- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.961
hayırlı olsuuunnn :) sağlıkla kucağına al inşAllahEki Görüntüle 3177312
Kızlarr geldiimmm ben anlam veremedım silik bi cizgi oldu yanında ay elım ayagım tırıyordu
Yaaa maşallah canım baya belirgin çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallahEki Görüntüle 3177312
Kızlarr geldiimmm ben anlam veremedım silik bi cizgi oldu yanında ay elım ayagım tırıyordu
Yaaaa var mı yani emin misinizzzYaaa maşallah canım baya belirgin çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah
Seni bekleyene kadar ağaç olduk hepimiz dua ettim seni beklerken çok sevindim
Canım hayırlı olsunn batın kaç gün geçti ve döngü süren kaç gün, kan ver sag salim gelsin insallahEki Görüntüle 3177312
Ben korkmaya başlamıştım artık bu sessizlik hayra alamet değil diye. Çok şükür güzel haberle geldi :)Yaaa maşallah canım baya belirgin çok tebrik ederim sağlıkla büyüsün inşallah
Seni bekleyene kadar ağaç olduk hepimiz dua ettim seni beklerken çok sevindim
Kız var tabi daha ne olsun el sallıyor miniğin maşallahYaaaa var mı yani emin misinizzz
kan ver kesinleşir canım testin pozitif :)Yaaaa var mı yani emin misinizzz
Yaaaaa çok sevindim gerçekten heyecanla beklediğimize değdi. Hemen git kan verEki Görüntüle 3177312
teyy teyy var işteEki Görüntüle 3177312
Tebrik ederim çok sevindim canım sağlıkla ilerlesinEki Görüntüle 3177312
Aynen canım yaaBen korkmaya başlamıştım artık bu sessizlik hayra alamet değil diye. Çok şükür güzel haberle geldi :)
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah bebişinEki Görüntüle 3177312
KUZUM olmaz tabıkıde oyle olsa hamıle kaldıktan sonra hıc ılıskı yapmayın der her doktorOlsa şimdiye çıkardı zaten. Yumurtlamadan 10 gün sonra gölge görmüştüm gittikçe kayboldu. O gün birliktelik olması mı tutunmasını engelledi acaba? Eğer böyle bir şey olabilirse bir daha olmamasına dikkat etmem gerekir
Ay hala inanamiyorum silik oluncaaa ikilemde kaldımmKız çıkmış ya hamilesin
Haklısın. Mantıklı düşününce saçmaladığımı anlıyorum da o an duygu yoğunluğundan bilincim daraldıKUZUM olmaz tabıkıde oyle olsa hamıle kaldıktan sonra hıc ılıskı yapmayın der her doktor
kan ver tatlım kan ver :)Ay hala inanamiyorum silik oluncaaa ikilemde kaldımmHemen bir kan mı vereyim napaym ben şimdiiii evın ıcınde delı gibi gidip gelıyorumm
İşte beklenen sonuçEki Görüntüle 3177312
kan ver tabiki :) gebeliğin tescillensinAy hala inanamiyorum silik oluncaaa ikilemde kaldımmHemen bir kan mı vereyim napaym ben şimdiiii evın ıcınde delı gibi gidip gelıyorumm
Ben soktayım hala sanırımhayırlı olsuuunnn :) sağlıkla kucağına al inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?