• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Filtreyle böyle görünüyor sizce var mı 😢
Canım ben kendim filitreleyince gördüm bir çizgi ama emin olamıyorum artık ya 🙃inşallah kuzun seninledir ve hergün biraz daha büyüyüp kendini gösterir 🤲🤲

Eklentiler

• 20221212_184838.jpg
    20221212_184838.jpg
    197,2 KB · Görüntüleme: 55
Tüm kızlar sizce nasılım başka yapmam gereken bir şey var mı öneriler - @Melekk1919 ya sizden daha önce bikaç konuda bilgi almıştımya hormonlarıma normal demiştiniz doktorda sizde 😊şuanki sürecimi bi anlatmak istedim adetin 3. Günü hayıt tohumu içmeye başladım adet bittikten iki gün sonra sabah aç karna soğan kürü içiyorum sonra çörek otu bal tarçın macunu yiyorum sonra kahvaltı vs derken öğle yemeğinden sonra folik asit ve multivitamin takviyesi içiyorum ikindiye doğru açken bi bardak hayıt suyu içiyorum güzelce demleyip akşamda yine yemeklerden önce aç karna soğan kürü içiyorum en son gece yatmadan yarım saat önce çörek otu bal tarçın macununu bol suyla yiyip yatıyorum sağlık beslenmeye dikkat ediyorum arada yürüyüşe çıkıyorum 2 güne bi nasıl ya bu ay çok istiyorum hayırlıca sağlıklıca bebek 🤲🏻
Maşallah canım daha ne olsun patlamaya hazır bomba gibi olmuşsundur. O zamaan bu ay bebegin saglıkla gelsin inşallah 🥰🥰🥰

ARKADASLAR

BU FİLTRE OLAYİ NERDEN CİKTİ ALLAH ASKİNA, VARSA ZATEN CİZGİ CİKİYOR, YOKSA HAYALİ CİZGİ GORMEK, BOS YERE UMUTLANMAK İCİN NE GEREK VAR BU FİLTRE UYGULAMAYA.

LUTFEN YAPMAYİN BUNU KENDİNİZE.
Ah ah dile kolay burda yıllarca bekleyen var, tabi biraz da uğraşacak konumuz olsun diye, yoksa herkes biliyor zaten iki gün daha beklemesi gerektiğini, aksine bir de bu grup erken test severler grubu, amacımız bu😄🤫

Amin canım benim inşallah, dillerimiz herşey söylüyor ama gönüllerimizdekiler ile mükafatlandırılırız inşallah 🤲😇 Bende öyle yatakta gece sırf acıdan uyanıp durdum dönerken bir oraya bir oraya. Hamile kaldığımdada böyleydi şiddetli migrenim tutmuştu falan herşeyi yaşıyorum ama zamanı gelmediyse kırmızıları görüyoruz işte. 🤷🏼‍♀️🥲
Umarım bu ay kırmızılar gelmez ve hamiş oluruz 🌸🙈

Kızlar bugün doktora gittim hamilesin dedi çok şükür ama daha çok erken dedi üç hafta sonraya ramdevu verdi iğnemide yazdı yarın başlicam inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hepinizde 💛

Zaten çok hafif bir çizgi gördüğüm için filtreliyorum görmesem filtreyle uğraşmam
ARKADASLAR

BU FİLTRE OLAYİ NERDEN CİKTİ ALLAH ASKİNA, VARSA ZATEN CİZGİ CİKİYOR, YOKSA HAYALİ CİZGİ GORMEK, BOS YERE UMUTLANMAK İCİN NE GEREK VAR BU FİLTRE UYGULAMAYA.

ARKADASLAR

Ah keşke senin gibi mantığım kalbime söz geçirebilse ☺️ Beni ayakta tutan her an vücudumu dinleyip bulduğum belirtiler,filtreyle de olsa ufacık bir çizgi görme umudu. Regl olunca 2 3 gün kötü geçiyor ama en azından o ayın kalan günleri tutunacak bir dalım oluyor

Ah ah dile kolay burda yıllarca bekleyen var, tabi biraz da uğraşacak konumuz olsun diye, yoksa herkes biliyor zaten iki gün daha beklemesi gerektiğini, aksine bir de bu grup erken test severler grubu, amacımız bu😄🤫
Canim bu filtre olayında da, erken gebelik testi olayındada, bata 10 gün kala test yapmaya başlayanların da hayal kırıklığı yaşadıklarını gördükçe üzülüyorum.

Kızlar bugün doktora gittim hamilesin dedi çok şükür ama daha çok erken dedi üç hafta sonraya ramdevu verdi iğnemide yazdı yarın başlicam inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarım inşallah darısıda tüm isteyenlere olsun inşallah dualarımdasınız hepinizde 💛
Kuzucumm neler yaptın bu surecte nasıl belırtıler oldu ovulasyonu fln takıptemıydın😊kısaca bı ozet gecermısın bızlere ışık ol🥰bebegınde hayırlı olsun saglıkla gelsın ınsallah💕💕💕

Sağlıkla kucağına al İnşAllah canım benim 😍 🧿 maşaAllah size

Back