- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.081
HahahahahOlsun yine de çok takmamamız lazım, onlara daha büyük görev düşüyor neticede. Onların stresi de farklıdır bizimkinden, biz alacağımızı alalım sonra hamileyken hiç gelmesinler isterlerse, o zaman da tam tersi olur kesin şansa hep isterler
bir de şu var erkekler avcı iç güdüsüne sahip.ona kendini av gibi hissettir.hemen teslim olmadan göster ama elletme :) tahrik et ama naz yap.kulağına fısılda ama ileri gitme o gelmeye çalışsınKız sende az değilsin heaferin sana
En güzelini yapıyorsun keşke ben de yapabilsemteşekkür ediyorum canım sende öylesin
Kırdım kafayı 3 senedir uğraş uğraş bir şey elde edemeyince dalgaya vuruyorum. Napıyım
Benim ki yumurtlama testinde pik olunca illaki yapıcaz durumunu sevmiyor geriliyor. Bu işler böyle olmaz spontane olur diyor. Haklıda birazKızlar size bişey sorcam. Eşleriniz bu sık ilişki konusuna nasıl bakıyor. İtiraz ya da böyle isteksizlik falan oluyo mu?
İnşallahBir hamile kalalım da, 9 ay biz onları yalvartiriz
İnim inim inletcem burnundan getircem hele bi gebe kalayımBir hamile kalalım da, 9 ay biz onları yalvartiriz
Yürü be taktik kraliçembir de şu var erkekler avcı iç güdüsüne sahip.ona kendini av gibi hissettir.hemen teslim olmadan göster ama elletme :) tahrik et ama naz yap.kulağına fısılda ama ileri gitme o gelmeye çalışsın
Sen ne kadardır istiyorsun canım ilk gebeliğin mi olucak Allah nasip ederseEn güzelini yapıyorsun keşke ben de yapabilsem
Nerde haklı ya. Biz de öyle isteriz illaki de. Biyolojik gerçekleri napcaz.Benim ki yumurtlama testinde pik olunca illaki yapıcaz durumunu sevmiyor geriliyor. Bu işler böyle olmaz spontane olur diyor. Haklıda biraz
Hahahahahİnim inim inletcem burnundan getircem hele bi gebe kalayımçok dolmuşum şimdi fark ettim
Evet ilk daha bu ay başladık işte 2.adet dönemim geçti.Sen ne kadardır istiyorsun canım ilk gebeliğin mi olucak Allah nasip ederse
Kız Allah seni netmesin sen daha neyi takıyorsun sal anacım valla ne kadar takarsan o kadar geç geliyor. İnşallah fazla beklemeden gebe olursunEvet ilk daha bu ay başladık işte 2.adet dönemim geçti.
Kız benimki çok üşenci asla öyle şeylere tav olmuyorbir de şu var erkekler avcı iç güdüsüne sahip.ona kendini av gibi hissettir.hemen teslim olmadan göster ama elletme :) tahrik et ama naz yap.kulağına fısılda ama ileri gitme o gelmeye çalışsın
İnşallah yavrum inşallahKız Allah seni netmesin sen daha neyi takıyorsun sal anacım valla ne kadar takarsan o kadar geç geliyor. İnşallah fazla beklemeden gebe olursun
siz de pik olunca söylemeyin, yavaştan çaktırmadan yanaşınBenim ki yumurtlama testinde pik olunca illaki yapıcaz durumunu sevmiyor geriliyor. Bu işler böyle olmaz spontane olur diyor. Haklıda biraz
HahahHahahahahsormamı beklemişsin
Aaa olurmı ben bu ay pıkı gorunce eve erken gıdelım hemen gel benı al bıle dedım ahahahahsiz de pik olunca söylemeyin, yavaştan çaktırmadan yanaşın
Aynen bende böyle ayartıyorum yoksa hadi bugün yapmamız lazım diyince nazından geçilmiyorKız benimki çok üşenci asla öyle şeylere tav olmuyorille ben gidecem ayartacam
İnşallah Rabbim hiçbirimize çok aratmasın tamam az arayalım tatlı heyecanlar uğraşlar bunlar, ama çok da bekletmesin Rabbim :)Aaa olurmı ben bu ay pıkı gorunce eve erken gıdelım hemen gel benı al bıle dedım ahahahahbınlar ılk denemelerın heycanı Allahım ararmaz ınsallahta cabucak olur
Vallaha öyle oluyorHahahay böyle diyip de bide hormonlarım beni daha da istekli yaparsa o zaman al gözüm seyreyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?