- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.221
Yapim ozaman şmdiHiç belli olmaz ben olsam yapardım gebelik testi
Ama hiç sanmıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapim ozaman şmdiHiç belli olmaz ben olsam yapardım gebelik testi
Evde gebelik testi var mı kuzum yapsana biKızlar gebe olamam benim baktım 27 aralık
Adetlerımde duzensiz evet fakat testler bozuk olsaydı ilk baştakıler neden silik
Ayrıca gecen ay doktora gittim
Alttan muayene oldum. Kamerayla baktı
Bişey olsa söylerdi dıye dusunuyorum
Orası öyle tabi de gebeyken adet olan birebir tanıdığım var o yüzden bu ihtimal aklıma geldiAdete yakın ovulasyon yapıldığında gebelik çıkıyor
Benim daha adetime çookk var
Bencede düşük ihtimal ama ihtimal dahilindeYapim ozaman şmdi
Ama hiç sanmıyorum
Hayırlısı olsun bitanem önceliğimiz tabi ki bebişlerimiz :)
Sonucu merakla bekliyorumYapim ozaman şmdi
Ama hiç sanmıyorum
aynen bende 8 10 kilo alanlara veya daha fazla alıp kırkı çıkmadan eski kıyafetlerine girenlere hayranlıkla bakıyorum. İlkinde hiç kilo vermeden 17 kilo aldım 82 ile girdim doğuma ikinci de 5 kilo verip onu geri alarak yine 17 kilo alarak 82 ile doğuma girdim. İkisinde de doğumdan eve geldiğimde 7 kilo gitmişti. İkisini de 2 sene emzirme rağmen gram kilo vermedim. Tek tesellim almadım da. Dediğin gibi 10 kilo da mirasBende canım hamilelikte 20 kilo aldım 10 kilosu bana yapıştı. Sürekli diyetisyenler sok diyetler derken 2 sene önce aralıklı oruca başladım. 1 senede ideal kiloma ulaştım. 1 senedir korumadayim çok şükür.
Hamilelikte yine kilo alıp aynı döngüye girmekten çok korkuyorum.
Hani mutlaka alınıyor ama normal insan gibi 10 kilo felan almak isterim
Dediğin gibi biraz da gebelik halleri belirleyecek.
OscarYaaaa yerimmm adı ne
Canımsın teşekkür ederimSenin için sordum demin daha çatlama olmamış dedi canım bu testi satan Kişi
Tipini yerimBenim canavarda burada
Yaptım cnmEvde gebelik testi var mı kuzum yapsana bi
Havuç ye bol bol çatlamasına yardımcı olurÇok stres yaptım neden boyle çıkıyor bu ovulasyon
Neyse gün aşırı ilişkiye devam
Bu arada felaket bel ve kasık agrım var
Göğüslerim balon gibi, sızlıyor
aklıma bir ihtimal daha geliyorda böyle bir şey oluyor mu bilmiyorum benim hayal gücüm olabilir. Birden fazla yumurta geliştirip arka arkaya mı yumurtluyorsun acaba?Yaptım cnm
Çıkmadı bişey
Ben de 24 haftada bebeğimi kaybettim 1 Eylülde 3 ay korunduk şimdi korunmayı bıraktık ama bu ay adet oldum. insan böyle zamanlarda hamile kalamamaktan tekrar korkuyor ama kalmaktan da korkuyor size de çok geçmiş olsun başınız sağolsun. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. İlk bebek miydi sizin5,5 ay önce 37. Haftada kaybettim canım plasenta dekolmanından. Acaba bende de olur mu diye bir korku yaşamayın çünkü çok nadir yaşanan bir olaymış
Çok çok ilginç yaaYaptım cnm
Çıkmadı bişey
PCO varsa da LH yüksek olurmuş var mı böyle birşeyin canımÇok stres yaptım neden boyle çıkıyor bu ovulasyon
Senin de başın sağolsun tek tesellimiz garanti cennette olmaları kendilerini kurtardılar uyanıklar.evet canım ilk çocuğumdu.Ben de 24 haftada bebeğimi kaybettim 1 Eylülde 3 ay korunduk şimdi korunmayı bıraktık ama bu ay adet oldum. insan böyle zamanlarda hamile kalamamaktan tekrar korkuyor ama kalmaktan da korkuyor size de çok geçmiş olsun başınız sağolsun. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. İlk bebek miydi sizin
3 gündür havuç suyu içiyorumHavuç ye bol bol çatlamasına yardımcı olur
Canim sen değerlendirmeye devam et.Çok stres yaptım neden boyle çıkıyor bu ovulasyon
Canım gecen ay alttan muayene oldum kamerayla baktılarÇok çok ilginç yaa
PCO varsa da LH yüksek olurmuş var mı böyle birşeyin canım