Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

bir de şu var erkekler avcı iç güdüsüne sahip.ona kendini av gibi hissettir.hemen teslim olmadan göster ama elletme :) tahrik et ama naz yap.kulağına fısılda ama ileri gitme o gelmeye çalışsın
Kız benimki çok üşenci asla öyle şeylere tav olmuyor ille ben gidecem ayartacam

siz de pik olunca söylemeyin, yavaştan çaktırmadan yanaşın
Aaa olurmı ben bu ay pıkı gorunce eve erken gıdelım hemen gel benı al bıle dedım ahahahah bınlar ılk denemelerın heycanı Allahım ararmaz ınsallahta cabucak olur

Aaa olurmı ben bu ay pıkı gorunce eve erken gıdelım hemen gel benı al bıle dedım ahahahah bınlar ılk denemelerın heycanı Allahım ararmaz ınsallahta cabucak olur
İnşallah Rabbim hiçbirimize çok aratmasın tamam az arayalım tatlı heyecanlar uğraşlar bunlar, ama çok da bekletmesin Rabbim :)

Hahah ay böyle diyip de bide hormonlarım beni daha da istekli yaparsa o zaman al gözüm seyreyle
Vallaha öyle oluyor birebir yaşandı doktor bize 2 ay ilişki yasak demişti eşimden önce ben hayır ya banane demiştim kızlar hiç demeyin hamile kalınca süründürcem felan diye adamı kuytuda kıstırasım geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…