- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #9.981
bende de bunlar vardı , ınsallah sizde hamilesinizdir
İnşallah siz kaç haftalık hamilesiniz kaçıncı günde kan verdiniz?bende de bunlar vardı , ınsallah sizde hamilesinizdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de bunlar vardı , ınsallah sizde hamilesinizdir
İnşallah siz kaç haftalık hamilesiniz kaçıncı günde kan verdiniz?bende de bunlar vardı , ınsallah sizde hamilesinizdir
Yaaa bende çok inanmıştım..o zaman kuzum eşin tedaviye başlamalı..sanki bence ondan tutmamışÇizgi yok hiç bugün. Gitti umutlar
Bence gerek yok canim testini boşa harcama yumurtlama başlamış. Sen değerlendirmeye bakAy kızlarrr çok heyecan yaptım geliyor gelmekte olan. Yarın pik olur bence yada akşama testi tekrarmı yapsam
Akşam tekrar yap pik olacak az kalmışAy kızlarrr çok heyecan yaptım geliyor gelmekte olan. Yarın pik olur bence yada akşama testi tekrarmı yapsam
Sabah aksam yap artık canm 3 gun boyunca piki kacırmahadı hayırlısıAy kızlarrr çok heyecan yaptım geliyor gelmekte olan. Yarın pik olur bence yada akşama testi tekrarmı yapsam
Belki de. Esim çarşambaya kadar umudum var diyor ama benim yok bu aya ara vereceğiz zaten takviyeye başlarYaaa bende çok inanmıştım..o zaman kuzum eşin tedaviye başlamalı..sanki bence ondan tutmamış
Olabilir canm hayirlisi olsun insallah sende vardirsenın deiğer testlerde de hep cıkmıs ama kımyasal olma ıhtımalı yuksek canım benım bır test olsa derım yanlıs ta
Gecmis olsun canim dikkat et kendine2 ay öncesi fitil kullanmştm şuan tekrar var hafif bakalm bu hafta nasıl olacak ona göre gidicem
teşekkür ederim valla bu hafta pür dikkat başladim bakalm artmasın diye :)Gecmis olsun canim dikkat et kendine
ben adete 4 gun kala sıparıs verdımİnşallah siz kaç haftalık hamilesiniz kaçıncı günde kan verdiniz?
Koyulaşmaya başlayınca günde ıkı yap mutlakaAy kızlarrr çok heyecan yaptım geliyor gelmekte olan. Yarın pik olur bence yada akşama testi tekrarmı yapsam
Bence akşam da yapAy kızlarrr çok heyecan yaptım geliyor gelmekte olan. Yarın pik olur bence yada akşama testi tekrarmı yapsam
Yaa çok teşekkür ederim kuzummmÇok sevindim kuzummm maşallah
Benimde şu an 42.gün pcos olduğu için net bir tarih söyleyemem ama en geç 48. günde regl oldum 45.günde kan vereyim diyorum varsa çıkar değil mi?ben adete 4 gun kala sıparıs verdım
Aynen senin gibi düşünüyorum canim.Yanlış gösterdiği için demedim canım gereksiz stres yarattığı için dedim. Ben onu yaptığımda ay bugün pike yakın ilişki olsun ay bugün pik oldu ilişki olsun ay silikleşti bugün de ilişki olsun diyor insan göreve dönüşüyor olay sonra. Sırf çocuk olayı için ilişkiye şartlanıyor bilinçaltı. Zaten gün aşırı yapılınca ya da iki gün boşluk koyulunca tutacak olduktan sonra öyle de tutuyor. Kendi adıma konuşuyorum ama genelde böyle olduğunu düşünüyorum
İstediğin zaman kullanabilirsin canım. Zaten sık duş aldığımız için ben her duşta kullanıyorum.bebekheyecani kuzum jel alıyorum şimdi kullanım nasıl banyodan banyoya mı yoksa günlük falan da kullanılabılırmı nasıl oluyo
Ya bugün eve gitmiyeyim diyordum yarın pik olur diye ama kararsız kaldım iyiceBence gerek yok canim testini boşa harcama yumurtlama başlamış. Sen değerlendirmeye bak
Akşam mı pik olur sabahmı olur kararsız kaldım yaAkşam tekrar yap pik olacak az kalmış
Ya böyle düşünme Bir baktın gelmiş Rabbimin mucizesii umutt hep olsun eğer suan yoksada şöyle düşün belki olucakskn aama sorunlu bi hamilelik yasayacaksın bu yüzden hayırlı zaman ne zamansa ozaman olsun ben hep buna inanırım olöuyorsa elbet daha güzeli olacagı içindir enyakın zamanda hayırlısıylaaa kavuşş mucizene inşallahhhİnşallah ama hiç ihtimal vermiyorum.. hayırlısi demekten başka çare yok
Dua ederken hep sağlıklı hayırlı evlat istiyorum zamanını Allah daha iyi bilir ama aşılamadan umutluydum daha garantiydi eski tedavilere göre. Hala adet olmadım 2 gün falan var dediğin gibi hayırlısı böyle demek sağol canım benimYa böyle düşünme Bir baktın gelmiş Rabbimin mucizesii umutt hep olsun eğer suan yoksada şöyle düşün belki olucakskn aama sorunlu bi hamilelik yasayacaksın bu yüzden hayırlı zaman ne zamansa ozaman olsun ben hep buna inanırım olöuyorsa elbet daha güzeli olacagı içindir enyakın zamanda hayırlısıylaaa kavuşş mucizene inşallahhh