- 13 Ekim 2011
- 7.091
- 12.691
- 448
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.921
sanmıyorum canım idrar yoğunluğun farklı olabilir mi benim ikinci hamileliğimde ovu dan sonraki 10. gün negatifti mesela bat günü pozitif görmüştümOlsa şimdiye çıkardı zaten. Yumurtlamadan 10 gün sonra gölge görmüştüm gittikçe kayboldu. O gün birliktelik olması mı tutunmasını engelledi acaba? Eğer böyle bir şey olabilirse bir daha olmamasına dikkat etmem gerekir
Sabah gibiyimtamam tamam ikna oldum bakalım diğerleride olacak mı :)
hemen yap çıkar zaten bat baya geçirdin ben de heyecanlandım resmenvalla heyecanın yerını gülmelerr aldı al bakk inandınmı
Ay sen bide bana sor eve varmak üzereyimhemen yap çıkar zaten bat baya geçirdin ben de heyecanlandım resmen
İnşallah canımAyyyy biz beraber yumurtladık ya inşallah darısı bebiş haberine
Hayır canım hiç bir alakası yok ilişki olmasıyla sakın değişik psikolojilere girme
Canım şimdiden çok geçmiş olsun. Bi an önce atlatıp sağlığına kavuşursun inşallah. Sonra kaldığımız yerden devam.Herkese merhaba kızlarbebekheyecani herafro dün 44.gün gecikmemde beta vermiştim negatif çıkmıştı bugün kadın doğuma gittim negatif tekrar muayene etmeyeceğim inofolic kullanmaya devam et bir de insülin direnci baktır dedi cumartesi günü burun ameliyatım var sorun olmaz değil mi diye sordum negatif zaten dedi bakalım cumartesi ameliyata gideceğim ne zaman regl olacağım bilmiyorum regl için hiç belirtim yok hayırlısı olsun bakalım regl olunca düzenli bir şekilde ovulasyon testine başlayacağım ve dahiliyeye gidereceğim insülin direnci için boyum ve kilom normal ama yine de kontrol etmekte fayda var
İnşallah bakalımCanım şimdiden çok geçmiş olsun. Bi an önce atlatıp sağlığına kavuşursun inşallah. Sonra kaldığımız yerden devam.
ben de sayfayı devamlı yeniliyorum ama heyecandn unuttu herhalde
Aynı bendeben de sayfayı devamlı yeniliyorum ama heyecandn unuttu herhalde
Kız daha yapmadın mıKızlarr böyle benımle beklemenız nası guzel Allah razı olsunn sizlerdenn şimdi yapmak ıcın giriyorum kalbım nası atıyo allahım hayırlısı ne ise. O olsun
an be anKızlarr böyle benımle beklemenız nası guzel Allah razı olsunn sizlerdenn şimdi yapmak ıcın giriyorum kalbım nası atıyo allahım hayırlısı ne ise. O olsun
Teşekkür ederiz haber verdiğin içinHerkese merhaba kızlarbebekheyecani herafro dün 44.gün gecikmemde beta vermiştim negatif çıkmıştı bugün kadın doğuma gittim negatif tekrar muayene etmeyeceğim inofolic kullanmaya devam et bir de insülin direnci baktır dedi cumartesi günü burun ameliyatım var sorun olmaz değil mi diye sordum negatif zaten dedi bakalım cumartesi ameliyata gideceğim ne zaman regl olacağım bilmiyorum regl için hiç belirtim yok hayırlısı olsun bakalım regl olunca düzenli bir şekilde ovulasyon testine başlayacağım ve dahiliyeye gidereceğim insülin direnci için boyum ve kilom normal ama yine de kontrol etmekte fayda var
yoğunluğun etkilediğini sanmıyorum çünkü aynı şekilde yaptım.Nasipte ne varsa artık bekleyeceğimsanmıyorum canım idrar yoğunluğun farklı olabilir mi benim ikinci hamileliğimde ovu dan sonraki 10. gün negatifti mesela bat günü pozitif görmüştüm
bir yandan çalışıyorum bir yandan ağlıyorum bir yandan sana dua edip bekliyorum :)Kızlarr böyle benımle beklemenız nası guzel Allah razı olsunn sizlerdenn şimdi yapmak ıcın giriyorum kalbım nası atıyo allahım hayırlısı ne ise. O olsun
dızının en heycanlı yerındekı reklam gıbı yemın ederım
Yaaa evetdızının en heycanlı yerındekı reklam gıbı yemın ederım
Hahahaa evde herşeyi bıraktım seni bekliyorumKızlarr böyle benımle beklemenız nası guzel Allah razı olsunn sizlerdenn şimdi yapmak ıcın giriyorum kalbım nası atıyo allahım hayırlısı ne ise. O olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?