• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Öyle benim akıntım adetten hemen sonra başladı. O zaman gün aşırı denedik. Sonra 7 8 9 peş peşe yapıp tükkanı kapadık🙈 salı gecesine kaa. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Memişlerde dolgunluk var. Belim ağrıyor.
Bir gebelik gecirdim goguslerim adet gecikmesinden sonra agrimaya basladi ama kasiklarimda ve belimde agri var ozellikle sag kasik resmen bacak budumu ayaricak gibi adet sancim boyle degildir ama insallah herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun 🥰

Hayırlısı olsun inşallah canım nasibi olan geliyor 🙏

Neyseki yolumuzu bulmuşuz🤣🤣 iki üç dokunuş sonrasında peşimden koşuyor 🤣🤣

İnanki bende öyle olurum ya 🤣🤣 benim normal de bile kibidom yüksek zaten buna birde hormonları eklersek uuu 😎

🤣🤣 Güzel güldük Hee
Valla ben çok güldüm 😂😂 duysalar bunları konuştuğumuzu naparlar bizi acaba

Bir gebelik gecirdim goguslerim adet gecikmesinden sonra agrimaya basladi ama kasiklarimda ve belimde agri var ozellikle sag kasik resmen bacak budumu ayaricak gibi adet sancim boyle degildir ama insallah herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun 🥰
Ben İlkinde kör cahalmışım tek hatırladığım gögüslerimin hemen büyüdüğü ama bu eder öncesi miydi sonrası mı hatırlamıyorum. Ağrı falan yoktu. İkincide de gögüslerimin hemen dolgunlaştı. Ama yine hiç bir şekilde ağrı yoktu. Öyle kasık ağrısı falanda farketmedim ikisinde de. Ama o zaman 30 günde bir olurdum ve ön ağrım olmazdı. Adetin 2. Günü ayrım gü. Kar ım ağrıdı. 2 senedir aralıklı oruç yapıyorum. Dönhüm 1 senedir 28 güne düştü ve önceden karın ağrısı kasık ağrısı çekmeye başladım. Bakalım hakkımızda hayırlısı🤲🤲

Ben İlkinde kör cahalmışım tek hatırladığım gögüslerimin hemen büyüdüğü ama bu eder öncesi miydi sonrası mı hatırlamıyorum. Ağrı falan yoktu. İkincide de gögüslerimin hemen dolgunlaştı. Ama yine hiç bir şekilde ağrı yoktu. Öyle kasık ağrısı falanda farketmedim ikisinde de. Ama o zaman 30 günde bir olurdum ve ön ağrım olmazdı. Adetin 2. Günü ayrım gü. Kar ım ağrıdı. 2 senedir aralıklı oruç yapıyorum. Dönhüm 1 senedir 28 güne düştü ve önceden karın ağrısı kasık ağrısı çekmeye başladım. Bakalım hakkımızda hayırlısı🤲🤲
Amin hayirlisi olsun insallah ebnim udum yok ama rabbim herseyin en iyisini bilir 🥰🤲🏻

Slm kızlar ben de bekleyenlerdenim bir kimyasam var o zmnki belirtilerim , ilişkiden hemen bikaç gün sonra pembe leke, kahve leke, gogus hassasiyeti kasık ara ara batması, bir seneden fazladır deniyorum inşallah bu ay olur pembe leke kalmadan hamile kalan vardır. Dmi kendiimi yokluyorum bu ay. Bata 13 gün var

Huuu yarınki test partisine hazır mısınız? Ben kılıçlarımı kuşandım hazır ve nazırım 🤪🤪 evdeki bebelerin rızkını testlere gömdüm geldim🙃🙃🙃
Maşallahh hazırlıklar süper mişş😂😍😍 benimde bir testim daha var farklı markanın sabah onuda sizleee yapıcammm 😍😍😍🙈 zor olan ilk testı yapmakmışşş sımdı yapasım geliyo hep😂😂😂😂
Bende erken gebelık testı yok gecen ay 300 tl verıp bos cıkınca almadım sımdılık😂ama ınovıtayla bende katılırım sıze sabah 😂😂
300 tl mii kızz o nası bı testki 😂😂😂😂
O kadar pahalı mı erken gebelik testleri 🥺
Valla ben bugun bir normal bir erken gebelik testi aldım eczaneden 40 tl ydi🤩

Bende 2 senedir aralıklı oruç yapıyorum .
Genelde 10-18 yeme araligim.
Hamile kalınca beslenme saatlerini değiştirecek misin ?

Beyzade de iyidir hiç farketmez😉 adana dedin mi akla onlar geliyor zaten canım sirdan mumbar kebap ciğer 😅
Bu arada ben kendim yaptım corbami caniiiimmm 😅 bir yaştan sonra analar da bişey yapamıyor kendi göbeğini kendin kesiyorsun. File portakal aldım greyfurt la sıktım sıktım içtim iyiyim bugün 🥰
Cok geçmiş olsun Allahım şifa versin 🥰 bu arada adanalı mısınnız🥰

Ben de uzun zaman sonra geçen ay spora döndüm işte baya da iyi geliyor ama şimdi kararsızlık sebebim henüz adet olmadım ve kahve lekelerim var acaba bebek olabilir mi? Sporda hoplamak zıplamak vs zarar verir mi
Ben Reformer yapıyordum. Fizyoterapistti aynı zamanda hocam ilk üç ay tavsiye etmem dedi. Hamile olduğunun farkına varmazsan sıkıntı olabilir dedi. Bıraktım şimdi. 3 aydan sonra başlarım kısmetse

Cok geçmiş olsun Allahım şifa versin 🥰 bu arada adanalı mısınnız🥰
Canım artık sayılırım. Evlendim 11 yıl önce buraya yerleştim. Memleketim oldu sayılır. Seviyorum çok , rahat memleket 🥰 aslen Kayseri liyim ama. Ailem orda.

Slm kızlar ben de bekleyenlerdenim bir kimyasam var o zmnki belirtilerim , ilişkiden hemen bikaç gün sonra pembe leke, kahve leke, gogus hassasiyeti kasık ara ara batması, bir seneden fazladır deniyorum inşallah bu ay olur pembe leke kalmadan hamile kalan vardır. Dmi kendiimi yokluyorum bu ay. Bata 13 gün var
Canım her hamilelik bir olmaz, ben kızıma hamileyken avuç içi kadar kan görmüştüm çamaşırımda ama oğlumda olmadı. Kendini böyle şartlama. Herkeste ve her hamilelikte olacak diye bir şey yok. Sağlıkla gelsin bebişin🤲🤲🤲

1.5 yıl yaptım ben reformer. Ucuz olsa hemen yine yazılırım. Böyle efsane birşey ben görmedim. Kardeşimin vefatından sonra içimden gelmedi,2019 Ekim gibi bıraktım.Dipçik gibiydim şimdi yine un cuvalina döndüm 😢
Ben Reformer yapıyordum. Fizyoterapistti aynı zamanda hocam ilk üç ay tavsiye etmem dedi. Hamile olduğunun farkına varmazsan sıkıntı olabilir dedi. Bıraktım şimdi. 3 aydan sonra başlarım kısmetse

1.5 yıl yaptım ben reformer. Ucuz olsa hemen yine yazılırım. Böyle efsane birşey ben görmedim. Kardeşimin vefatından sonra içimden gelmedi,2019 Ekim gibi bıraktım.Dipçik gibiydim şimdi yine un cuvalina döndüm 😢
Canım başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah 🤲 darısı ben de çok seviyorum gerçekten ama ara verdim şimdi

Sahiplenen erkek tutuşu ❤️

Eklentiler

• IMG_20221215_221240.jpg
    IMG_20221215_221240.jpg
    166,2 KB · Görüntüleme: 53
Back