• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bir sorun yok aksine silinmesi çatlama olduğunu gösteriyor günlerce çift çizgi görenler var onların işi daha zor bence
Geçen ay 2gun öyle köyü durunca bu ay da pik oldu ve birkaç saat sonra siliklesti ondan tedirgin oldum

Kızlar konu açmak istemedim. Yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan varsa bana bi yardımcı olur musunuz 🙏 bat ayın 12 siydi regl olmadım. Dün öğlene doğru açık kahverengi bi kaç damlalık lekelenme oldu regl oluyorum diye ped taktım bi kaç damla da pede bulaşmış ama kesildi. Hala bişey yok. Yerleşme kanaması regl tarihinden önce oluyo diye biliyorum adetim mi sökülemiyo acaba

Teşekkürler canm 🥰 şimdi 36.5 çıktı @pozitifbiri @Deepblues yarın batbacaba o yüzden mi atesim yükseliyor
Ateş bat zamanı yükselmez yumurtlama geç olmuştur. Regl de geç gelecektir anladığın kadarıyla normal döngünün üstüne çıkmış günün. İki gün önce filan ilişki de olduysa hamile olabilirsin tablonu tekrar ekleyebilir misin

@fnd_50 @pozitifbiri @Deepblues sıkıldım artık bu aydan da bu testlerden yapmıcam dıyorum hadı dusmedı ates yapayım dedım… bıde ne dıcem sizce ben 24.günde yumurtlama olmuş olabılır mı 21.günde 19.2 mm ıdı yumurta böyle oluncada al başla başka şeyler bence yarım ates gıdecek düşecek ama arabasındaysa dedıgım gıbı sıkıldım 35.gün bugun
23. günü bir discard etsene çizgiyi çekecek mi?

Hala adet olmadığınıza sevindim valla 😂
Kızlar bir kaç güm önce yazmıştım buraya belirtilerim gebelik olur mu felan diye hatta @herafro bana benim belirtilerim de bu şekilde inşallah gebesindir demişti hala regl olmadım perşembe günü kan vereceğim çok heyecanlıyım belki gebelik vardır diye bekleyemiyorum resmen kimseye de söyleyemiyorum bende buraya yazıp içimi rahatlatmak istedim dua edelim bu ay isteyen hepimize hayırlısı ile gelsin bebeklerimiz☺️
Herkese merhaba bugün sabah dayanamayıp kan verdim yine negatif şu an 44.gün belki negatif olması normal geç gebelikte çünkü geç belli oluyor ama yarın kadın doğuma randevu aldım muayenede beta negatif olsa bile görünür mü yani kese oluşmadan görünmüyor biliyorum ama işte düşünüyorum da

ETTIM CEKIYOR KUZUM
O zaman bence de o gün hatta ben sana demiştim bugün olmaz yarın filan olur diye yumurta boyutu genelde 22-23 mm çatlıyor o da 23. güne tekabül eder ki bu senin erken hcg testi yaptığını gosterir :KK66:

Ateş bat zamanı yükselmez yumurtlama geç olmuştur. Regl de geç gelecektir anladığın kadarıyla normal döngünün üstüne çıkmış günün. İki gün önce filan ilişki de olduysa hamile olabilirsin tablonu tekrar ekleyebilir misin
Evet bencede çünkü uzayan akıntı geldi evet pzt yapmıştım inşallah olur bugünde yapayım nolur nolamz 😅

Eklentiler

• IMG_20221214_101558.jpg
    IMG_20221214_101558.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ya ben hormon testi yaptırdım yine adetime 10 gün var luteal evrede oluyorum yani fsh çık düşük çıkıyor neden acaba normal mi yada. Bende önce menopoz başlangıcı vardı 19 du şimdi böyle çok düşük olunca onada tedirgin oldum

Eklentiler

• 37CAD269-BCF5-44E3-9D5E-E691F1B3FEF1.jpeg
    37CAD269-BCF5-44E3-9D5E-E691F1B3FEF1.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 61
İyi yapmışsın 😁 yarın da ateş yüksek girersen çizgiyi ceker o güne yeni yumurtladin büyük ihtimal yarınki ölçüm onemli senin icin ;)
Evet bencede çünkü uzayan akıntı geldi evet pzt yapmıştım inşallah olur bugünde yapayım nolur nolamz 😅

Kızlar ya ben hormon testi yaptırdım yine adetime 10 gün var luteal evrede oluyorum yani fsh çık düşük çıkıyor neden acaba normal mi yada. Bende önce menopoz başlangıcı vardı 19 du şimdi böyle çok düşük olunca onada tedirgin oldum
Adetin 2-4.gunu yaptırsan yorumlardim ama bu günlerde neden hormon testi istedi dr

Back