- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.861
Şok üstüne şokAhahahasenin ağzın bugün böyle kalacak galiba
Kesinlikle nokta atışıCanım bende bir şeyi merak ettim bunlar eşinin akrabaları mı? Sonradan hayatına girip seni alt üst etmişler belli ki
Belirtileri boş ver kuzum..1 hafta belirti vardı hemde hepsinden ama gördün işte..Kuzum ben de çok istiyorum sağ kasık da hep ağrıyor göğüste ağrılar var ama kendimi kandırıyorum galiba
İnşAllah hayırlısıyla küsersinizKesinlikle nokta atışıhemde en yakınları
2 güne belli olacak herşeyBelirtileri boş ver kuzum..1 hafta belirti vardı hemde hepsinden ama gördün işte..
Çok iyimis bu program daAteş ölçtüğümüz fertility friends benim bahsettiğim femometer canım bu program Türkçe. Ovülasyon testini yapıyorsun fotoğrafını çekiyorsun yüzde kaç oranında çizgin koyu onu gösteriyor sende gerçekten yumurtlama oldu mu anlıyorsun bak benimkinin fotosu 2 aralıkta doruk olarak çıktı o gün hem sabah hem akşam yaptım 3 aralıkta epey silikleşti çatladı
Ay kesin görümce kaynana baska bısı gelmıyo aklımaaaO ve annesi.. malesef
AhahahhaGülseren Budayıcıoğlu’na anlatsaydın şimdiye dizisi çıkardı izlerdik böyle merakta kalmazdık
Ya sen beni mahvettin bahsettiklerinleHani ne yazdım ki.. O dediklerim devede kulak
Canım uygulamaya göre hareket etme her ay aynı gün yumurtlayamayabiliyoruz çünkü.ben hep şeffaf gelen yumurtlama akıntımı takip ederdim ona göre bilirdim ne zaman yumurtladığımı bir de kasık ağrımın belirgin olduğu gün.şimdi buna ateş eklendi daha net biliyorum. Ateşe göre de yumurtam çatladıktan 14 gün sonra reglim geliyorPardon 23 aralikfnd_50
Valla herkesten özür dilerim üstü kapalı konuşmaya çalıştımYa sen beni mahvettin bahsettiklerinletemizlik ve koku takıntım var zaten bu gece uyku bana haram
Normal dil altı ya ölçen ateş ölçer aldım eczaneden canım artımed benimkisiTatlım neyle ölçüyorsun peki ürün adı vs var mı
Ben ovu testlerine güvenmiyorum canım zamanında çok kullandım beni strese sokmaktan başka işe yaramadı en güzeli ateş ölçme çok net sonuç bir de vücudunu yeterince iyi tanıdıktan sonra da anlıyorsunBenim erken geldi :) yumurtlama günü 27 kasımdı 28 kasım Günü de vardı ovülasyonda kuzum gecesi silikleşmeye başladı 29 kasım sabah tamamen çatlamayı gördüm. Bir gebenin günlüğündeki ovülasyon testine göre
Ya kıyamam sana Allah yardımcın olsunValla herkesten özür dilerim üstü kapalı konuşmaya çalıştımzaten konuyu da kapattım daha fazla bahsedersem rüyama gelecekler
Sağol canım benimYa kıyamam sana Allah yardımcın olsunDuştan çıkmıştım şimdi de ne kadar koku varsa süreceğim belki biraz bastırır haydi kızlar şuralara biraz parfüm falan sıkalım
Bat 18 gibi duruyor benim olası bi aksilikte eczaneden trendyola her platformda koşturup ne varsa toplayacağım mecburenNormal dil altı ya ölçen ateş ölçer aldım eczaneden canım artımed benimkisi
Canım uygulamaya göre hareket etme her ay aynı gün yumurtlayamayabiliyoruz çünkü.ben hep şeffaf gelen yumurtlama akıntımı takip ederdim ona göre bilirdim ne zaman yumurtladığımı bir de kasık ağrımın belirgin olduğu gün.şimdi buna ateş eklendi daha net biliyorum. Ateşe göre de yumurtam çatladıktan 14 gün sonra reglim geliyor
Evet canım sen biliyorsun ateşini takibini bakalım kuzum zaman ne gösterecek Rabbim inş en kısa sürede nasip eder inşBen ovu testlerine güvenmiyorum canım zamanında çok kullandım beni strese sokmaktan başka işe yaramadı en güzeli ateş ölçme çok net sonuç bir de vücudunu yeterince iyi tanıdıktan sonra da anlıyorsun
Bence günlük ped hiç kullanmayın. Gün içinde sık sık iç çamaşırı değiştirin daha sağlıklı. Yıkamada da sadece su kullanın. Ben intim yıkama kullanıyorum isterseniz öyle birşeyde alabilirsinizYa ben akıntı oluyor diye günlük ped kullanıyorum acaba oda tetikliyormu diyorum iki ay öncesi olduğumda bende fitil ve travazol kullanmstm
Merhaba vallaha testi almanyadan almistim ve tahmini gibi ikizmis tabii biri gelismedi ama markasi bilmiyorum ama hcg göstergeli gebelik testi diye almistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?