- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #10.941
Kız niye ağlıyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir yandan çalışıyorum çalışıyorum bir yandan ağlıyorum bir yandan sana dua edip bekliyorum :)
En güzelini yapıyorsun canımKızlar galiba adet oluyorum ya kahverengi lekelenmeler arttı ağrılarım da var. Üzülmeyeceğim dedim ama çok tuhafım. Kırmızıları görmeden yine de emin olmak istemiyorum ne bileyim hayırlısı . En azından adet olmak da bi sağlık belirtisi diye teselli bulacağım
regl geldi gelecek hormonlarım tokatlıyor beni. Bu aydan beklentim yoktu ama o gölge çizgi mahvetti beniKız niye ağlıyorsun
Kıyamam sana ya. Olsun bebeğim hayırlısı böyleymiş. Anlıyorum seniregl geldi gelecek hormonlarım tokatlıyor beni. Bu aydan beklentim yoktu ama o gölge çizgi mahvetti beni
bari pozitifleri görsekte onlar adına sevinsek :)Kıyamam sana ya. Olsun bebeğim hayırlısı böyleymiş. Anlıyorum seni
Ayyyyy Aminnnnbari pozitifleri görsekte onlar adına sevinsek :)
Kız testi alıp kaçtın mı naptınnnnKızlarr böyle benımle beklemenız nası guzel Allah razı olsunn sizlerdenn şimdi yapmak ıcın giriyorum kalbım nası atıyo allahım hayırlısı ne ise. O olsun
Meraktan çatladık bence pozitif çıktı ve şoka girdiKız testi alıp kaçtın mı naptınnnn
Çok mantıklıMeraktan çatladık bence pozitif çıktı ve şoka girdi
Aşkım peki sence bu akşam spora gitsem sıkıntı olur mu hani adet değilse yerleşmeyse falanEn güzelini yapıyorsun canım
Bence gitme. Ben platesi bıraktım bebek düşündüğüm için. Öyle söyledi bana plates hocamAşkım peki sence bu akşam spora gitsem sıkıntı olur mu hani adet değilse yerleşmeyse falan
Ben hala spora devam ediyorum neden hoca izin vermedi kiBence gitme. Ben platesi bıraktım bebek düşündüğüm için. Öyle söyledi bana plates hocam
kızzzzz nerdesınnn,?hepımızı çatlattın meraktanAy sen bide bana sor eve varmak üzereyim
Reformer yapıyordum ben omurilik eğriliği ve boyun düzleşmesi var bende. Karın eğzersizi falan da yapıyorlar rahim için falan Reformer da. Farkında olmazsan hamile kaldığının sıkıntı olur çok öneriyorum dedi. 3.aydan sonra devam edelim demiştiBen hala spora devam ediyorum neden hoca izin vermedi ki
Anladım canım sağolReformer yapıyordum ben omurilik eğriliği ve boyun düzleşmesi var bende. Karın eğzersizi falan da yapıyorlar rahim için falan Reformer da. Farkında olmazsan hamile kaldığının sıkıntı olur çok öneriyorum dedi. 3.aydan sonra devam edelim demişti
Kız alt tarafı bi işeyeceksin hadiii sırf sana merakımdan baktım bugün haKızlarr böyle benımle beklemenız nası guzel Allah razı olsunn sizlerdenn şimdi yapmak ıcın giriyorum kalbım nası atıyo allahım hayırlısı ne ise. O olsun
Kız çıkmış ya hamilesinEki Görüntüle 3177312
Kızlarr geldiimmm ben anlam veremedım silik bi cizgi oldu yanında ay elım ayagım tırıyordu