Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canim ama ovulasyon testleri de yanlış göstermiyor yumurtlama zamanıni.

Ama ovulasyon testiyle gebelik kesin elde ediliyor mu edilmiyor tabi.

Benim eşimde çok sigara içiyor ve bırakamıyor malesef çok bağımlı söylüyorum içmicem diyor bir gün içmiyor ertesi günü iki paket alıp geliyor

Canim testelerini gördüm rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin strese girme gayet belirgin cizgilerin güzel haberlrini bekliuoruz
Kuzum benim Allah razı olsun inşallah
Canim hangi hastaneden yaptiysan goggleden onun wep sitesine girceksin barkodta yaziyor seri numarasi
Sağlık ocağında yaptırdım kanları devlet hastanesine gönderiyolarmış o zaman oradan bakayım

Canim ama ovulasyon testleri de yanlış göstermiyor yumurtlama zamanıni.

Ama ovulasyon testiyle gebelik kesin elde ediliyor mu edilmiyor tabi.
Yanlış gösterdiği için demedim canım gereksiz stres yarattığı için dedim. Ben onu yaptığımda ay bugün pike yakın ilişki olsun ay bugün pik oldu ilişki olsun ay silikleşti bugün de ilişki olsun diyor insan göreve dönüşüyor olay sonra. Sırf çocuk olayı için ilişkiye şartlanıyor bilinçaltı. Zaten gün aşırı yapılınca ya da iki gün boşluk koyulunca tutacak olduktan sonra öyle de tutuyor. Kendi adıma konuşuyorum ama genelde böyle olduğunu düşünüyorum

Eklentiler

• 7D621AA5-7376-4DEB-8C94-9CCB03CA090F.jpeg
    58,1 KB · Görüntüleme: 50
  • 5E4DF25A-C84E-4999-A9F8-68DB654D72CF.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 57
Bunların çoğu bende de var bir tek akıntı yok. Benimde bata 2 gün var bakalım nasip. İnşallah bu belirtilerim yine psikolojik değildir

Hayalet cizgiler vardi canim bende ortadaki daha belirgin oldu dün de senin yaptigin testin aynisini yaptim ondada hayalet cizgi oldu dur onuda atim

il sağlık yaz hangi ildeysen onu , mesela ben adanadayım adana il sağlık tahlil sonuçlarım diyorum, çıkan sayfada vatandaş girişi mi ne var ordan bakabilirsin.
pozitifbiri bu sefer barkodu aldım nereden takip edildiğini hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…