Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Ya ben akıntı oluyor diye günlük ped kullanıyorum acaba oda tetikliyormu diyorum iki ay öncesi olduğumda bende fitil ve travazol kullanmstm

Ben ilk defa ovülasyon kullandım bu ay. Ve uygulamayla tutmuyor günler. Bence sen de kullan. Nerden dönersen kardır canım üzülme.

Nasıl bir çözüm buldunz canm yani uyguladıgn tedavi varmi
Fitil kullandım senin gibi. Sık sık yıkıyorum bakteri olmasın diye jelle. En ufak bir kaşıntı hissettiğimde hemen travazol kullanıyorum. İlişkiye mecbur ara veriyorum. İç çamaşırımı ütüleyip giyiyorum ve yumoş kullanmıyorum. Bi de doktor şey demişti idrar yolu enfeksiyonu için de geçerli bu. Afedersin büyük tuvaletini yaptığın zaman önden arkaya doğru sil diye. Hemen mikrop kapıyo diğer türlü.

O temizlik olayını söylüyorlar doğruda zaten biz kadınlar mikroplara açığız fitil kullanirkende ara veriyorsun dimi ben 3 gün ara vermiştim fitil süresince artarsa ilerleyen günlerde mecbur ara vericez bu hafta yumurtlama haftam fitil kullansam acaba bi zararı olurmu ay çok şey sordm dimi

Evet canım fitil kullanırken ara veriyorum. Eşime bulaşmasın diye. Ama zaten 3-4 tane kullanınca düzeliyor. Krem de sürüyorum aynı zamanda. Valla fitilin bi zararı olur mu bilmiyorum o konuda inan tecrübem yok. Yanlış bişey söylemiyim. Estağfurullah burda bunlar için varız

Cok teşekkür ederim ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…