Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Hayırlısıyla İnşAllah vardır gebelik. Herkeste aynı olmuyor bende hiç belirti olmamıştı kimisi de bat gelmeden neler yaşıyor

Belki sende belirti yaşamayanlardansın
Canım tek belirti kasık batması oluyor oturup kalkınca iki taraftada iki gündür bide alt karın bölgesinde bugün markette altıma yapacaktım öyle bişey yaşamamıştım nasıl eve geldim bilmiyorum alışverişi yarıda bıraktım

Hayırlısıyla İnşAllah vardır gebelik. Herkeste aynı olmuyor bende hiç belirti olmamıştı kimisi de bat gelmeden neler yaşıyor
Ay en hayırlı zamanda olsun ınsallah .Elbette herkeste farklı reaksıyonlar görünür .işin tuaf tarafı hiç regl olcak gibide değilim . Evet ya bat gelmeden cıkanları göruyorum masallahh bakalım sonuc ne olacak

Evet erken oldu ben de anlamadım. 3.gün bugün adetim biteli. Geçen sefer de çok geç değildi gerçi.
Bende geçen ay adetin 10.günü gördün ama bal tarçın kullandım yoksa ben 23.gğbden önce görmüyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…