- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.061
Hahahahahtakma bebısım ya bosver.hedefe gıden yolda hersey mübahtırherkeste oluyordur kafanı takma o yuzden.sonucta onlarınkı daha zor,hergun zorlayabılır yanı sonucta butun gun iş güç koşturmaca.takılma sen bunlara iyi davran bu surecte sonraya bırak
HahahahahBide derler erkeklerin nefsi pistir ister felanhep yalan dolan 2. Günden sonra yinemi felan diyordu şimdi mesaj atıyor test nasıl akşam maç varmı diye
onun senle aynı düşünmesini bekleme erkek sonuçta aynı kafaya aynı duygulara sahip değilsiniz. beklentiye girmek seni üzer. o anda istekli olsun yeter :)Evet bu da işe yarıyor da. Ben kötü hissediyorum kendimi. Yani onların da biraz istekli olması lazım değil mi
Yok kız bu seferde diyorum eskiden böyle değildin amaHahahahahne güzel
İşte o ana gelene kadar sıkıntı zaten. Sanki sürekli onu ikna etmeye çalışıyor gibiyim.onun senle aynı düşünmesini bekleme erkek sonuçta aynı kafaya aynı duygulara sahip değilsiniz. beklentiye girmek seni üzer. o anda istekli olsun yeter :)
Kız sus demesene öyleYok kız bu seferde diyorum eskiden böyle değildin amatakacak yer arıyoruz bizde
bir de şey denedim biraz detaya gircem :) farklı şeyler denemekte heyecanlandırıyor daha çok istiyor kendisi geliyor ertesi günEvet ben de öyle hissediyorum işte. İki kişi yapıyor sonuçta çocuğu. O bilinçte olmaları lazım bana göre. Hevesim kırılıyor
burda çok acık konusamıyorum kızlar ama fızyolojık olarak yorgunluk stres onların bazı durumlarını etkıleyebılıyor yanı onlar ıstesede her zaman formda olamayabılırler.malesef bu yumurtlamadır bılmem nedır tam olarakta buyuk stres.benım bıle alnımdan yara cıkmıs ya bugun kasınıp duruyorum kesın stresten oldu.o yuzden bu surecı beraberce konusa konusa gecırmek cok oenmlı bence.sonucta güç bırlıgı lazımonun senle aynı düşünmesini bekleme erkek sonuçta aynı kafaya aynı duygulara sahip değilsiniz. beklentiye girmek seni üzer. o anda istekli olsun yeter :)
Farklı şeyler ne meselabir de şey denedim biraz detaya gircem :) farklı şeyler denemekte heyecanlandırıyor daha çok istiyor kendisi geliyor ertesi gün
Ay yok ben pkoluyum ne zaman yumurtlama olduğu belli olmuyor bizde gün aşırı yapıyoruz regl bittikten sonra başlayıp diğer regle kadarVay arkadaş yabu erkekler niye böyle zaten az bi vakit var her ay.
ne gıbı :)bir de şey denedim biraz detaya gircem :) farklı şeyler denemekte heyecanlandırıyor daha çok istiyor kendisi geliyor ertesi gün
Aynen kesinlikle güç birliği lazım. Onların da elini taşın altına koyması şartburda çok acık konusamıyorum kızlar ama fızyolojık olarak yorgunluk stres onların bazı durumlarını etkıleyebılıyor yanı onlar ıstesede her zaman formda olamayabılırler.malesef bu yumurtlamadır bılmem nedır tam olarakta buyuk stres.benım bıle alnımdan yara cıkmıs ya bugun kasınıp duruyorum kesın stresten oldu.o yuzden bu surecı beraberce konusa konusa gecırmek cok oenmlı bence.sonucta güç bırlıgı lazım
Biz de az değiliz heAy yok ben pkoluyum ne zaman yumurtlama olduğu belli olmuyor bizde gün aşırı yapıyoruz regl bittikten sonra başlayıp diğer regle kadarya bide şey var şimdi eşimin yorgun olduğu zaman hadi iş başına desem mırın kırın ediyor ama hiç bişey demeden hemen tahrik etmeye başlasam yorgunluk falan kalmıyor.
yani burda açık açık yazamam da bakın nette neler varFarklı şeyler ne mesela
Kız sende az değilsin heyani burda açık açık yazamam da bakın nette neler vardaha önce denemediğiniz pozisyonlar fantaziler
TabiiBiz de az değiliz he
HahahahahTabii
Bakıyorum efenim güneşim yorgun
Tık tahrik ediyorum
Modumu yakalıyorum Tabii
Olsun yine de çok takmamamız lazım, onlara daha büyük görev düşüyor neticede. Onların stresi de farklıdır bizimkinden, biz alacağımızı alalım sonra hamileyken hiç gelmesinler isterlerse, o zaman da tam tersi olur kesin şansa hep isterlerHeh aynısı işte sanki tek taraflı düşünüyor gibi dimi
Hahahahahçok tatlısın ya
Ben çok sinir oluyorum öyle olunca. Sanki sadece kendim çaba gösteriyorum gibi geliyor. Yanlış düşünüyorum belki bilmiyorum. Bize de zor sonuçta
o ondan degıl kuzum stres oluyor ıster ıstemez bıraz.zorunlu oldumu normal gıbı olmuyor tabıkı.onunda yolunu soyle buldum ben 3,4 gun hergun olması grektıgınde baktım moda gıremedık mı hmen bı fılm bı yemek baska seylerle kafamızı mesgul edıyoruz sonra sıkıntı olmuyor
Benimki de öyle köy musluğu mu bu diyip duruyor :) Zorlanıyormuş sanki ben zorlanmıyorum
Bir hamile kalalım da, 9 ay biz onları yalvartirizYorgun olduğu zamanlar mırın kırın ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?