- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.266
- 798
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.201
Mekanı cennet olsun.1.5 yıl yaptım ben reformer. Ucuz olsa hemen yine yazılırım. Böyle efsane birşey ben görmedim. Kardeşimin vefatından sonra içimden gelmedi,2019 Ekim gibi bıraktım.Dipçik gibiydim şimdi yine un cuvalina döndüm
Başın sağolsun canım1.5 yıl yaptım ben reformer. Ucuz olsa hemen yine yazılırım. Böyle efsane birşey ben görmedim. Kardeşimin vefatından sonra içimden gelmedi,2019 Ekim gibi bıraktım.Dipçik gibiydim şimdi yine un cuvalina döndüm
Yaaaa yerimmm adı neSahiplenen erkek tutuşu
Ben bebeyi 28 aylık sütten kesip başladım kilo vermek için canım. Ben de 10-11 sabah kahvaltı ile güne başlangıç 18-19akşam yemeği ile kapanış. Çok şükür çok güzel kilo verdim 4 5 ayda. Tabii hem saatlere ve hem de yediklerime dikkat ederekBende 2 senedir aralıklı oruç yapıyorum .
Genelde 10-18 yeme araligim.
Hamile kalınca beslenme saatlerini değiştirecek misin ?
Senin için sordum demin daha çatlama olmamış dedi canım bu testi satan KişiNe diyorsunuz kızçelerim.Tek olan az önce yaptığım.
Farkli destekler denedim canım.bu yumurta kalitesini ve sayısını arttırmak için MFK ürünleri iyi geliyormuş denedin mi hiç ?
Bende canım hamilelikte 20 kilo aldım 10 kilosu bana yapıştı. Sürekli diyetisyenler sok diyetler derken 2 sene önce aralıklı oruca başladım. 1 senede ideal kiloma ulaştım. 1 senedir korumadayim çok şükür.Ben bebeyi 28 aylık sütten kesip başladım kilo vermek için canım. Ben de 10-11 sabah kahvaltı ile güne başlangıç 18-19akşam yemeği ile kapanış. Çok şükür çok güzel kilo verdim 4 5 ayda. Tabii hem saatlere ve hem de yediklerime dikkat ederekşimdi de korumaya çalılıyorum.
Ama hamile kalırsam, doktora sorarım. O ne derse o.
Bir de hamileliği de bağlı, İlkinde çok iyiydim hiç bir şeyden tiksinmedim, çok kusmadım. İkincide ise ne yediysem kustum tam 20. Haftaya kadar.
Hayırlısıyla gelsinler de canım, bebişler bize bir yol çizer
Bu kadar pik, pco mu var sende?Kızlar 6. Günün sonunda nolur çatlamış deyin
6 gündür pik görüyordum
Evet açılmış rengiKızlar 6. Günün sonunda nolur çatlamış deyin
6 gündür pik görüyordum
Çok değişik bir ovulasyon olmuş canim.bu.Kızlar 6. Günün sonunda nolur çatlamış deyin
6 gündür pik görüyordum
Ben wallahi şaştım kaldım canım yaa. Bozuk falan olmasın bu testlerKızlar 6. Günün sonunda nolur çatlamış deyin
6 gündür pik görüyordum
18inde regl olcam 4. Gün doktora gidip bakıcaz bende durumlar nasılFarkli destekler denedim canım.
Sende nasıl durumlar?
Pco varmı sizinKızlar 6. Günün sonunda nolur çatlamış deyin
6 gündür pik görüyordum
Pco kisti demek?Pco varmı sizin
Hiç belli olmaz ben olsam yapardım gebelik testiKızlar gebe olamam benim baktım 27 aralık
Adetlerımde duzensiz evet fakat testler bozuk olsaydı ilk baştakıler neden silik
Ayrıca gecen ay doktora gittim
Alttan muayene oldum. Kamerayla baktı
Bişey olsa söylerdi dıye dusunuyorum
Hayırlısı olsun bitanem önceliğimiz tabi ki bebişlerimiz :)Ben Reformer yapıyordum. Fizyoterapistti aynı zamanda hocam ilk üç ay tavsiye etmem dedi. Hamile olduğunun farkına varmazsan sıkıntı olabilir dedi. Bıraktım şimdi. 3 aydan sonra başlarım kısmetse
Adete yakın ovulasyon yapıldığında gebelik çıkıyorEvet açılmış rengiBu süreçte hiç gebelik testi yaptın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?