Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Kaçıncı gün 22 çıktı sağlıklı gebelik miydi

3 gün gecikti ama sabah beta hcg yaptım negatif malesef. Bu ay çörekotu bal tarçın yaptım ondan geciltirdi bence
Ben kandan vermedimde..ama olsa test gösterirdi..ola bilir ondan olsun..ben yapmamışım diyemem..bende bence kürtajdan sonraki düzensizlik sanıyorum

Yok canım bu testin kendigilinde var markasını hatırlayamadım ama bende bu testi yaptıgımda böyleydi

Olabilir de 5 gün önceden çıkar mı bende erken gebelik testi yok kaset test var 10 tane
Çıkar inşallah ben de normal 1 tane test var onu da nasıl sakladığını bir ben bilirim toplu da alamıyorum pttavmdeaile apartmanı, tocam evden çalışıyor hem de erken test yapmamı istemiyor varsa zaten adet gelmeyince anlaşılır diyor

Benimki de öylee geciktikten sonra 2 3 hafta bi geçsin diyor hatta rahatlıkta nirvana

Ayyyiiii çok heyecanlandım hadi inşallah pozitif çıkar da bu sefer sağlıkla ilerler kuzum
Bu arada ateşim var evden çıkmadan ölçtüm 37.5 çıktı üst üste. Kan alırken hemşire de ateşiniz var sizin sıcaksınız bayağı dedi. Hayırlısı baaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…