bulaşmadan atlatırsın 🤲

Benim de az leke geldiği gün ateşim 36.5 ti. İkinci gün aktif kanamam başlayınca 36.3 e falan düştü. Yani aktif kanaman olunca düşecektir muhtemelen canım. Ben idare etmeye çalışıyorum kuzum daha ahır seyrediyor :KK43:
İnşallah toparlarsin ama buna yakalanan 1 haftada zor toparlanıyor
Sen beslenmeme felan dikkat et canim.

Kuzum vallaha çok değişik bir hastalık yaşıyorum çok fena oldum ya yok böyle bir şey çocuğa bulaştırmakta korkuyorum diken üstündeyim kendi hastalığımı yaşayamıyorum 😔 her yanım ağrıyor çok halsizlik var burnum yüzüm gözüm yanıyor ateş çıkıyor arada
Geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum 😔

Kızlar 3 ay dk kullandım bu ay bıraktım.
Adetin 16. Günündeyim karnımda adet olacakmışım gibi ağrım var fakat yumurtlama akıntısı yok .
Normalde yumurtlama günlerinde akıntım olurdu.
Hapı yeni bıraktığım için olmadı acaba yoksa geç yumurtlama mı olacak sizce 🤔

Kızlar 3 ay dk kullandım bu ay bıraktım.
Adetin 16. Günündeyim karnımda adet olacakmışım gibi ağrım var fakat yumurtlama akıntısı yok .
Normalde yumurtlama günlerinde akıntım olurdu.
Hapı yeni bıraktığım için olmadı acaba yoksa geç yumurtlama mı olacak sizce 🤔
Dk ne ?

Yumurtlama akıntısı olmasa da yumurtaniz catlayabilir. Kesin birşey değil yumurtlama akintisi
Doğum kontrol hapı kullanmadan önce her ay o kadar yoğun olurdu ki şuanda takip edemiyorum yumurtlama günümü malesef. Hayırlısı diyelim.
Teşekkür ederim cevabınız için .

Back