Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

26 günde oluyor canım. Hep yataktan çıkmadan aynı saatte ölçüyorum. Ama ovülasyon testi hala pozitif
9. Günden itibaren birkaç gün kritik o zaman güzelce değerlendirdiysen tamamdır canım :) ateşin yüksek devam ederse yumurtlama olmuş demektir ovu testini çok şey yapamıyorum

9. Günden itibaren birkaç gün kritik o zaman güzelce değerlendirdiysen tamamdır canım :) ateşin yüksek devam ederse yumurtlama olmuş demektir ovu testini çok şey yapamıyorum
9.gün de yapmıştım test silikti. Yani yaptık bişeyler kendimizce. Yumurtlama olmuş olup hala çatlamamış olabilir mi peki. Ondan pozitif çıkıyor olabilir mi

Dediğim gibi kuzum inşallah sende doğruyu çıkarır zaten gecikmen olmuş yanlış olacak diye bir şey yok ama aynı test olduğunu görünce bir korktum inşallah seni de üzmez diye

Canım bir de bu var bu da artımed Kaç çeşit tipi var acaba bu markanın neye güveneceğiz

Eklentiler

• FC099D9E-450A-4082-96CE-CB38980F0890.jpeg
    123,1 KB · Görüntüleme: 55
9.gün de yapmıştım test silikti. Yani yaptık bişeyler kendimizce. Yumurtlama olmuş olup hala çatlamamış olabilir mi peki. Ondan pozitif çıkıyor olabilir mi
Yumurtlamanın kesin ve net olduğunu ateşin hep böyle yüksek seyrederse diyebiliriz ki evet olmuş. Ben ovu testlerine çok güvenemiyorum ateş daha güvenilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…