• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bir hafta sonra canım iyi gidiyor tablon yarın yap bence de bat tarihin gelmiş :KK66: yarın şenlensin buralar 🙏🌺herkesin bazal vücut sıcaklığı ve kalktığı saatten bile farklı olur, ona takılma ama alın ateşi dil altına göre ya da vajinal ölçüme göre daha düşük olur
Senin içinde hayırlı güzel sonuçlar olsun 🤲bebişin Sağlıkla güzelliklerle gelsin 🤲🤲
🙈😬🙈Ne kaa ateşli hatunum öyleyse, alın böyleyse dil altını düşünemiyorum :D

İnşallah yavrum inşallah 🤲 ne bileyim işte daha başta böyle sonra nolur bilmiyorum
Hayırlısı olsun inşallah canım nasibi olan geliyor 🙏
Aynen bende böyle ayartıyorum yoksa hadi bugün yapmamız lazım diyince nazından geçilmiyor 😂 sanki dünyadaki son erkek havasını bir gör
Neyseki yolumuzu bulmuşuz🤣🤣 iki üç dokunuş sonrasında peşimden koşuyor 🤣🤣
Vallaha öyle oluyor😅 birebir yaşandı doktor bize 2 ay ilişki yasak demişti eşimden önce ben hayır ya banane demiştim 😂😂😂 kızlar hiç demeyin hamile kalınca süründürcem felan diye adamı kuytuda kıstırasım geliyordu🤦😂
İnanki bende öyle olurum ya 🤣🤣 benim normal de bile kibidom yüksek zaten buna birde hormonları eklersek uuu 😎
Hahahahah 🤣 ölcem ya
🤣🤣 Güzel güldük Hee

Tabiiikiii yapıyoruz. Yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum. Yarın adete 6 gün kalıyor. 21i adet günüm
Bende erken gebelık testı yok gecen ay 300 tl verıp bos cıkınca almadım sımdılık😂ama ınovıtayla bende katılırım sıze sabah 😂😂

Tabiiikiii yapıyoruz. Yumurtlama takibi yapmadım bilmiyorum. Yarın adete 6 gün kalıyor. 21i adet günüm
Ay hadi hayirlisi olsun hakkimizda insallah ben akinti uzerinden takip yaptim bu ay ama 5 ile 7 sinde seffaf akinti vardi hangisini baz licam bilmiyorum 5 ise 19_20 regl 7 ise 21 😂 kafam yandi resmen 😂

Bir hafta sonra canım iyi gidiyor tablon yarın yapma bence bat tarihin gelmemis :KK66: yarın şenlensin buralar 🙏🌺herkesin bazal vücut sıcaklığı ve kalktığı saatten bile farklı olur, ona takılma ama alın ateşi dil altına göre ya da vajinal ölçüme göre daha düşük olur
Canim regl gelecekse, battan kaç gün önce ateşin düşmesi gerekiyor?

Canim regl gelecekse, battan kaç gün önce ateşin düşmesi gerekiyor?
Genelde 2-3 gün öncesinden düşmeye başlar ama bazen tam bat günü ani düşüş olur döngüden döngüye bile fark eder beni çok umutlandıran tablolarım da oldu sonra bat günü hatta regl döneminde düşüşü gördüm

Senin içinde hayırlı güzel sonuçlar olsun 🤲bebişin Sağlıkla güzelliklerle gelsin 🤲🤲
🙈😬🙈Ne kaa ateşli hatunum öyleyse, alın böyleyse dil altını düşünemiyorum :KK70:
Amin canım çok sağ ol ama sonradan fark ettim aslında senin daha gününe var yarın inşallah pozitifi görürsün ama görmesen bile erken yaptığın için olabilir o nedenle moral bozmak yok ben regle 4 gün kala negatif görüp sonra pozitif görmüştüm mesela ;)

Beyzade de iyidir hiç farketmez😉 adana dedin mi akla onlar geliyor zaten canım sirdan mumbar kebap ciğer 😅
Bu arada ben kendim yaptım corbami caniiiimmm 😅 bir yaştan sonra analar da bişey yapamıyor kendi göbeğini kendin kesiyorsun. File portakal aldım greyfurt la sıktım sıktım içtim iyiyim bugün 🥰
Günde 3 parol alabilirsin.
Ya hastalandım tam sonra ne kadar c vitamini alsan da hemen fayda göstermiyor.
Annen gelsin, bir arabaşı çorbası ayağa kaldırır seni 😁

İlk gittigimizde yaşar ustaya gitmiştik.
Bunda da farklı bir yere gidelim dedik.
Eşim Beyzade kebap i duymuş. Bu mu güzel hasan usta mi ?

Biz Adana'ya gelince ciğer mumbar sirdan, Allah ne verdiyse artık 😆 yemek yemeğe geliyoruz zaten sadece.

Ay hadi hayirlisi olsun hakkimizda insallah ben akinti uzerinden takip yaptim bu ay ama 5 ile 7 sinde seffaf akinti vardi hangisini baz licam bilmiyorum 5 ise 19_20 regl 7 ise 21 😂 kafam yandi resmen 😂
Öyle benim akıntım adetten hemen sonra başladı. O zaman gün aşırı denedik. Sonra 7 8 9 peş peşe yapıp tükkanı kapadık🙈 salı gecesine kaa. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Memişlerde dolgunluk var. Belim ağrıyor.

Beyzade de iyidir hiç farketmez😉 adana dedin mi akla onlar geliyor zaten canım sirdan mumbar kebap ciğer 😅
Bu arada ben kendim yaptım corbami caniiiimmm 😅 bir yaştan sonra analar da bişey yapamıyor kendi göbeğini kendin kesiyorsun. File portakal aldım greyfurt la sıktım sıktım içtim iyiyim bugün 🥰
Yarasın bacım, şifa, can, kan olsun sana da kızçen deee🤲🤲🤲

Amin canım çok sağ ol ama sonradan fark ettim aslında senin daha gününe var yarın inşallah pozitifi görürsün ama görmesen bile erken yaptığın için olabilir o nedenle moral bozmak yok ben regle 4 gün kala negatif görüp sonra pozitif görmüştüm mesela ;)
Yooo canım ben moral bozmuyorum, çok şükür 2 tane var. Vardır vakti zamanı 🤲🤲

Back