• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kızlar gebe olamam benim baktım 27 aralık

Adetlerımde duzensiz evet fakat testler bozuk olsaydı ilk baştakıler neden silik

Ayrıca gecen ay doktora gittim
Alttan muayene oldum. Kamerayla baktı
Bişey olsa söylerdi dıye dusunuyorum
Evde gebelik testi var mı kuzum yapsana bi

Bende canım hamilelikte 20 kilo aldım 10 kilosu bana yapıştı. Sürekli diyetisyenler sok diyetler derken 2 sene önce aralıklı oruca başladım. 1 senede ideal kiloma ulaştım. 1 senedir korumadayim çok şükür.

Hamilelikte yine kilo alıp aynı döngüye girmekten çok korkuyorum.
Hani mutlaka alınıyor ama normal insan gibi 10 kilo felan almak isterim

Dediğin gibi biraz da gebelik halleri belirleyecek.
:D aynen bende 8 10 kilo alanlara veya daha fazla alıp kırkı çıkmadan eski kıyafetlerine girenlere hayranlıkla bakıyorum. İlkinde hiç kilo vermeden 17 kilo aldım 82 ile girdim doğuma😬 ikinci de 5 kilo verip onu geri alarak yine 17 kilo alarak 82 ile doğuma girdim. İkisinde de doğumdan eve geldiğimde 7 kilo gitmişti. İkisini de 2 sene emzirme rağmen gram kilo vermedim. Tek tesellim almadım da. 🤲 Dediğin gibi 10 kilo da miras 🤪🤪🤪

Çok stres yaptım neden boyle çıkıyor bu ovulasyon

Neyse gün aşırı ilişkiye devam
Bu arada felaket bel ve kasık agrım var
Göğüslerim balon gibi, sızlıyor

Eklentiler

• IMG_20221215_225538.jpg
    IMG_20221215_225538.jpg
    45,6 KB · Görüntüleme: 52
5,5 ay önce 37. Haftada kaybettim canım plasenta dekolmanından. Acaba bende de olur mu diye bir korku yaşamayın çünkü çok nadir yaşanan bir olaymış
Ben de 24 haftada bebeğimi kaybettim 1 Eylülde 3 ay korunduk şimdi korunmayı bıraktık ama bu ay adet oldum. insan böyle zamanlarda hamile kalamamaktan tekrar korkuyor ama kalmaktan da korkuyor size de çok geçmiş olsun başınız sağolsun. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. İlk bebek miydi sizin

Ben de 24 haftada bebeğimi kaybettim 1 Eylülde 3 ay korunduk şimdi korunmayı bıraktık ama bu ay adet oldum. insan böyle zamanlarda hamile kalamamaktan tekrar korkuyor ama kalmaktan da korkuyor size de çok geçmiş olsun başınız sağolsun. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. İlk bebek miydi sizin
Senin de başın sağolsun😔 tek tesellimiz garanti cennette olmaları kendilerini kurtardılar uyanıklar.evet canım ilk çocuğumdu.

Dediğin gibi delicesine hamile kalmak tekrar bebek sahibi olmak istiyorum bir yandanda ödüm patlıyor ya yine aynı şey olursa diye.Allah bizimle yardım eder güç verir bize🤲🏻

Sebebi neymiş peki belli mi?

Çok stres yaptım neden boyle çıkıyor bu ovulasyon

Neyse gün aşırı ilişkiye devam
Bu arada felaket bel ve kasık agrım var
Göğüslerim balon gibi, sızlıyor
Canim sen değerlendirmeye devam et.
Ovulasyon testini de kaset test al bundan sonra.

Bende adlanfiramadim durumu. Bugün de pik gibi geldi bana

Back