- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.781
Hayırlısıyla İnşAllah vardır gebelik. Herkeste aynı olmuyor bende hiç belirti olmamıştı kimisi de bat gelmeden neler yaşıyorHahahahhaayaaaaa tesekkür ederimmm cok incesin
Yani belirti artık ben bile anlam veremiyorum öyle aşırı tuaf gördüğüm belirtilerim yok regl zamanım regl belırtılerım vardı yogun bel ağrısı gogus hassasiyeti falan ama bi anda gitti hepsi simdi haff öyle bel ağrısı ufak ufak arada sancı oluyor hıh sımdı olcam dıyorum yine yok gogus hasaasiyetım gitti gogus ucu hafif agrı oluyor yani haa bide asıırı duygusallık yasıyorum yani bilemiyorum bende vallaahi
Belki sende belirti yaşamayanlardansınBu yuzden yeni hamişler belirtilerini yazınca okuyorum hepp
Neden canın sıkkınInsan yıpranıyor yıllar olunca.
Canım tek belirti kasık batması oluyor oturup kalkınca iki taraftada iki gündür bide alt karın bölgesinde bugün markette altıma yapacaktım öyle bişey yaşamamıştım nasıl eve geldim bilmiyorum alışverişi yarıda bıraktımBelki sende belirti yaşamayanlardansın
Havuç ye bol bol çatlar yumurtanBugun de silikleşmemiş
Ay en hayırlı zamanda olsun ınsallah .Elbette herkeste farklı reaksıyonlar görünür .işin tuaf tarafı hiç regl olcak gibide değilim . Evet ya bat gelmeden cıkanları göruyorum masallahhHayırlısıyla İnşAllah vardır gebelik. Herkeste aynı olmuyor bende hiç belirti olmamıştı kimisi de bat gelmeden neler yaşıyor
Vallahi bilmiyorum hem yasıyorum hem yasamıyorumBelki sende belirti yaşamayanlardansın
Yumurtlaman erken mi oldu sanki 2 test tek gördüm canımYok canım kullanmadım neden ki
Baska bi belirtin oldu muCanım tek belirti kasık batması oluyor oturup kalkınca iki taraftada iki gündür bide alt karın bölgesinde bugün markette altıma yapacaktım öyle bişey yaşamamıştım nasıl eve geldim bilmiyorum alışverişi yarıda bıraktım
Evet erken oldu ben de anlamadım. 3.gün bugün adetim biteli. Geçen sefer de çok geç değildi gerçi.Yumurtlaman erken mi oldu sanki 2 test tek gördüm canım
Daha güzel canım inşallah tutar bu ayEvet erken oldu ben de anlamadım. 3.gün bugün adetim biteli. Geçen sefer de çok geç değildi gerçi.
Bende geçen ay adetin 10.günü gördün ama bal tarçın kullandım yoksa ben 23.gğbden önce görmüyorum hiçEvet erken oldu ben de anlamadım. 3.gün bugün adetim biteli. Geçen sefer de çok geç değildi gerçi.
Sen onu 7.aydan sonra görCanım tek belirti kasık batması oluyor oturup kalkınca iki taraftada iki gündür bide alt karın bölgesinde bugün markette altıma yapacaktım öyle bişey yaşamamıştım nasıl eve geldim bilmiyorum alışverişi yarıda bıraktım
Onu hatırlamıyorum ama su içme isteği de gebelik belirtisiymiş çok yerde denk geldimVallahi bilmiyorum hem yasıyorum hem yasamıyorumartık insanın kafası karmakarısık oluyor . Mesela hiç oldumu sızde bılmıyorum cok su içme ıstegm oluyo bu sıra
Ayy bende cuma sabahını bekliyorumHiç ovulasyon kullanmadım canım ondan yok cuma sabahı test var
Onu hatırlamıyorum ama su içme isteği de gebelik belirtisiymiş çok yerde denk geldim
Kız niye dur daha erkenhadi yaa ben yarin gideyim ozaman bir test alayım artık
Yok canım olmadıBaska bi belirtin oldu mu
Kız niye dur daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?