- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 83
- 26
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.221
Aynen canım sık ilişki çok önemli kaçma şansı az oluyormaşallah canım saglıkla kucagına al ınsallah ilişki konusuna katılıyorum bende bu ay ılk defa ılıskıyı sık yapabıldım o yuzden cok umutluyum zaten bu ıkıncı denemem olacak herhangı bır belırtı verdımı mesela göğüs ucu agrısı şişkinlik vs gibi.
Ahh canım maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin. Bizleri dualarında unutma, hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤Kızlar bugün doktora gittim hamilesin dedi çok şükür ama daha çok erken dedi üç hafta sonraya ramdevu verdi iğnemide yazdı yarın başlicam inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hepinizde
Valla canım o bhcg neye göre değişiyor bilmiyorum benim de 2 gün kala öyle çıkmıştı benim. Ama benden çok daha yüksek değerle öğrenenler de var grupta o biraz döllenme vaktine bağlı bir durum sanirim3 gün var o zaman benim çok düşük daha
Devam ediyor ama 3 gün sonra yanibugun kan verdiğimde 26 çıktı. 2 kat artış olmadı doktor progestan verdi Çarşamba testi tekrarla dedi hayırlısı artık. Senin kaç değerin sonra hiç baktırdın mi ?Devam etmedi mi canım
Bence geçmeden kan testi verme çok düşük çıkınca da değer insan sonra yükselecek mi diye kafayı yiyor3 gün var o zaman benim çok düşük daha
Çok gecmıs olsun bıtanem mıgren bende de var halını cok ıyı anlarım o yuzdenAynen canım sık ilişki çok önemli kaçma şansı az oluyorinşallah bu sefer tutunmuştır sıkı sıkı canım adete 12gün kasık ağrım oldu adet olacakmışım gibi ve göğüs ağrım çok oldu o göğüs ağrısı hiç azalmadı adetim geleceği vakit günden güne hafif azalırdı ama bu azalmadı ve şişdi göğüslerim kasık ağrımda devam etti o günden sonra ara ara. hatta o gün tekrar yumurtlama oluyor sandım ben geç adet oluyorum 31-33günde bir hamileliğimide 8gün önce öğrendim zaten erken yumurtlama olmuş sanırım ve migrenim var 4-5gündür migren atağım başladı sebebini bilmiyordum meğer bebilden dolayımış kızımda da migrenden çok sorun yaşadım hastanelik oluyordum kusuyordum sanırım buda öyle olacak gibi ama olsun yeterki bebiş iyi olsun ne diyelim canı sağolsun
Çok sağol kuzum hepinizde duamdasınız hergünAhh canım maşallah Allah kucağına almayıda nasip etsin. Bizleri dualarında unutma, hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤
İnşallah canım benim amin çok teşekkür ederim ilki olunca dinlenebiliyorsun ama çocuk olunca öyle vir şansın yok kızıma bakamam diye korkuyorum biraz öyle olunca Allahım güç kuvvet verir inşallah diyorumÇok gecmıs olsun bıtanem mıgren bende de var halını cok ıyı anlarım o yuzdenallahım sana hyırlı saglıklı kolay bır hamılelık nasıp etsın
Yaa maşallah çok sevindimm Sağlıkla kucagınada alırsın inşallahKızlar bugün doktora gittim hamilesin dedi çok şükür ama daha çok erken dedi üç hafta sonraya ramdevu verdi iğnemide yazdı yarın başlicam inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hepinizde
Oyyy oyyy bir bilsemmmmBu hafta nasıl gececekkk sekeer sen onu soyleee
Oluyor canım. Normal.Kızlar bir şey soracaktım siz de de regliniz de adet kanamanız da uzayan yumurta akı yapışkanlığı gibi yapışkan akıntı geliyor mu ? Yapışkan uzayan kan gibi yani bende her ay oluyor bu atılan temizlenenden mı kaynaklı ?
Cumartesı sabahı sabah kaca randevulasıyoruzOyyy oyyy bir bilsemmmm
Yumurtlama belirtilerini nasl hissetinz yani nelerdi birde belirtilerden iki üç gün sonra yumurtlama yani catlama oluyor diyorlar Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKuzum ovulasyon kullanmadım hiç adetim biter bitmez iki günde bir ilişki oldu yumurtlamayı hissettiğimde de üç gün üst üste oldu ve sonra yine devam ettik iki günde bir son güne kadar bu süreçte anladım ki gerçekten sık ilişki çok önemli diğer aylar hep az ilişki olmuştu. Ve ilişkiden sonra uzandım yarım saat hatta bazen daha fazla film dizi izliyorduk çünkü sonrasında vakit geçiyordu ve çok sıcak suyla duş almıyordum öyle duymuştum iyi değil diye ne kadar doğru bilmiyorum ve eşime pekmez yediriyordum arada unutsakta tabi öyle Allahım inşallah tez vakitte sizlerede nasip eder inşallah
Bende cumartesiye çıkarsam test yapicam.Cumartesı sabahı sabah kaca randevulasıyoruz
Canikom bir kaç arkadaşa cuma dedim, onlarla cuma senle cumartesi söz inşallah, ben ateşi 7.30da ölçüyorum. O zaman kalkarım herhaldee... tabii daha önce yapmazsamCumartesı sabahı sabah kaca randevulasıyoruz
Heee bize bunlarla gellll canooooBende cumartesiye çıkarsam test yapicam.
Amin canım inşallah göreceksin cift cizgiyi ilk cocukmuEvet canim aşılamaydi benim. Allah razı olsun, umut kesmek doğru değil ama çizgiyi görmeyince hevesim kırıldı. İnşallah canım hepimize sağlıklı evlatlar nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?