• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yooo zahmet etme ablacım, artık bebe doğacak. doğunca ona işetirsin artık, ver çocuğum şu teyzelere bir test, kafamın etini yediler test test diye, dersin :KK70: Durdun durdun madem, sana yarın testi yasaklıyorum. Zinhar, yapamazsın... Bizle cuma yapta gözümüz gönlümüz açılsın 🙃🙃
melisaa93 melisaa93 canım kaç kere aklıma geldi yazmak, ama hazır hissetmediğine kani oldum, o yüzden yazıp kafasını karıştırmak istemedim..
İnşallah cuma pozitiflerle bu topiği sallıyoruzzzz🎊🎈🎉♥️🤰🤱♥️🎈🎉🎊
@Veziir @sevayd Bir hayale yolculuk Bir hayale yolculuk Safransari Safransari Papatyamaviss Papatyamaviss Cey1an Cey1an ve diğer test yapacak canlarrrr
Canım hergün yapıyorum deli gibi 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2 aralıkta yumurtlama oldu
Canim gölgeyi filtre ile gorduysen yanlıştır, filtre yanıltıcı.

Kimyasal olsaydı, beta önce yükselir sonra düşerdi. Sen baya erken test yapmışsın ilk testi. Olsa da çıkmazdı.

Ama adet tarihin geçince test yap, o daha net bilgi verir gebelik hakkında..

Canim gölgeyi filtre ile gorduysen yanlıştır, filtre yanıltıcı.

Kimyasal olsaydı, beta önce yükselir sonra düşerdi. Sen baya erken test yapmışsın ilk testi. Olsa da çıkmazdı.

Ama adet tarihin geçince test yap, o daha net bilgi verir gebelik hakkında..
İnşAllah ben yanlış görmüşümdür test hatalıdır😔 zaten regli beklemekten başka çarem yok artık

12 aralıktaki testte bir gölge görmüştüm ama umutlananadım bile mutlaka bir hata vardır diye.15 aralıktaki testte de hiç bir gölge yok. Ateşimde düşüşe geçti regl geliyor belli ki. Kimyasal böyle mi oluyor? kan vermedim bu süreçte.iki testte aynı
Canım kimyasalda benimki daha belirgindi tam regli günü yapmıştım ve birinde bir hafta geciktim birinde 8 gün bide aşırı bi sancım olmuştu adetle sökülünce

7DEA06A9-2CAD-43B4-A9FC-971B05B2BC6E.jpeg

Şöyle kanıtlıııı 😂😂😂

İnnovitanın testleri.ikisi de aynı test. 12 Aralık sabah testi yapmıştım gölge vardı gece birliktelik oldu sonraki günlerde azaldı kayboldu. Acaba birliktelik mi tutunmasını engelledi? Böyle bir şey olabilir mi?
Yok canım sanmam bende son güne kadae ilişki oldu öğrendim bıraktım. Ya testin yanlış yada kimyasal olabilir bende bir sefer yaşadım pozitif gördüm kan verdim sonra değerim düştü kan verseydin daha iyi anşayabilirdik testin yanılma payı var o yüzden kesin birşey diyemeyiz canım ilkin olacaksa böyle olunca test ver kimyasal oldup olmadığını anlarsın tekrarlayan kimyasal olunca doktora görünmen gerek çünkü inşallah öyle değildir tabi bilgilendirmek istedim sadece

Saat 10 da yaptım. Henüz silikleşmedi. Akşam eşkınımız bol olsun 💃 💃
Ayyyy biz beraber yumurtladık ya inşallah darısı bebiş haberine😍😍
Bilemiyorum ya eğer bu mümkünse bu suçluluk duygusunu nasıl atlatıcam öncekini daha atlatabilmiş değilim
Hayır canım hiç bir alakası yok ilişki olmasıyla sakın değişik psikolojilere girme

Back