Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Neydi slogann kırmızı gelmedikceee umutt varr henüz bişey demek için erken bencee
Anladım canımm valla silik oldugu için bende cok o heyecana giremedım zaten sende böyle diyince iyice şey oldm peki sen hanıle sandıgında ne kadwr gecıkıyodun da bu test silik gösterıyorsu yanı pozıtıf sanıyodun kendini canım
Dediğim gibi kuzum inşallah sende doğruyu çıkarır zaten gecikmen olmuş yanlış olacak diye bir şey yok ama aynı test olduğunu görünce bir korktum inşallah seni de üzmez diye
ay canım benim düşünme öyle üzülmem Allah büyük deriz daha o moda girmedim ama eczanedekinede güvenmiceksek valla ne bileyim yazık günah birasürü insan kullanıyordur yaa
Kesinlikle iki aydır ben d kimyasal sanıyorum anında kan verdim bu ay negatif çıktı
Yaa cok tuaf gercekten Allahtan bende bir test daha var farklı marka şimdi kalkıp onu yapcam sonra yallah Kan vermeye

Günaydın aşklar ben artık ne düşüneceğimi şaşırdım dün size yazdım ya kırmızı kartı yedim diye, o andan beri hiçbir şey yok, sökülemeyen adet midir bu

Ve canım bendeki testi içerigiyle attım sana . Birtane daha var ondan su erken gebelık testını yapayım kan vereyım onuda tekrarla yapacam duruma göre gercekten merak ettim

Kızlar bişey diycem benim hala kasıklarm ve belim ağrıyor. Yumurtlamadandır diye düşünüyorum onu. Ama bi de alt tarafımda baskı hissediyorum. 2-3 gündür. Enfeksiyon mu nedir anlamadım. Yanma kaşınma da yok. Oldu mu sizin hiç

Ben 3 gündür aynı şekildeyim canım hatta dün gece o kadar agrıdı ki kasıklarım acile gitmemeki için dayandım ben ovulasyon kullanmıyorum sünen akıntımda yok ilaç da kullanıyorum ondan anlam veremedim yapışkna parlak akıntım var temiz kokusuz kaşıntısız ama kullandıgım ilaç ile yumurtlama okur mu bilmiyorum adet olunca gel dedi doktorum.Sen şuna yumurtladın canım normal foliküllerden sızan sıvı yapıyormuş agrı

Canım benim ya yaptın mı test

Bende de oldu hatta yumurtlama sonrası 2 gün belim bacaklarım koptu sanki sağ kasığımda çok ağrı oldu bende yumurtlama ağrısıdır diye düşündüm. İlk zamanlar daha çoktu zamanla hafifledi hala var ama ara ara hissediyorum

Bende öyleyim canım ara ara sag taraf dün gece sol taraf duramamadım agrıdan ama ben ilaç kullanıyorum olur mu acaba yumurtlama

Hangi ilacı kullanıyorsun. İlacın yumurtlama etkisi olur mu hiç bilmiyorum ama belki ağrı yapıyordur
Bunu kullanıyorum canım düşükten sonra adetim kesilmedi doktora gitrim ama ilacı kullanırken korunmana gerek yok dedi

Eklentiler

• FEFAB27C-F414-48C8-A80B-231D68E949FA.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…