- 26 Aralık 2015
- 11.791
- 19.026
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.321
9. Günden itibaren birkaç gün kritik o zaman güzelce değerlendirdiysen tamamdır canım :) ateşin yüksek devam ederse yumurtlama olmuş demektir ovu testini çok şey yapamıyorum26 günde oluyor canım. Hep yataktan çıkmadan aynı saatte ölçüyorum. Ama ovülasyon testi hala pozitif
9.gün de yapmıştım test silikti. Yani yaptık bişeyler kendimizce. Yumurtlama olmuş olup hala çatlamamış olabilir mi peki. Ondan pozitif çıkıyor olabilir mi9. Günden itibaren birkaç gün kritik o zaman güzelce değerlendirdiysen tamamdır canım :) ateşin yüksek devam ederse yumurtlama olmuş demektir ovu testini çok şey yapamıyorum
Dediğim gibi kuzum inşallah sende doğruyu çıkarır zaten gecikmen olmuş yanlış olacak diye bir şey yok ama aynı test olduğunu görünce bir korktum inşallah seni de üzmez diyeYaaa bende dogma buyume orası evlendım mersine geldımgüzel memleket
Canım Allah rahmet eylesin
Yaaa canım hayır hayır üzülmem benim henüz ilk denemem ve beklemiyordum zaten gebelik bu kadar gecıkınce kızlarda artık yap diyinceama ben tam ney cızgı olmadıgı için hala pozıtıf gibi değerlendiremedim zaten cok tesekkur ederım
Hadii yaa bu yuzden hemen buraya attım cunku emin olamadım silik olunca kızlar sagolsunlar tebrık etmelerine ragmen hala öyle pozıtıf gibi değerlendıremiyorum
Yaaa ben özellikle burda sordum cunku ilk defa test alıyorumhani marka falan farkeder mi diyee gidio eczaneden aldım güvenilir olur diye ama sasırdım suan vallahi
Yaaa bendede ıkı T yok ama ıc ambalajı falan artı med yani iyi o marka dedıler diye onu aldım ama Allahtan ısımı garantiye aldım bir marka daha aldım ben o erken gebelik testi sabahta onu deneyeceğim ondada silik cıZgi olursa kan vermeye giderim artık cunku yarın gecıkmemin 4 degıl 8. 9. Uygulamaya göre ise 10.Günü . Ve regl belirtşmde hiç yok yoksa en basta bende her gun regl beklıyordım ay valla kafam karıstı neyse artk nasipte varsa olurr zaten yoksada önümüze bakacagız
Kesinlikle iki aydır ben d kimyasal sanıyorum anında kan verdim bu ay negatif çıktıResmen insanların duygularıyla oyun oynuyorlar ya
Canım bir de bu var bu da artımedCanım artımedin iki çeşit testi çıktı bende biri bu sendeki. Diğeri t1-t2 olan. Senekinden olan hep pozitif silik gösterdit1 t2 li olanda hiçbir şey cıkmadı(negatif gösterdi) kan verdiğimde de negatif çıktı. Benim iki aydır umutlarımla oynadı sendeki olan test. Ama senin adetin gecikmiş sanırım canım inşallah doğru çıkarmıştır. Bu sabah da yaptın mı koyulaşma oldu mu
Her şey yanılır ama ateş yanılmaz kuzum :)Hee anladım. Yalan söylüyorovülasyon da çıkmamıştı
Ya bunun da yanlış çıkardığını hiç duymadım görmedim t1 t2 li olanın da. Ama bendeki tam bir faciaydıCanım bir de bu var bu da artımedKaç çeşit tipi var acaba bu markanın neye güveneceğiz
Ben şimdi ne zaman yumurtladımHer şey yanılır ama ateş yanılmaz kuzum :)
Bugün yaptın mıBen şimdi ne zaman yumurtladımyumurta çatladı mı kafam karıştı iyice. En üstteki 9.gün.
Yumurtlamanın kesin ve net olduğunu ateşin hep böyle yüksek seyrederse diyebiliriz ki evet olmuş. Ben ovu testlerine çok güvenemiyorum ateş daha güvenilir9.gün de yapmıştım test silikti. Yani yaptık bişeyler kendimizce. Yumurtlama olmuş olup hala çatlamamış olabilir mi peki. Ondan pozitif çıkıyor olabilir mi
Henüz yapmadım canım. 10 gibi falan yaparımBugün yaptın mı
Kaç gün daha takip etmemiz lazım. Bi dolu bir boş gitmeye çalışıyorum aslında. İşe yarar herhaldeYumurtlamanın kesin ve net olduğunu ateşin hep böyle yüksek seyrederse diyebiliriz ki evet olmuş. Ben ovu testlerine çok güvenemiyorum ateş daha güvenilir
Bakalım o zaman yumurtlama olmuş muHenüz yapmadım canım. 10 gibi falan yaparım
13u dıscard edersin olmadı catladımıkı 13 yumurtlama gozukuyo
Mood kısmı duruyor canım neyse canım biz biliyoruz zatenDün akşam da pozitifti. Henüz silikleşmedi ama. Dur bi silip deniyim. Sildim yine kesik
Bu ay zorlu bir ay oldu İnşAllah gelecek ay mükafatı alacaksınKızlar topaç ananız olarak kırmızıları yemış bulunmaktayımherkesebasarılar dılerım
Kız benim kafamı karıştırdınız iyice.13u dıscard edersin olmadı catladımıkı 13 yumurtlama gozukuyo
Mood kısmı duruyor canım neyse canım biz biliyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?