Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bir gebelik gecirdim goguslerim adet gecikmesinden sonra agrimaya basladi ama kasiklarimda ve belimde agri var ozellikle sag kasik resmen bacak budumu ayaricak gibi adet sancim boyle degildir ama insallah herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun

Valla ben çok güldüm duysalar bunları konuştuğumuzu naparlar bizi acaba

Bir gebelik gecirdim goguslerim adet gecikmesinden sonra agrimaya basladi ama kasiklarimda ve belimde agri var ozellikle sag kasik resmen bacak budumu ayaricak gibi adet sancim boyle degildir ama insallah herkesin hakkinda hayirlisi neyse o olsun
Ben İlkinde kör cahalmışım tek hatırladığım gögüslerimin hemen büyüdüğü ama bu eder öncesi miydi sonrası mı hatırlamıyorum. Ağrı falan yoktu. İkincide de gögüslerimin hemen dolgunlaştı. Ama yine hiç bir şekilde ağrı yoktu. Öyle kasık ağrısı falanda farketmedim ikisinde de. Ama o zaman 30 günde bir olurdum ve ön ağrım olmazdı. Adetin 2. Günü ayrım gü. Kar ım ağrıdı. 2 senedir aralıklı oruç yapıyorum. Dönhüm 1 senedir 28 güne düştü ve önceden karın ağrısı kasık ağrısı çekmeye başladım. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Amin hayirlisi olsun insallah ebnim udum yok ama rabbim herseyin en iyisini bilir

Slm kızlar ben de bekleyenlerdenim bir kimyasam var o zmnki belirtilerim , ilişkiden hemen bikaç gün sonra pembe leke, kahve leke, gogus hassasiyeti kasık ara ara batması, bir seneden fazladır deniyorum inşallah bu ay olur pembe leke kalmadan hamile kalan vardır. Dmi kendiimi yokluyorum bu ay. Bata 13 gün var

Huuu yarınki test partisine hazır mısınız? Ben kılıçlarımı kuşandım hazır ve nazırım evdeki bebelerin rızkını testlere gömdüm geldim
Maşallahh hazırlıklar süper mişş benimde bir testim daha var farklı markanın sabah onuda sizleee yapıcammm zor olan ilk testı yapmakmışşş sımdı yapasım geliyo hep
Bende erken gebelık testı yok gecen ay 300 tl verıp bos cıkınca almadım sımdılıkama ınovıtayla bende katılırım sıze sabah
300 tl mii kızz o nası bı testki
O kadar pahalı mı erken gebelik testleri
Valla ben bugun bir normal bir erken gebelik testi aldım eczaneden 40 tl ydi

Bende 2 senedir aralıklı oruç yapıyorum .
Genelde 10-18 yeme araligim.
Hamile kalınca beslenme saatlerini değiştirecek misin ?

Cok geçmiş olsun Allahım şifa versin bu arada adanalı mısınnız

Ben de uzun zaman sonra geçen ay spora döndüm işte baya da iyi geliyor ama şimdi kararsızlık sebebim henüz adet olmadım ve kahve lekelerim var acaba bebek olabilir mi? Sporda hoplamak zıplamak vs zarar verir mi
Ben Reformer yapıyordum. Fizyoterapistti aynı zamanda hocam ilk üç ay tavsiye etmem dedi. Hamile olduğunun farkına varmazsan sıkıntı olabilir dedi. Bıraktım şimdi. 3 aydan sonra başlarım kısmetse

Cok geçmiş olsun Allahım şifa versin bu arada adanalı mısınnız
Canım artık sayılırım. Evlendim 11 yıl önce buraya yerleştim. Memleketim oldu sayılır. Seviyorum çok , rahat memleket aslen Kayseri liyim ama. Ailem orda.

Canım her hamilelik bir olmaz, ben kızıma hamileyken avuç içi kadar kan görmüştüm çamaşırımda ama oğlumda olmadı. Kendini böyle şartlama. Herkeste ve her hamilelikte olacak diye bir şey yok. Sağlıkla gelsin bebişin

1.5 yıl yaptım ben reformer. Ucuz olsa hemen yine yazılırım. Böyle efsane birşey ben görmedim. Kardeşimin vefatından sonra içimden gelmedi,2019 Ekim gibi bıraktım.Dipçik gibiydim şimdi yine un cuvalina döndüm
Ben Reformer yapıyordum. Fizyoterapistti aynı zamanda hocam ilk üç ay tavsiye etmem dedi. Hamile olduğunun farkına varmazsan sıkıntı olabilir dedi. Bıraktım şimdi. 3 aydan sonra başlarım kısmetse

Canım başın sağ olsun mekanı cennet olsun inşallah darısı ben de çok seviyorum gerçekten ama ara verdim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…