Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

il sağlık yaz hangi ildeysen onu , mesela ben adanadayım adana il sağlık tahlil sonuçlarım diyorum, çıkan sayfada vatandaş girişi mi ne var ordan bakabilirsin.
kıız ne benı ne fnd_50 'yi götüremiyorsun ya nasıl oldu bu ıs o değil hanı post acan hamıle kalıyordu ya

Bunların çoğu bende de var bir tek akıntı yok. Benimde bata 2 gün var bakalım nasip. İnşallah bu belirtilerim yine psikolojik değildir
Ayy çok amin yoksa her ay hamile sanıyor insan kendini ben bu hamilelik sürecine girmeden önce hiç kendimi dinlemiyorsmuşum şimdi her ay belirti üstüne belirti

Yavrum bırakma iç diyemem ama ben iki oğlumda da fosur fosur sigara içerken kaldım hamile. Bunda da içiyordum ama günde 4-5. Sadece sigaraya bağlanamaz. Ama elbette ki etkisi vardır :) Öğrenince bıraktım ben çok şükür inşallah bir daha da başlatmasın Allah...
Ben kendim içiyorum sigara eşim içmiyor bende de böyle bi sonuç olur mu acaba

diye diye nazar ettin çünkü gözünle yedin başlık sahiplerini
kıız ne benı ne fnd_50 'yi götüremiyorsun ya nasıl oldu bu ıs o değil hanı post acan hamıle kalıyordu ya

Bende ilk hamile kalmadan 3 ay önce bırakmıştım oğlum 9 aylık olana kadar başlamadım sonra başladım 25 gün sonra kızıma hamile kaldığımi öğrendim yine bıraktım
Şimdi ise içiyorum ama azalttım hamile kalınca bırakıcam

Ben de hamile kalınca bırakırım diyorum.

Kızlar benim bugün kahverengi lekelemem başladı. Uygulamaya döngünün ilk günü olarak bugünü mü girmeliyim yoksa tamamen sökülene kadar beklemeli miyim girmek için?

Canım yumurtlama değwemirdşğimiz için adete kadar sancılı olur maalesef belirtileri bu zaten

Merhaba kızlar 11 Kasım sat 9 Aralık'ta bat ti ama 4gün gecikti kaset test yapıyorum negatif çıkıyor kaç gün geçtikten sonra belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…