Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Benim 2 düşüğüm oldu. Düşükten sonra adetim gecikmişti bu testi yaptığımda. Meğer beta sıfırlanmamış adetle birlikte sıfırlandı. O yüzden silik çıkmış

Evet canim iki yıldır hiç olmadi
Doktorluk birşey varmı benim bir kızım var 7 yaşında 6 aydır deniyoruz ama olmuyor doktorada gittim birşey temiz dedi folio ile clomen verdi birde bu ay papatya çayı ve arvigo masajı yapıyorum Bi fizyo terapist önerdi istersen Bi araştır bu mesajla hamile kalan çok var bende bu ay yapıyorum böyle bakalım ne olacak

Hayırlı uğurlu olsun tatlım sağlıkla ilerlesin insallahh

benide eklermisiniz bat 3 ocak

Canim bilenen biseyim yok. Olsa doktor sorduğumda söylerdi belki de göremiyor bilmiyorum. Hsg de çektirmistim. Olmamasını bazı sebeplere bağlıyor bu yüzden tedavi deniyoruz çatlatma denemistik tutmadı. Eşimde de bilinen problem yok değerleri iyi normalde. Aşılama da tutmadı gibi görünüyor. Bu aya ara verip diğer ay başka doktor var ona gideceğim alanında çok iyiymis. Eğer bi problem varsa açıkçası bize de sürpriz olacak. Bahsettiğin masajı bazı kadınlar yapıyor onu mu diyorsun acaba yumurtalıklara?

Aynı şeyden bahsediyorsak eğer ben onu Şubat ve Mart aylarında işi bilen birine yaptırdım sadece karnıma dokunarak yapıyor adet biter bitmez. Buna inanmayan da var ama bizzat bi yakınım ve arkadaşım yaptıkları ay gebe kaldı. Hatta arkadaşımın iki sebepsiz düşüğü vardı çoktan doğum yaptı. Uzun süre gebe kalamayan var ise bunu araştırmasını öneririm

Yumurtalıklara rahime karnın komplesine yutuptan yazarsan çekiyor yabancı bir kadın yaparak anlatıyor fizyo terapist bana cok uzak 4 saat o yüzden bunu izleyerek yap dedi birde Bi doktor var kuzenim ilk denemede tutmuştu baya iyi diyordu ismini yerini öğrenip yazarım sana

Aynen canım aynısı ben yurt dışındayım burda bazı uzman fizyo terapistler yapıyor türkiyede ebeler yapıyor ama buradakiler her sabah yapılması lazım diyor Rabbım şifayı neyle verir bilemeyiz umutla çabayla gelicek inşallah

Haklısın canım ben de şahit olmasam denemezdim ama ben de işe yaramadı bir gün bu sır perdesi aralanacak bakalım ne zaman?

Haklısın canım ben de şahit olmasam denemezdim ama ben de işe yaramadı bir gün bu sır perdesi aralanacak bakalım ne zaman?
Bazen bir kereyle olmuyor düzelmeye biliyormus hep yumurtlamayı cogaltmak hem ters olan birşey varsa onu düzeltmek bu ay olmazsa regli oldugun günden başla yapmaya inşallah görürsün faydasını

Yumurtlama belirtilerini nasl hissetinz yani nelerdi birde belirtilerden iki üç gün sonra yumurtlama yani catlama oluyor diyorlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım. Kasık ağrım oluyor öylede anlıyorum sonra bir yada iki gün sonra jelimsi akıntım oluyor öyle anlıyorum

Bazen bir kereyle olmuyor düzelmeye biliyormus hep yumurtlamayı cogaltmak hem ters olan birşey varsa onu düzeltmek bu ay olmazsa regli oldugun günden başla yapmaya inşallah görürsün faydasını
Benim dediğim mutlaka yumurtlama başlamadan olmalı,her gün değildi senin dediğine bi bakayım canim tesekkur ederim

Yaaa canım çok teşekkür ederim merak ettim tahminin tutacak mı diye hayırlısı tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…