Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

sanmıyorum canım idrar yoğunluğun farklı olabilir mi benim ikinci hamileliğimde ovu dan sonraki 10. gün negatifti mesela bat günü pozitif görmüştüm

Herkese merhaba kızlar bebekheyecani herafro dün 44.gün gecikmemde beta vermiştim negatif çıkmıştı bugün kadın doğuma gittim negatif tekrar muayene etmeyeceğim inofolic kullanmaya devam et bir de insülin direnci baktır dedi cumartesi günü burun ameliyatım var sorun olmaz değil mi diye sordum negatif zaten dedi bakalım cumartesi ameliyata gideceğim ne zaman regl olacağım bilmiyorum regl için hiç belirtim yok hayırlısı olsun bakalım regl olunca düzenli bir şekilde ovulasyon testine başlayacağım ve dahiliyeye gidereceğim insülin direnci için boyum ve kilom normal ama yine de kontrol etmekte fayda var

Canım şimdiden çok geçmiş olsun. Bi an önce atlatıp sağlığına kavuşursun inşallah. Sonra kaldığımız yerden devam.

Teşekkür ederiz haber verdiğin için Biraz üzüldüm ama hala nefes alabiliyorsak umut var demektir herşeyin bir çaresi var bu dünyada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…