- 10 Aralık 2022
- 605
- 1.973
- 43
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.981
Ya Allah razı olsun bende kalbim agzımda ata ata bekledım silik olunca emın olamadım aslındaa bu yuzden bekledımYaaa maşallah canım baya belirgin çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah
Seni bekleyene kadar ağaç olduk hepimiz dua ettim seni beklerken çok sevindim
kimseye söyleme daha heyecanlanıp :) önce kan verBen soktayım hala sanırım
Canım sat 8 kasımdı benim ama ılk kornmasız 24 kasım yani . Bat ta 6-10 aralık beklıyordumCanım hayırlı olsunn batın kaç gün geçti ve döngü süren kaç gün, kan ver sag salim gelsin insallah
Ay yok daha kendıme söyleyemedım söyler miyimkimseye söyleme daha heyecanlanıp :) önce kan ver
Kan ver bebek hemenAy hala inanamiyorum silik oluncaaa ikilemde kaldımmHemen bir kan mı vereyim napaym ben şimdiiii evın ıcınde delı gibi gidip gelıyorumm
Ya ne güzel diyosunKız var tabi daha ne olsun el sallıyor miniğin maşallah
Ozaman ben kalkayımm yineeKan ver bebek hemen
eşinden başkası bilmesin kalp atışını duyana kadar.nazara çok inanıyorum Allah korusun bir şey olmasın. hatta ben hamile kalırsam 4 ay olmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yani bunlar sadece tavsiye sen nasıl karar verirsen :)Ay yok daha kendıme söyleyemedım söyler miyim
Kalk kalk ama bu sefer biraz hızlı hareket et kurban olayımOzaman ben kalkayımm yinee
Oda hikaye, süre uzayınca boş verilemiyor.Boşverdiğin kafanı rahatlattığın zaman olacaktır inanıyorum. Demek ki daha vakti gelmemişSağlıkla sıhhatle kavuşalım İnşAllah bebeklerimize
Bize de mi soylemeyeceksineşinden başkası bilmesin kalp atışını duyana kadar.nazara çok inanıyorum Allah korusun bir şey olmasın. hatta ben hamile kalırsam 4 ay olmadan kimseye söylemeyi düşünmüyorum. yani bunlar sadece tavsiye sen nasıl karar verirsen :)
Kız saglık ocagı yapar mıııKalk kalk ama bu sefer biraz hızlı hareket et kurban olayım
Geç çıkar orda sonuç. Hastane yok muKız saglık ocagı yapar mııı
yok kız size niye söylemeyim :) kimse bebek istediğimi bilmiyor sizinle paylaşıyorum :)Bize de mi soylemeyeceksintopic topic gezersin artık Ocak Şubat Mart Nisan grubu daimi üyesi ve gizli hamile
Hem sabah erken vermek gerekiyor sağlık ocağına diye biliyorumKız saglık ocagı yapar mııı
Dün yumurtan çatlamıs suan canlı olabilir en fazla 24 saat yaşıyor ateş yükseldiği an yumurtlama olayı bitiyor canım sperm durumu iyiyse istersen bugünü de değerlendirin. Ama aralıklı ilişki sperm kalitesi açısından her zaman iyidir sen dünü değerlendirdiysen korkma içinde sperm karşılandı yumurta tarafındanKız ben bugün yumurtlamışım ya
Himm o zaman tamam bizden sır çıkmazyok kız size niye söylemeyim :) kimse bebek istediğimi bilmiyor sizinle paylaşıyorum :)
orası öyle tabi. sadece yaşayan anlıyor bunu. bende hiç çocuk sahibi olamayacağım zannediyorum ama Allah var umut varOda hikaye, süre uzayınca boş verilemiyor.
Moralin için çok sağ ol arkadaşım.
Demek ki zamanı var bebişim stres yapma onun geleceği zaman belli. Bak çok şükür normal de çıkmış. Benim eşim de Allahtan bir şey olmazsa cumartesi verecek sperm testi.Canim eşim sperm testi de normal çıktı herşey.
Bu bebek niye gelmiyor
Ya Allah razı olsun bende kalbim agzımda ata ata bekledım silik olunca emın olamadım aslındaa bu yuzden bekledımsizde böyle diyinceee
Kan ver canım verme şansın varsa iki günde bir artışa bakarsın sağlıklı ilerlesin inşallah çok sevindim senin adınaYa ne güzel diyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?