• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bende 2 senedir aralıklı oruç yapıyorum .
Genelde 10-18 yeme araligim.
Hamile kalınca beslenme saatlerini değiştirecek misin ?
Ben bebeyi 28 aylık sütten kesip başladım kilo vermek için canım. Ben de 10-11 sabah kahvaltı ile güne başlangıç 18-19akşam yemeği ile kapanış. Çok şükür çok güzel kilo verdim 4 5 ayda. Tabii hem saatlere ve hem de yediklerime dikkat ederek💃💃💃 şimdi de korumaya çalılıyorum.
Ama hamile kalırsam, doktora sorarım. O ne derse o.
Bir de hamileliği de bağlı, İlkinde çok iyiydim hiç bir şeyden tiksinmedim, çok kusmadım. İkincide ise ne yediysem kustum tam 20. Haftaya kadar.
Hayırlısıyla gelsinler de canım, bebişler bize bir yol çizer 🤲🤲🤲

Kızlar 6. Günün sonunda nolur çatlamış deyin 😔
6 gündür pik görüyordum

Eklentiler

• IMG_20221215_222650.jpg
    IMG_20221215_222650.jpg
    145,7 KB · Görüntüleme: 58
Ben bebeyi 28 aylık sütten kesip başladım kilo vermek için canım. Ben de 10-11 sabah kahvaltı ile güne başlangıç 18-19akşam yemeği ile kapanış. Çok şükür çok güzel kilo verdim 4 5 ayda. Tabii hem saatlere ve hem de yediklerime dikkat ederek💃💃💃 şimdi de korumaya çalılıyorum.
Ama hamile kalırsam, doktora sorarım. O ne derse o.
Bir de hamileliği de bağlı, İlkinde çok iyiydim hiç bir şeyden tiksinmedim, çok kusmadım. İkincide ise ne yediysem kustum tam 20. Haftaya kadar.
Hayırlısıyla gelsinler de canım, bebişler bize bir yol çizer 🤲🤲🤲
Bende canım hamilelikte 20 kilo aldım 10 kilosu bana yapıştı. Sürekli diyetisyenler sok diyetler derken 2 sene önce aralıklı oruca başladım. 1 senede ideal kiloma ulaştım. 1 senedir korumadayim çok şükür.

Hamilelikte yine kilo alıp aynı döngüye girmekten çok korkuyorum.
Hani mutlaka alınıyor ama normal insan gibi 10 kilo felan almak isterim

Dediğin gibi biraz da gebelik halleri belirleyecek.

Kızlar gebe olamam benim baktım 27 aralık

Adetlerımde duzensiz evet fakat testler bozuk olsaydı ilk baştakıler neden silik

Ayrıca gecen ay doktora gittim
Alttan muayene oldum. Kamerayla baktı
Bişey olsa söylerdi dıye dusunuyorum

Eklentiler

• IMG_20221215_223519.jpg
    IMG_20221215_223519.jpg
    130,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar gebe olamam benim baktım 27 aralık

Adetlerımde duzensiz evet fakat testler bozuk olsaydı ilk baştakıler neden silik

Ayrıca gecen ay doktora gittim
Alttan muayene oldum. Kamerayla baktı
Bişey olsa söylerdi dıye dusunuyorum
Hiç belli olmaz ben olsam yapardım gebelik testi ☺️

Ben Reformer yapıyordum. Fizyoterapistti aynı zamanda hocam ilk üç ay tavsiye etmem dedi. Hamile olduğunun farkına varmazsan sıkıntı olabilir dedi. Bıraktım şimdi. 3 aydan sonra başlarım kısmetse
Hayırlısı olsun bitanem önceliğimiz tabi ki bebişlerimiz :)

Back