• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Yanlış gösterdiği için demedim canım gereksiz stres yarattığı için dedim. Ben onu yaptığımda ay bugün pike yakın ilişki olsun ay bugün pik oldu ilişki olsun ay silikleşti bugün de ilişki olsun diyor insan göreve dönüşüyor olay sonra. Sırf çocuk olayı için ilişkiye şartlanıyor bilinçaltı. Zaten gün aşırı yapılınca ya da iki gün boşluk koyulunca tutacak olduktan sonra öyle de tutuyor. Kendi adıma konuşuyorum ama genelde böyle olduğunu düşünüyorum
Aynen senin gibi düşünüyorum canim.
Ovulasyon takibindense 2 güne bir ilişki en iyisi.
Bir şekilde denk geliyor.
Ama benim de senin de sorunumuz ovulasyondu denk getirmek.degil.bence artık. Başka birşey.
Ya yumurta beklenen buyukluge gelmeden çatlıyor yasa spermlerde bir sorun var

İnşallah ama hiç ihtimal vermiyorum.. hayırlısi demekten başka çare yok
Ya böyle düşünme Bir baktın gelmiş Rabbimin mucizesii umutt hep olsun 🥰😍 eğer suan yoksada şöyle düşün belki olucakskn aama sorunlu bi hamilelik yasayacaksın bu yüzden hayırlı zaman ne zamansa ozaman olsun ben hep buna inanırım olöuyorsa elbet daha güzeli olacagı içindir enyakın zamanda hayırlısıylaaa kavuşş mucizene inşallahhh 😍🙏🙏🙏🙏

Ya böyle düşünme Bir baktın gelmiş Rabbimin mucizesii umutt hep olsun 🥰😍 eğer suan yoksada şöyle düşün belki olucakskn aama sorunlu bi hamilelik yasayacaksın bu yüzden hayırlı zaman ne zamansa ozaman olsun ben hep buna inanırım olöuyorsa elbet daha güzeli olacagı içindir enyakın zamanda hayırlısıylaaa kavuşş mucizene inşallahhh 😍🙏🙏🙏🙏
Dua ederken hep sağlıklı hayırlı evlat istiyorum zamanını Allah daha iyi bilir ama aşılamadan umutluydum daha garantiydi eski tedavilere göre. Hala adet olmadım 2 gün falan var dediğin gibi hayırlısı böyle demek 😊 sağol canım benim ♥️

Back