Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Aynen canım sık ilişki çok önemli kaçma şansı az oluyor inşallah bu sefer tutunmuştır sıkı sıkı canım adete 12gün kasık ağrım oldu adet olacakmışım gibi ve göğüs ağrım çok oldu o göğüs ağrısı hiç azalmadı adetim geleceği vakit günden güne hafif azalırdı ama bu azalmadı ve şişdi göğüslerim kasık ağrımda devam etti o günden sonra ara ara. hatta o gün tekrar yumurtlama oluyor sandım ben geç adet oluyorum 31-33günde bir hamileliğimide 8gün önce öğrendim zaten erken yumurtlama olmuş sanırım ve migrenim var 4-5gündür migren atağım başladı sebebini bilmiyordum meğer bebilden dolayımış kızımda da migrenden çok sorun yaşadım hastanelik oluyordum kusuyordum sanırım buda öyle olacak gibi ama olsun yeterki bebiş iyi olsun ne diyelim canı sağolsun

Ahh canım maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin. Bizleri dualarında unutma, hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤

Çok gecmıs olsun bıtanem mıgren bende de var halını cok ıyı anlarım o yuzdenallahım sana hyırlı saglıklı kolay bır hamılelık nasıp etsın

Çok gecmıs olsun bıtanem mıgren bende de var halını cok ıyı anlarım o yuzdenallahım sana hyırlı saglıklı kolay bır hamılelık nasıp etsın
İnşallah canım benim amin çok teşekkür ederim ilki olunca dinlenebiliyorsun ama çocuk olunca öyle vir şansın yok kızıma bakamam diye korkuyorum biraz öyle olunca Allahım güç kuvvet verir inşallah diyorum

Yaa maşallah çok sevindimm Sağlıkla kucagınada alırsın inşallah

Yumurtlama belirtilerini nasl hissetinz yani nelerdi birde belirtilerden iki üç gün sonra yumurtlama yani catlama oluyor diyorlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Cey1an canikomm sağlıkla gelsin kuzun ve ilk tahmin benden nur topu gibi bir erkek bebiş hissediyorum, Almanlara inat en kara kaşlı kara gözlüsündenhakkınızda hayırlısı, sağlıklısı olsun bebemm
Safransari kellemi giyotinle uçuracak seviyoreee seni kanka, panpaamaksat kafa dağatma moral bulma buldurmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…