- 9 Aralık 2022
- 169
- 79
- 18
- 22
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.941
Bundada bakinca dikkatli canim kuruluk cizgisi var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum teşekkür ederimmil sağlık yaz hangi ildeysen onu , mesela ben adanadayım adana il sağlık tahlil sonuçlarım diyorum, çıkan sayfada vatandaş girişi mi ne var ordan bakabilirsin.
senın deiğer testlerde de hep cıkmıs ama kımyasal olma ıhtımalı yuksek canım benım bır test olsa derım yanlıs taBundada bakinca dikkatli canim kuruluk cizgisi var
kıız ne benı ne fnd_50 'yi götüremiyorsun ya nasıl oldu bu ıs o değil hanı post acan hamıle kalıyordu yail sağlık yaz hangi ildeysen onu , mesela ben adanadayım adana il sağlık tahlil sonuçlarım diyorum, çıkan sayfada vatandaş girişi mi ne var ordan bakabilirsin.
Ayy çok amin yoksa her ay hamile sanıyor insan kendini ben bu hamilelik sürecine girmeden önce hiç kendimi dinlemiyorsmuşum şimdi her ay belirti üstüne belirtiBunların çoğu bende de var bir tek akıntı yok. Benimde bata 2 gün var bakalım nasip. İnşallah bu belirtilerim yine psikolojik değildir
hımm tamam anladm onlarda evet duymuştum yan etki yapabileceğiniYani ben onu denemedim bebeğim daha gelmedi benimki. Benim dediğim durex okey tarzı kayganlaştırıcı.
Ben kendim içiyorum sigara eşim içmiyor bende de böyle bi sonuç olur mu acaba
kıız ne benı ne fnd_50 'yi götüremiyorsun ya nasıl oldu bu ıs o değil hanı post acan hamıle kalıyordu ya
2 ay öncesi fitil kullanmştm şuan tekrar var hafif bakalm bu hafta nasıl olacak ona göre gidicembi hastaneye git istersen canim enfeksiyon kaynaklida olabiliyomuş bu kdr sıklıkla olmasi normal degil bence
pozitifbiri bu sefer barkodu aldım nereden takip edildiğini hatırlayamadım
Ben de hamile kalınca bırakırım diyorum.Bende ilk hamile kalmadan 3 ay önce bırakmıştım oğlum 9 aylık olana kadar başlamadım sonra başladım 25 gün sonra kızıma hamile kaldığımi öğrendim yine bıraktım
Şimdi ise içiyorum ama azalttım hamile kalınca bırakıcam
Bugünü gir canımKızlar benim bugün kahverengi lekelemem başladı. Uygulamaya döngünün ilk günü olarak bugünü mü girmeliyim yoksa tamamen sökülene kadar beklemeli miyim girmek için?
İnci gibi tablon var, ben pek yakında güzel haberi vereceğini düşünüyorum canım bu ay da böyle olsunGünaydın :) benimkinin eli kulağında. Ateş iyice yerlerde :) geliyor gelmekte olan :) Papatyamaviss
Kuzum sağol baktım şimdi ama zonguldak hata veriyor maalesefCnm sağlık ocağı ise ben sağlık ocağı lab sonuclari yazıyorum Google bulunduğum ilçeyi seçip barkod no girip bakıyorum
Benim bu ay ovülasyon testine göre 27 kasımda yurmtlama oldu 28 kasım akşm gece gibi çatlama oldu. Ama erken geldi Yumrtlama testine göre. Ben 13. De bekliyordum. 4 gündürde sancım oldu ilk defa böyle günler öncesi adet sancısı yaşadyumur
Canım yumurtlama değwemirdşğimiz için adete kadar sancılı olur maalesef belirtileri bu zatenBenim bu ay ovülasyon testine göre 27 kasımda yurmtlama oldu 28 kasım akşm gece gibi çatlama oldu. Ama erken geldi Yumrtlama testine göre. Ben 13. De bekliyordum. 4 gündürde sancım oldu ilk defa böyle günler öncesi adet sancısı yaşadım
Bugün cnmKızlar benim bugün kahverengi lekelemem başladı. Uygulamaya döngünün ilk günü olarak bugünü mü girmeliyim yoksa tamamen sökülene kadar beklemeli miyim girmek için?
Kuzum sağol baktım şimdi ama zonguldak hata veriyor maalesef